Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
[offtopic]Една темичка за Сектор Б? Предполагам ще има какво да се коментира в нея.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- milen.hristov
- Контакти:
Levskar_90 написа:За него Сираков и Стоилив са богове, сигурно вкъщи си е направил портретите им на икони и им се моли по пет пъти на ден![]()
До чичо Миленчо
Наричаше ли Левски СОФИЯ през 2005 ФК Батков 1911, защото Батков и тогава си беше собственик. Явно и тогава така си го наричал, а може и ФК Сираков 1914, знае ли човек.
На собственика не му беше хрумнала тази блестяща идея иначе да съм го направил
- milen.hristov
- Контакти:
sangio написа:и по добре , че хора като него не идват на стадиона ... такива не ни трябват ... !!! чета му изявленията от много време ... незнам защо чак днес писах , но ... вече не се търпи ... !!!
Покажи ми какво лошо написах днес,просто честитих титлата на шампионът и написах това което казаха коментаторите за мача
СС ни донесаха много радост, благодарение на тях често се бием в гърдите с 1/4 и ШЛ, поне проявете необходимото уважение!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- milen.hristov
- Контакти:
Забравих да попитам,кой от вас честити на Литекс титлата,колко от вас ще честитят купата на новият и носител,пък бил той и ЦСКА.
Разбирам това дразни,когато някой не иска да превива и убива съперника от другият отбор,не псува чуждите фенове,а точно обратното когато имат успехи им ги честити
Разбирам това дразни,когато някой не иска да превива и убива съперника от другият отбор,не псува чуждите фенове,а точно обратното когато имат успехи им ги честити
На цскато нищо няма да им честитя и никога няма да ги подкрепям, без значение срещу кого играят, аз винаги ще съм против тях!
- Levskar_90
milen.hristov написа:Забравих да попитам,кой от вас честити на Литекс титлата,колко от вас ще честитят купата на новият и носител,пък бил той и ЦСКА.
На престъпника от село Микре освен да му пожелая гибел, друго немога. Купена титла мачове и съдии, и аз да честитя.

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
По принцип титлата на Литекс трябва да се честити, но с оглед на факта, че ловчанлии имат нереален актив, това няма как да стане. При нормални обстоятелства пак можеха да станат шампиони, но с повече грешни стъпки. Не е нормално случващотото се през пролетта. Четирите си тежки гостувания Литекс ги взе прекалено лесно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- blue avalanche
- Контакти:
Levskar_90 написа:milen.hristov написа:Забравих да попитам,кой от вас честити на Литекс титлата,колко от вас ще честитят купата на новият и носител,пък бил той и ЦСКА.
На престъпника от село Микре освен да му пожелая гибел, друго немога. Купена титла мачове и съдии, и аз да честитя.На Цска по - може, понеже играха, що годе честно освен че отново с Литекс изиграха цирка титла за купа
"На Цска по - може, понеже играха, що годе честно освен че отново с Литекс изиграха цирка титла за купа"
Честно,честно...Колко да е честно?Хиксче с Пирин,резерви срещу Локо Пд...Само ние не бутнахме гювеч на никого!Само ние бихме наред!Само ние играхме честно.И в това отношение Батков е прав!
Levskar_90 написа:milen.hristov написа:Забравих да попитам,кой от вас честити на Литекс титлата,колко от вас ще честитят купата на новият и носител,пък бил той и ЦСКА.
На престъпника от село Микре освен да му пожелая гибел, друго немога. Купена титла мачове и съдии, и аз да честитя.На Цска по - може, понеже играха, що годе честно освен че отново с Литекс изиграха цирка титла за купа
Много си краен. Чак пък гибел. Литекс скоро ще слезе от върха. Не на Гришата, не на този или онзи, на тези, които не управляват вече двадесет години, трябва да им искаме подобни неща например. Защото те окрадоха всичко каквото можеше да се окраде.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!