Разочарован съм от несериозното отношение на футболисти и треньорско ръководство към този мач
досега единственото нещо, което не харесвах на радуканов бе, че при решени мачове ( нашите мачове стават такива като поведем с 2 гола разлика още първото полувреме ) не правеше до края никакви смени и не пускаше днешните титуляри...Е, резултата го видяхме всички - Шеридън нямаше едно свястно отиграване, Станислав Костов се чудеше какда играе на пост, на който сигурно играе за първи път в живота си, Садула бягаше по крилото като муха без глава, Петър Стоянов и той като Станислав Костов се стараеше, ама без никаква игрова практика му беше трудничко срещу Лазаров...
Второто полувреме когато уж трябваше да се постреснат малко нашите, Радукана взе че пусна Апата атакуващ халф, а остави Томи Костадинов да дава интервюта на почивката...
това, че остави титулярното нападение + Капитана извън групата го разбирам, Боби Галчев наказан ама тези, които дойдоха от по-опитните защо трябваше да са резерви...Марко ще ми влиза второто полувреме, Бандата и той...
Абе както и да е, ама бая нерви изхабих за този уж протоколен мач с ясен край от самото му начало....
По едно време когато Апата взе да куцука нещо, прехапах устни щото си помислих как за едното нищо Радукана ще вземе да компрометира титулярната защита с една негова контузия....Дето го пусна халф само това можеше да стане - някой превъзбуден раиран да го контузи....
Тоя мач вече е история, дано са си направили изводите от щаба, защото феновете не ги интересува какво има в сряда, когато са отишли да гледат любимия си отбор на живо...Ако ще и с юношите младша да играем, пак трябва да мачкаме и да бием....
Има си време за почивка и настройване за купата, феновете са на стадиона за да виждат един адекватен, нападателен ЦСКА
Аз нямам никакви съмнения относно победата във финала, но обидата от несериозното отношение към този мач остава...