Няма такъв слабохарактерен футболист в историята на Юнайтед.
4 гола сам срещу вратаря, направо ми скъса нервичките.
След мача осъзнавам че човек с такива пропуски не заслужава (еднолично) да е голмайстор.
Димитър Бербатов - Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Димитър Бербатов ФЕН ТЕМА!
daredevil написа:Няма такъв слабохарактерен футболист в историята на Юнайтед.
След мача осъзнавам че човек с такива пропуски не заслужава (еднолично) да е голмайстор.
Абе мухльо непоръбен... писна ми да ти чета простотиите. Наври се в кучи гъз от където си излязъл! То не бе простотия, не бе малоумщина... От тебе простотията и малоумието струи на талази. То няма и друг такъв нагляр като теб. Просто млъкни завинаги. Няма такъв малоумен фен на Юнайтед в цялата му история.
daredevil написа:Няма такъв слабохарактерен футболист в историята на Юнайтед.
Сигурен ли си, че ти е скъсал нервичките? Защо ми се струва, че обикновенно се нервираш когато вкарва, а си безкрайно доволен когато пропуска?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Напълно съм си сигурен, но след оня пропуск в продълженията, просто осъзнах че не е достатъчно добър футболист да е (истински) голмайстор на тая лига, главно заради женствения си характер.
Някои хора 9 месеца не бяха вкарвали гол... обаче продължаваш да им ближеш гъза. Достатъчно показателно за мисловния ти капацитет.
daredevil написа:Напълно съм си сигурен, но след оня пропуск в продълженията, просто осъзнах че не е достатъчно добър футболист да е (истински) голмайстор на тая лига, главно заради женствения си характер.
Ами уволни го, щом така си преценил. Даже може и САФ да уволниш, щом си позволява да пуска такъв слаб играч в отбора.
[center]I'll be the savior of you all
А някой играчи нямаха титулярен мач и някакси вкараха на всемогъщия Блекпуул при появяване от скамейката.
vaskonti написа:daredevil написа:Напълно съм си сигурен, но след оня пропуск в продълженията, просто осъзнах че не е достатъчно добър футболист да е (истински) голмайстор на тая лига, главно заради женствения си характер.
Ами уволни го, щом така си преценил. Даже може и САФ да уволниш, щом си позволява да пуска такъв слаб играч в отбора.
Не бих, но бих го държал резерва, защото го заслужава.
И вие ще се съгласите напълно с тва.
- milen.hristov
- Контакти:
Бербатов стана голмайстор на Висшата лига!
Българинът подели приза с Тевес с 20 попадения, въпреки че не вкара при 4-2 над Блекпул
Не съм му най-големият фен,но това е наистина голямо постижение,което трябва да се отбележи
Българинът подели приза с Тевес с 20 попадения, въпреки че не вкара при 4-2 над Блекпул
Не съм му най-големият фен,но това е наистина голямо постижение,което трябва да се отбележи
Голямо щеше да е ако беше го спечелил наистина, а сега го подели с Маугли.