Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

cska_90 написа:ivakoro написа:Уважавайте всеки противник,иначе заприличваме на един друг отбор и съдбата ще ни го върне.Успех,армейци и САМО ЦСКА!
Да бе ще ги уважавам-как пък не!!!

Стефан_Филипов написа:cska_90 написа:ivakoro написа:Уважавайте всеки противник,иначе заприличваме на един друг отбор и съдбата ще ни го върне.Успех,армейци и САМО ЦСКА!
Да бе ще ги уважавам-как пък не!!!

Когато се научиш да уважаваш противника приятелче..... ще израстнеш не само като фен но и в личния си живот- никой не говори да го обичаш но уважението е родило този спорт !!! Това ще ти кажа - а като порастнеш може и да го разбереш пожелавам ти го и вземи пример от някои хора от ЦСКА тук .
Иначе до мача казах вече- силни сте ние- пълна мъгла-, но това е един мач нищо не се знае.... важното е да има емоция, отдавна не е имало софийски финал за купата за мен това е прекрасно ! Нека стане празник.... пък и съдбата си знае работата !!! Тази година и късмета и други неща са с нас в турнира за Купата !!!

Армейци, футболистите квото имаха да показват този полусезон го показаха, за което аз поне им благодаря, сега се надяваме да завършат по подобаващ начин. ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И ПЪЛНА ПОДКРЕПА!!!!
 Армейци, футболистите квото имаха да показват този полусезон го показаха, за което аз поне им благодаря, сега се надяваме да завършат по подобаващ начин. ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И ПЪЛНА ПОДКРЕПА!!!!ivakoro написа:Това че някой е привърженик на отбор с по-малко привърженици не го прави по-малко фен от теб,обичай ЦСКА уважавай противника!
 Уважавам трезвомислещите хора, без значение  от кой отбор са, а такива като  Делукс  и други с подобно мислене, няма смисъл да им се обяснява на тях, първите 7 години като ги няма, загубена е каузата
  Уважавам трезвомислещите хора, без значение  от кой отбор са, а такива като  Делукс  и други с подобно мислене, няма смисъл да им се обяснява на тях, първите 7 години като ги няма, загубена е каузата   

cska_90 написа:Уважавам единствено и само ЦСКА!!!
А на вас специално кво точно да ви уважавам-къде ви хванем там ви оставяме(изкл продаденя мач есента),мега слаб отбор сте,продавате всеки втори мач и НАЙ-ВАЖНОТО иамте една от най-смешните публики-извинявай ама си е така-нищо лично!!!Да уважвам донякъде Ботев,Берое,Левски и Локо(въпреки че последните ги мразя по обясними причини) от гледна точка на това че имат агитки и ти е кеф да играеш срещу тях-а и самото гостуване си е преживяване-а вие горките сте толкова безлични че незнам!!
mistreated написа:cska_90 написа:Уважавам единствено и само ЦСКА!!!
А на вас специално кво точно да ви уважавам-къде ви хванем там ви оставяме(изкл продаденя мач есента),мега слаб отбор сте,продавате всеки втори мач и НАЙ-ВАЖНОТО иамте една от най-смешните публики-извинявай ама си е така-нищо лично!!!Да уважвам донякъде Ботев,Берое,Левски и Локо(въпреки че последните ги мразя по обясними причини) от гледна точка на това че имат агитки и ти е кеф да играеш срещу тях-а и самото гостуване си е преживяване-а вие горките сте толкова безлични че незнам!!
Мачът есента не беше продаден, просто ние бяхме супер зле. Не се заяждай с феновете на други отбори, когато те не те дразнят умишлено.

Като бях малък и си говорех с дядо ми за футбол,винаги се учудвах как човек като него може да симпатизира на отбор като Славия и винаги когато го питах той ми отговаряше,че Славия е отбора на работническата класа и трябва да се уважава като съперник особено за Левски
 Като бях малък и си говорех с дядо ми за футбол,винаги се учудвах как човек като него може да симпатизира на отбор като Славия и винаги когато го питах той ми отговаряше,че Славия е отбора на работническата класа и трябва да се уважава като съперник особено за Левски  По негови думи едно време отбора на белите е имал страшно поколение и е играл много красив футбол
 По негови думи едно време отбора на белите е имал страшно поколение и е играл много красив футбол   
  като съм склонен да се съглася с него.Армейците са на гребена на вълната тази пролет,допълнителна мотивация за тях е преподписването на договора на М.Радуканов както и страхотната форма на Мишел Платини.
 като съм склонен да се съглася с него.Армейците са на гребена на вълната тази пролет,допълнителна мотивация за тях е преподписването на договора на М.Радуканов както и страхотната форма на Мишел Платини. макар и двата отбора да са софийски едва ли ще дойдат повече от 10 000 -ина хиляди зрители като 80% от тях червени.
 макар и двата отбора да са софийски едва ли ще дойдат повече от 10 000 -ина хиляди зрители като 80% от тях червени.Himym написа:Тоя пък викторчо колко пъти просто ей така се е заяждал. И не, никви мнения няма да ти търся, просто ти си знаеш, че е така. Затова недей говори за уважение, просто недей! БОЙ ПО СЛАБИЯ НА 25ТИ !!!!!!!! Викторе, ако си в Русе може да пътуваме заедно?
 Нямам желание да се запознавам с теб, дори и да имах възможност, оправи си поведението и приказките, и аз може да си променя мнението
   Нямам желание да се запознавам с теб, дори и да имах възможност, оправи си поведението и приказките, и аз може да си променя мнението  

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта