Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот Кашчей » 22 май 2011 13:57

В темата за мача Локо Пловдив-ЦСКА пак започнахте да си мерите мъжките накрайници левскари и цесекари:кой колко пъти бил първи, колко втори.. кой бил по-комунистически, кои са били агенти.... Безкрайни празни приказки и клишета!
ЦСКА за 63 години има 31 шампионски титли.... останалите 32 до 63 къде сте били?!?Дали не сте и вие 32 години вечно втори?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 май 2011 14:01

Кашчей написа:В темата за мача Локо Пловдив-ЦСКА пак започнахте да си мерите мъжките накрайници левскари и цесекари:кой колко пъти бил първи, колко втори.. кой бил по-комунистически, кои са били агенти.... Безкрайни празни приказки и клишета!
ЦСКА за 63 години има 31 шампионски титли.... останалите 32 до 63 къде сте били?!?Дали не сте и вие 32 години вечно втори?!

Е, ако пък от 100 извадиш 26, то резултата е доста по-фрапиращ :)
Проблемът е, че в темата за модераторска помощ напоследък не се навъртат много модератори.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2011 14:10

vaskonti написа:
Кашчей написа:В темата за мача Локо Пловдив-ЦСКА пак започнахте да си мерите мъжките накрайници левскари и цесекари:кой колко пъти бил първи, колко втори.. кой бил по-комунистически, кои са били агенти.... Безкрайни празни приказки и клишета!

Е, ако пък от 100 извадиш 26, то резултата е доста по-фрапиращ :)
Проблемът е, че в темата за модераторска помощ напоследък не се навъртат много модератори.

Интересно ми е, как става така, че в едно изключително слабо и безинтересно първенство, като това в Англия, рекордьорът по спечелени шампионати е с 19, а е на много повече от 100 години.Същото е и за Италия, но сравнително повече за Ювентус, отколкото за МЮ.У нас нещата са шотландски тип и сигурно затова толкова ги влече някой шотландският модел на първенството.
Между другото, преди да бъдете създадени вие, а Левски да ви бъде придаден, като уж различен отбор, за да има уж конкуренция, в България е било доста по-разнообразно откъм шампиони.

Относно темата за модераторската помощ.. мога да я коментирам само там.Имам мнение по въпроса за модерацията тук, но не е място за коментар.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 май 2011 14:11

vaskonti написа:Е, ако пък от 100 извадиш 26, то резултата е доста по-фрапиращ :)

Ще ми обясниш ли, защо вадиш 26 от 100?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2011 14:15

Rivaldo10 написа:
vaskonti написа:Е, ако пък от 100 извадиш 26, то резултата е доста по-фрапиращ :)

Ще ми обясниш ли, защо вадиш 26 от 100?

Защото сигурно не отчита кога са започнали официално първенствата по футбол в България.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 май 2011 14:20

Интересно ми е, как става така, че в едно изключително слабо и безинтересно първенство, като това в Англия, рекордьорът по спечелени шампионати е с 19, а е на много повече от 100 години.Същото е и за Италия, но сравнително повече за Ювентус, отколкото за МЮ.У нас нещата са шотландски тип и сигурно затова толкова ги влече някой шотландският модел на първенството.
Между другото, преди да бъдете създадени вие, а Левски да ви бъде придаден, като уж различен отбор, за да има уж конкуренция, в България е било доста по-разнообразно откъм шампиони.

Англия е безинтересно първенство така ли?Абе братле ти продължаваш с бисерите бе!Ти си машина за бисери!От утре започвам да си ги записвам!Ставам ти фен!Ти незнам колко поста имаш във форума на гонг, ама 90% са ти глупости!Английското първенство било слабо и безинтересно :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2011 14:34

POPCORN написа:

Англия е безинтересно първенство така ли?Абе братле ти продължаваш с бисерите бе!Ти си машина за бисери!От утре започвам да си ги записвам!Ставам ти фен!Ти незнам колко поста имаш във форума на гонг, ама 90% са ти глупости!Английското първенство било слабо и безинтересно :lol: :lol: :lol:

Пуканка, вчера ти казах, че не мислиш, но ти явно и не разбираш иронията, което все повече те принизява в очите ми!
Сега ще ти разясня едно-две неща:Вчера ме пита дали съдията е ощетил ЦСКА с голове от засада.Аз ти отговорих, че съм се прибрал в 18.30, когато резултатът вече беше 3:1 и нямаше как да имам мнение , ама ти......Освен това, ако си ме чел по-внимателно щеше да знаеш, че от чуждите отбори признавам само МЮ, но явно да пишеш ти се удава по-добре!
Научи се да четеш и между редовете понякога!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 май 2011 14:39

Кашчей написа:
POPCORN написа:

Пуканка, вчера ти казах, че не мислиш, но ти явно и не разбираш иронията, което все повече те принизява в очите ми!
Сега ще ти разясня едно-две неща:Вчера ме пита дали съдията е ощетил ЦСКА с голове от засада.Аз ти отговорих, че съм се прибрал в 18.30, когато резултатът вече беше 3:1 и нямаше как да имам мнение , ама ти......Освен това, ако си ме чел по-внимателно щеше да знаеш, че от чуждите отбори признавам само МЮ, но явно да пишеш ти се удава по-добре!
Научи се да четеш и между редовете понякога!

А аз да те питам нещо, това което правиш какво се казва?Киснене във форума на ЦСКА и дразнене на хората?Нито си от ЦСКА нито нищо!Седиш тука и плуеш само по ЦСКА!Ако си нямаш някаква работа си намери, поне не дразни феновете на ЦСКА!Не,че ще се засегна много от твойто мнение за ЦСКА или за мене, ама човек трявба да има някаква граница!Ти явно не се усещаш ,че дразниш хората и те затова не те харесват!Ти плуеш, плуеш , плуеш само по ЦСКА!Веднъж не съм те видял да кажеш една добра дума за ЦСКА!Седиш нон стоп във форума на ЦСКА!Незнам как да го определя това освен с думичката комплексарщина!Какво са ти направили ЦСКА,че все ги плуеш?Като си нямал време да гледаш мача , защо въобще коментираш мача?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2011 14:46

Пуканка, аз стоя във форума на ГОНГ, а не на ЦСКА.Вашият сайт, заедно с форума ви, не ме вълнува изобщо.В кой подфорум ще пиша си е лично мой проблем и не си ти, който да ми каже къде и какво да пиша, ако спазвам правилата.Дай ми пример, в който съм обидил някого на "чорбар", "прасе", "розов".Не е мой проблем, че голяма част от вас не умеят да четат, а и да мислят.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 май 2011 14:54

Кашчей написа:
Всъщност, какво общо има моето щастие с мача, който е тема на тази дискусия?

Опитваш се да минеш тънко, но не ти се получава.. А и спомена, че някои хора не умеят да четат и да пишат, странно, но и ти явно не умееш да четеш това, което пишеш.Помня, че беше НАПИСАЛ, че заради модераторите няма да пишеш във този форум, но явно не си си го ПРОЧЕЛ. И ти си( както се изрази за мен): русенска латерна. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “ЦСКА”