Днес е финала за купата в Италия,които противопоставя Лацио-Сампдория.По-голяма част от сините фенове са от лацио,но има(макар и малко) и фенове на Самп.Искам да използвам момента да поздравя всички,които симпатизират на Сампдория.Днес е паметен мач за този отбор и дано се представи достойно,и ако има възможност да вземем купата!!!
FORZA DORIAAAAAAAAA!!!!!
Купа Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Купа Италия
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- smash_the_reds
Re: Купа Италия
forza Lazio.биеме и наесен с песен в Европа
- london_hools
- Контакти:
forza LACIO:)ina4e i dvata otbora sa mi simpati4ni
Лацио ще мачка мощно!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Пишете на Кирилица, моля!
- toni_montana
- Контакти:
Cassano + Pаzini = 3:0 ..

- Lubaka1892
- Контакти:
Lazio grande Lazio!!! 

"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
И аз съм на това мнение.Голям тандем са.toni_montana написа:Cassano + Pаzini = 3:0 ..![]()
Принципно.....исках Юве да вземат купата...но след като отпаднаха...реших че ще викам за Лацио на финала срещу Интер...но сампдория взеха че ги отстраниха....и сега не знам за кой да викам...Пацини+Касано....Пандев+Роки+Сарате+Ледесма+Карисо+Коларов+Фоджа....така изглежда че Лацио са фаворити, а и мача е на Олимпико...но честно казано аз няма да съм разочаровам който и да вземе купата щото идвата отбора го залсужават!
Нека по-добрият победи!

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.