Бербатов и Тевез-голмайстори на английската Висша лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Бербатов и Тевез-голмайстори на английската Висша лига

Мнениеот MagicMoments » 22 май 2011 21:48

macko_razbivach написа:Който го плюе или е безгрешен и е вкарвал повече от него или му завижда, тва е ясно. Друго логично обяснение няма. Т.е. има, но то тр да се каже от специалист :)
Честито иначе на Бербатов, първият български голмайстор на най-силното първенство в света. (Доколкото си спомням е вкарвал и на Ливърпул и на Челси и на Арсенал. Кои са другите силни отбори, щом това са слабаците?)

Може с екипа на Тотнъм да е вкарал на Челси и Арсенал ама не и с този на Манчо 8-) 8-)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 22 май 2011 21:51

MagicMoments написа:
macko_razbivach написа:Който го плюе или е безгрешен и е вкарвал повече от него или му завижда, тва е ясно. Друго логично обяснение няма. Т.е. има, но то тр да се каже от специалист :)
Честито иначе на Бербатов, първият български голмайстор на най-силното първенство в света. (Доколкото си спомням е вкарвал и на Ливърпул и на Челси и на Арсенал. Кои са другите силни отбори, щом това са слабаците?)

Може с екипа на Тотнъм да е вкарал на Челси и Арсенал ама не и с този на Манчо 8-) 8-)

В екипа на МЮ има срещу Челси един гол при победа с 3-0 за първенство и още един гол при победата за Комюнити ШилдУ! За други не се сещам (май няма)
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 22 май 2011 21:52

Не може да се отрече, че това е невероятен успех. Нямам спомен досега българин да е ставал голмайстор на водещо първенство в Европа /а май и на каквото и да е чуждо първенство/.
Жалко само, че днес се скъса да пропуска и не можа да стане едноличен Номер 1.
Отдавам пропуските му на прекаленото му желание да вкара на всяка цена /нещо подобно се случи на Стоичков през 1994 г. на малкия финал срещу Швеция/.
Въпреки това: Браво Бербо!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 22 май 2011 21:54

По-карикатурен голмайстор от нашия... отдавна не съм виждал

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 22 май 2011 21:56

тази глупост за головете срещу силни отбори е измислена от български хейтъри за да омаловажават постиженията на най-добрия си сънародник в момента на футболното игрище!!!

все пак нашето момче се бори добре и вече си записа втора титла в Англия! първата я спечели, като стана най-полезния играч на отбора, а сега втората я закова с голмайсторския приз в първенството!
а като се прибави и факта, че не е титуляр, то само може да предполагаме още какви рекорди би счупил ако играеше редовно!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 22 май 2011 21:56

Днес гледах интервю на Гигс и той спомена ,че Парк бил СУПЕРЗВЕЗДА в Южна Корея!Ние тук имаме голмайстор,но нали сме едни катили затова си го плюем,плюем и плюем!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 май 2011 21:57

От всичко което чета излиза, че Бербатов е виновен, че не е ходил и до космоса още и срами затова всички вас....

Е, Бербатов е в Космоса, гледа ви от там и както ви го каза преди време, дори и да пада, пак няма да ви срещне.

Само да вметна, че имате уникалната привилегия да плюете по най-добрия ни футболист за последните 10 и в бъдещите 20 години. С това ще си останете в история, въпроса е къде ще нареди историята Вас. Струва ми се, че ще е безжалостна към всички ви.
Последна промяна от ros на 22 май 2011 22:01, променено общо 2 пъти.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 май 2011 22:07

sMotLiO написа:А ти и другите знаете ли,че почти няма голям отбор срещу когото да е играл и да не е вкарал? Колкото за момента - той въобще не играе срещу големите,как да вкарва?

:lol:

това не ме интересува .Аз искам в националният да вкарва.Къде са му головете на Европейското 2002 ?

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 22 май 2011 22:14

ЕМИЛ написа:Съра го лиши от отличието голмайстор :evil:

+3000000!
Нашия вкара 5 гола на Блекбърн,а па този го тури на пейката :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 22 май 2011 22:20

sMotLiO написа:
ЕМИЛ написа:
sMotLiO написа:А ти и другите знаете ли,че почти няма голям отбор срещу когото да е играл и да не е вкарал? Колкото за момента - той въобще не играе срещу големите,как да вкарва?

:lol:

това не ме интересува .Аз искам в националният да вкарва.Къде са му головете на Европейското 2002 ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Емо, през 2002 имаше европейско по борба и вдигане на тежести... Та няма никакъв шанс Бербатов да вкара точно там. Между другото, онзи гол срещу Хърватия бе именно през 2002
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - Свят”