Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Поставени или не
Само не разбрах, защо щеше да е лошо ако Трабзонспор беше станал шампион?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
pehopeho написа:Само не разбрах, защо щеше да е лошо ако Трабзонспор беше станал шампион?
Защото са с коефициент 12.010 и щяха да се класират директно за ШЛ, където сега са Фенербахче с коеф. над 50. Втория във Турция играе 3ти кръг за ШЛ. Там Трабзон ще са единият от 2та не поставени в групата на НЕ шампионите с по-малък коеф. от нас. Така при отпадане от ШЛ на плейоф за ЛЕ ще има 2 отбора с по- нисък коеф, а не 1.
Re: Левски в ЛЕ - сезон 2011/2012
Този списък със сигурност не е коректен, защото Газиентеп са последния поставен в 3ти кръг (за сега). Шериф и Цървена звезда, както и всички други отбори с коеф. над 7.000 също ще са поставени в 3ти кръг.
zlostar написа:pehopeho написа:Само не разбрах, защо щеше да е лошо ако Трабзонспор беше станал шампион?
Защото са с коефициент 12.010 и щяха да се класират директно за ШЛ, където сега са Фенербахче с коеф. над 50. Втория във Турция играе 3ти кръг за ШЛ. Там Трабзон ще са единият от 2та не поставени в групата на НЕ шампионите с по-малък коеф. от нас. Така при отпадане от ШЛ на плейоф за ЛЕ ще има 2 отбора с по- нисък коеф, а не 1.
Сега ми стана ясно, но това означава, че не трябва да влизат в ШЛ! Смисъл, ако влязат ще отстранят отбор с по-висок коеф. от нас и този отбор прехвърляйки се в ЛЕ ще ни свали с едно място надолу в ранклистата. Говоря за 3-тия кръг на ШЛ, където отпадналите отбори отиват в квалификациония кръг на ЛЕ. Правилно ли съм чатнал?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
- Синият Болярин
- Контакти:
Сега като прегледах малко по-внимателно евентуалните двойки в ШЛ и нещата ми изглеждат доста на кантар. Някои от отборите с по-ниски коефициенти са по-силни от тези с по-високи. При положение, че се изтеглят такива двойки не е невъзможно да сме непоставени.
В наш интерес е поставените в ШЛ да продължават, а поставените в ЛЕ да отпадат. Колкото е възможно по-малко изненади в ШЛ и колкото е възможно повече в ЛЕ
В наш интерес е поставените в ШЛ да продължават, а поставените в ЛЕ да отпадат. Колкото е възможно по-малко изненади в ШЛ и колкото е възможно повече в ЛЕ

Синият Болярин написа:Сега като прегледах малко по-внимателно евентуалните двойки в ШЛ и нещата ми изглеждат доста на кантар. Някои от отборите с по-ниски коефициенти са по-силни от тези с по-високи. При положение, че се изтеглят такива двойки не е невъзможно да сме непоставени.
Само да не сме ние една от изненадите

Само Левски!
pehopeho написа:zlostar написа:pehopeho написа:Само не разбрах, защо щеше да е лошо ако Трабзонспор беше станал шампион?
Сега ми стана ясно, но това означава, че не трябва да влизат в ШЛ! Смисъл, ако влязат ще отстранят отбор с по-висок коеф. от нас и този отбор прехвърляйки се в ЛЕ ще ни свали с едно място надолу в ранклистата. Говоря за 3-тия кръг на ШЛ, където отпадналите отбори отиват в квалификациония кръг на ЛЕ. Правилно ли съм чатнал?
Да правилно си разбрал. Точно това съм написал в първото мнение, а под теб Синият Болярин, го е обяснил с по- прости думи.
- vladitol
- Контакти:
118 Levski Sofia
06/07 - 4.0250
07/08 -0.5500
08/09-1.4500
09/10 -2.6250
10/11 -5.9250
ranking -14.575
06/07 - 4.0250
07/08 -0.5500
08/09-1.4500
09/10 -2.6250
10/11 -5.9250
ranking -14.575
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- aisogludingfioler
- Контакти:
Този сезон имам чувството, че ще се издъним. Рядко правим две поред успешни кампании в Европа, дано пък това се отрази добре в шампионата. Все пак като отпаднахме последователно от БАТЕ и Жилина, впоследствие взехме титлата. 

aisogludingfioler написа:Този сезон имам чувството, че ще се издъним. Рядко правим две поред успешни кампании в Европа, дано пък това се отрази добре в шампионата. Все пак като отпаднахме последователно от БАТЕ и Жилина, впоследствие взехме титлата.
Предпочитам 1/16 финал в ЛЕ пред титлата!!!
Само Левски!