ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Тодор Батков
- Контакти:
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Ляв бек, който може да играе еднакво добре и като десен бек, обещатаващ талант на 22 години, звучи добре, а и имаме нужда от такива по-универсални играчи, виждаме какво става, сезонът е дълъг - контузени, наказани и накрая изпаданаме в ситуация като в края на този сезон, с юношите да не можем да запълним група за мач... Aко успеем да привлечем точните футболисти и с треньор като Стефан Генов, следащия сезон ще сме много по-силни 
Последна промяна от Mourinio на 22 май 2011 21:53, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
Този Лефтеров го виждам като аналог на Росен Колев,в смисъл никому неизвестен играч от долните дивизии.Е,Росен се вписа повече от отлично в Черно Море и е равносилен заместник на Дяков и Шерифа.На левия бек проблеми ИМАМЕ,но важното е,че идва млад българин на мястото на бразилското дърво Тиаго,който аз никак не харесвам.Сега остава да намрим голаджия и плеймейкър и работата заспива.За фланговите играчи не се тревожа-Румен Николов показа колко висок потенциал има,а Капитанов?Ами той 2 мача поигра-изцяло на ниво А група е момчето.Прибавете и Тошко Колев,Дончо-нещата са ок,но нямаме подавач с който да контролираме играта,нито голаджия,който от 2 положения да бичи 1 гол поне.И от сегашняи отбор съм категоричен,че трябва да си заминат само Тиаго,Дани Г,Каптиев и Будинов,както и Станислав да стане само помощник на Сър-а(последните му появявания бяха почти излагация и не трябва да продължава повече на 35).
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
DanielGeorgiev
- Контакти:
ShooterMan написа:Този Лефтеров го виждам като аналог на Росен Колев,в смисъл никому неизвестен играч от долните дивизии.Е,Росен се вписа повече от отлично в Черно Море и е равносилен заместник на Дяков и Шерифа.На левия бек проблеми ИМАМЕ,но важното е,че идва млад българин на мястото на бразилското дърво Тиаго,който аз никак не харесвам.Сега остава да намрим голаджия и плеймейкър и работата заспива.За фланговите играчи не се тревожа-Румен Николов показа колко висок потенциал има,а Капитанов?Ами той 2 мача поигра-изцяло на ниво А група е момчето.Прибавете и Тошко Колев,Дончо-нещата са ок,но нямаме подавач с който да контролираме играта,нито голаджия,който от 2 положения да бичи 1 гол поне.И от сегашняи отбор съм категоричен,че трябва да си заминат само Тиаго,Дани Г,Каптиев и Будинов,както и Станислав да стане само помощник на Сър-а(последните му появявания бяха почти излагация и не трябва да продължава повече на 35).
Сложи и Радо Бачев
-
ShooterMan
- Контакти:
В никакъв случай.Радо Бачев остава,както и Баджо.Първо-Лефтеров е много млад,с кого ще се конкурира за място?С Мурадов ли,дето е на 18?Да има там 1 опитен поне 1 сезон зад себе си.Същото важи и за Мишо Лазаров.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не бързайте с освобождаването на футболисти! Не са ни излишни. Още повече, че се чуват разни неща... Да не стане така, че да се радваме ако останат Будинов, Каптиев и т.н.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
Сподели какво се чува,защото аз не чувам нищо особено 
Чува се това, което някои просто препдолагат, че след като за втора поредна година не успяхме да се класираме в Европа, най-добрите ни играчи ще искат да напуснат и също така, че тимаджиите ще ни оставят
това го чуваме от 7 години, така че не му обръщайте внимание
поне аз такива неща чух, но не знам ''зеления'' какво е чул 
---------------------------------------
ShooterMan написа:Сподели какво се чува,защото аз не чувам нищо особено
Още не му е времето, а пък и на този етап са само слухове.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
Илко преподписа,Шерифа преподписа,Адемар хич май няма да ходи в ЦСКА....изтичащи и неподновени договори имат само Танка,Дани Г и Миро Манолов.А какви юноши имаме мисля,че всички видяхме-те са на ниво А група и то спокойно могат да бият поне слабаци.И да има рестрикции откъм финанси-пак ще се оправим с тази свежа вълна,видяхте какъв хъс имат,Сър-а ще намери 2-3 Росен Колевци и от Б групите и този път,този път без ядрената зима(есенен полусезон ала Прическата) никой няма да ни спре за ЕКТ.Надявам се да вземем Веселин Марчев също,Сливен изпадна,договора изтече,да идва
.Слуховете(имам предвид "онези") ги слушам с години вече,те са плод на завистниците.Повече ме тревожат никаквите слухове около стадионите