Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Общо-взето,новините тука и във "Всекидневната..." се дублират.По 1000 пъти ще пишем и дискутираме едни и същи новини.Ми гледайте като пускате теми,де...Всеки се прави на "откривател".
-
- Контакти:
Ако ще и на 50 да е, ако може да помогне - екстра! Нямах представа, че съществува такъв играч, но с Пирин прави доста добри мачове. В крайна сметка казват, че е лесно в по-малък отбор да играеш добре и по-трудно да играеш добре в по-голям. Аз съм на обратното мнение. Ако е кадърен и ошлайфан играч, то може да се впише доста добре в отбора. Малко разлика да има поне, че Мечо и Топчо се изтъркаха да се връщат...
- child in time
- Контакти:
Който и да вземете първо му вижте рамената!
Пореден шанс за добро класиране за Левски в ЛЕ ! Дано Батката да постъпи умно и да инвестира в играчи които да го изтласкат напред в Европа!

Пореден шанс за добро класиране за Левски в ЛЕ ! Дано Батката да постъпи умно и да инвестира в играчи които да го изтласкат напред в Европа!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

NFB_Bgfen написа:С Балтанов какво е положението колко време ще отсъства.
Махайте го тоя смешник бе един мач не е изиграл като света..бавен тромав...
Цветков звучи добре.. но ни трябва още 1 според мен.. няма да стане само с него..
аз днес гледах екселсиор.. Фернандез за който аз мисля, че е наблюдаван се представи добре но явно имаше задачи да седи от по задна позиция... дебнеше през повечето време..не беше в центъра на събитията!
аз днес гледах екселсиор.. Фернандез за който аз мисля, че е наблюдаван се представи добре но явно имаше задачи да седи от по задна позиция... дебнеше през повечето време..не беше в центъра на събитията!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Радвам се,ако наистина Цветков дойде,ще е много полезен за отбора,може да подава добре като Тасевски,да задържа топката когато е нужно,да търси празното пространство и най-вече да вкарва голове.
- blue avalanche
- Контакти:
tevez написа:Радвам се,ако наистина Цветков дойде,ще е много полезен за отбора,може да подава добре като Тасевски,да задържа топката когато е нужно,да търси празното пространство и най-вече да вкарва голове.
По отношение на вкарването,даже е по-добър от Тасевски.
tevez написа:Радвам се,ако наистина Цветков дойде,ще е много полезен за отбора,може да подава добре като Тасевски,да задържа топката когато е нужно,да търси празното пространство и най-вече да вкарва голове.
Не се надявайте,ще играе в Гърция
bossar написа:tevez написа:Радвам се,ако наистина Цветков дойде,ще е много полезен за отбора,може да подава добре като Тасевски,да задържа топката когато е нужно,да търси празното пространство и най-вече да вкарва голове.
Не се надявайте,ще играе в Гърция
в кой отбор?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
-
- Контакти:
Иван Цветков е трансферна цел и на Лудогорец, айде да видим кой ще изкара повече пари