Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 23:12

Кашчей написа:
POPCORN написа:
Кашчей написа:Пуканка, през пролетта загубихте 2 мача.В единият ви бяха виновни теренът, противникът и съдията.В този, за радост, само съдията е виновен.А у вас някаква вина няма ли?Дори и само с това, че напълно съзнателно излязохте със състав, който надали друг път е играл в този си вид?

еми това,че излизаме с 8 не титуляри какво е бе?Това не ли пускане на мача?Вина има, но съдията също има!Но не може да ми кажеш,че ако бяхме играли с титулярите, Лоокото щяха да ни бият.Защото Локото паднаха от всички по-смислени отбори!Паднаха от Литекс, паднаха от Левски, направиха равен с Локо, Берое ги би, направиха равен със Славия!Така,че с не излизането си с титуляри ние им даваме мача!То това е очевадно!Дори да няма договорка, ние им казваме все едно ела ни убиите!Това е същото!

Пуканка, ами нали аз това ти казвам, само без сцената със съдията, защото това вече стана смешно.
сърдете се не на Локо или съдията, а на тези, които решиха, че могат да прежалят този мач.На тяхно място бих направил същото, с чиста съвест.На теб по-топло ли щеше да ти стане, ако бяхте били днес, с основен състав, но да загубите 2-3 основни играчи за финала със Славия?
Не, не ме питай кои-контузии стават от елементарни ситуации, знам го от личен опит.

а съдията в тоя мач ощити ли ни те питам аз?Кажи ми само това!Дали съдията в тоя мач ни ощети?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 21 май 2011 23:15

Не съм доволен от подхода на Радуканов.С играчи,които не са играли от няколко месеца толкоз..Все пак е добре,че им се гласува доверие,макар и късно.Локото си би заслужени,друг е въпроса,че играхме с 8 резерви.Ако играехме с титулярите една 3ка не им мърдаше.Локо Пловдив в момента е един посредствен отбор,който може да се противопостави само на резервите на ЦСКа,Левкси и Литекс.Радвайте се на победата срещу 2рия ни оттбор,защото ако бяха там тези 8 човека лошо ви се пишеше ;)
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 май 2011 23:19

POPCORN ти от Офис бойс ли си, гледам си сложил техен аватар? :mrgreen: :mrgreen: Нека малко да разнообразим. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА

Мнениеот Rivaldo10 » 21 май 2011 23:20

VraTar4o написа:2-5

Ех, малко ти остана да познаеш! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2011 23:20

POPCORN написа:
Кашчей написа:
POPCORN написа:еми това,че излизаме с 8 не титуляри какво е бе?Това не ли пускане на мача?Вина има, но съдията също има!Но не може да ми кажеш,че ако бяхме играли с титулярите, Лоокото щяха да ни бият.Защото Локото паднаха от всички по-смислени отбори!Паднаха от Литекс, паднаха от Левски, направиха равен с Локо, Берое ги би, направиха равен със Славия!Така,че с не излизането си с титуляри ние им даваме мача!То това е очевадно!Дори да няма договорка, ние им казваме все едно ела ни убиите!Това е същото!

Пуканка, ами нали аз това ти казвам, само без сцената със съдията, защото това вече стана смешно.
сърдете се не на Локо или съдията, а на тези, които решиха, че могат да прежалят този мач.На тяхно място бих направил същото, с чиста съвест.На теб по-топло ли щеше да ти стане, ако бяхте били днес, с основен състав, но да загубите 2-3 основни играчи за финала със Славия?
Не, не ме питай кои-контузии стават от елементарни ситуации, знам го от личен опит.

а съдията в тоя мач ощити ли ни те питам аз?Кажи ми само това!Дали съдията в тоя мач ни ощети?

Бате, бях на работа до 18.Прибрах се към 18 .30 с единственото желание да не ме занимава никой с нищо, а само да си чета бисери, за разтоварване.Не знам дали някога ще го изпиташ това чувство , или разбереш, но не ти го пожелавам.
Другото е, че твърде много се преекспонира ролята на съдията у нас.Той може и да повлияе на даден мач, но не той вкарва головете, по дяволите.Като чета и слушам, то у нас всеки мач е уреден.. баси и активността.Обаче никой от тези, които знаят, че е уреден мачът, не подава сигнал.. дори след като си е прибрал печалбата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 23:20

Red_Girl написа:POPCORN ти от Офис бойс ли си, гледам си сложил техен аватар? :mrgreen: :mrgreen: Нека малко да разнообразим. :mrgreen:

Не просто ме кефи аватара!Както знаеш много добре, аз съм независим фен и не съм от никоя фракция и не искам и да бъда!Кое да разнобразим?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 23:22

Бате, бях на работа до 18.Прибрах се към 18 .30 с единственото желание да не ме занимава никой с нищо, а само да си чета бисери, за разтоварване.Не знам дали някога ще го изпиташ това чувство , или разбереш, но не ти го пожелавам.
Другото е, че твърде много се преекспонира ролята на съдията у нас.Той може и да повлияе на даден мач, но не той вкарва головете, по дяволите.Като чета и слушам, то у нас всеки мач е уреден.. баси и активността.Обаче никой от тези, които знаят, че е уреден мачът, не подава сигнал.. дори след като си е прибрал печалбата.

абе не ми говори глупости моля те!Питам те съдията повлия ли на мача?Засада 3 гол!После ние вкарваме гол няма никаква засада той дава засада!Това не ли повлияване на мача бе?Ми така резултата става 2 на 2!Пак те питам ти гледал ли си мача първо?И ако си гледам мача съдията ощити ли ЦСКА или не!Не ми развивай някакви изречения ,теми и тн!Да или не!Това искам да чуя!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 май 2011 23:25

Кашчей написа:

Не искаш никой с нищо да те занимава, а ти само се занимаваш с всеки, тук се получава малко парадокс. :)))
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 май 2011 23:25

Пуканке, ще ти отговоря в типично твой стил! И без този гол, пак падахте, дали 3:1 или 4:1, все тая! Нали така каза след мача със Сливен?! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 май 2011 23:26

Rivaldo10 написа:Пуканке, ще ти отговоря в типично твой стил! И без този гол, пак падахте, дали 3:1 или 4:1, все тая! Нали така каза след мача със Сливен?! :mrgreen:

виж са бе не ми се правете на остроумни и интересни!Питам ви съдията ощети ли днеска ЦСКА!Не ми пука дали сме били или сме паднали!Вие на тъпи ли се правите или сте тъпи бе хора!Съдията ощети ли ЦСКА в тоя мач?ДА или не?не ми говорете за други мачове!Това е тема за мача на ЦСКА с Локо пд!Та ви питам пак, дали съдията ощети в тоя мач ЦСКА?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”