to6ko_toki4a написа:Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари
Аз да питам.. тия лудогорец победиха ли някой в Б група..освен, че им дадоха много точки от БФС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
to6ko_toki4a написа:Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари
NIKSANA написа:to6ko_toki4a написа:Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари
Аз да питам.. тия лудогорец победиха ли някой в Б група..освен, че им дадоха много точки от БФС?
child in time написа:NIKSANA написа:to6ko_toki4a написа:Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари
Биха не биха техния ходи с 12 души охрана! Президента и премиера могат само да му завидят! Q7 пилотни коли и тн! Ще играят и пушек ще се вдига!
tevez написа:to6ko_toki4a написа:Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари
Това вече е решение на самия играч,дали да играе в отбор,който се бори за 1то място и ще играе в Лига Европа,или да избере парите на Лудогорец и да се бори за оставане в "А" група,както сега беше с Пирин.
blue avalanche написа:tevez написа:to6ko_toki4a написа:Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари
Това вече е решение на самия играч,дали да играе в отбор,който се бори за 1то място и ще играе в Лига Европа,или да избере парите на Лудогорец и да се бори за оставане в "А" група,както сега беше с Пирин.
Аз не съм сигурен,че от Лудогорец ще му предложат повече пари.Защо всички си мислят,че Лудогорец=Ман Сити?
NIKSANA написа:blue avalanche написа:tevez написа:Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари
Аз не съм сигурен,че от Лудогорец ще му предложат повече пари.Защо всички си мислят,че Лудогорец=Ман Сити?
blue avalanche написа:tevez написа:to6ko_toki4a написа:Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта