Отначало бях с предубеждение че ще гласувам за български изпълнител.След като се появи Боян, повярвах че и други Българи ще гласуват за него защото наистина е уникален певец! Последните му две- три песни обаче, не ми харесаха. Напоследък везните ми се накланят към Преслава Мръвкова! Всяко нейно изпълнение е силно, емоционално, и музикантски изключително правилно. Не разбирам защо, всяка седмица е на елиминации!

Магдалена Джанаварова ми е другият фаворит. Тя обаче има проблем с Българските песни. Но тя е наистина "гласово чудовище" и определено ще има добро бъдеще на сцената! За родните песни, определено предимство има Росина! Много е силна в сверата но, ми е малко приспивна и определено не е "айдълът". Другият македонец Александър, е мощен хубав глас но и той е голямо дърво на сцената! Малките македонки си падат по него и това го прави и него фаворит. А на Димитър бих му дал един съвет:
Последвай чедо, примера на Вики !!! Напусни с достойнство !!! За разлика от теб тя пееше! Засрами се дете на баба си и напусни!
Дали да не се обединиме около някое Българско име?