Играч на мача, в мачовете на Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: Играч на мача, в мачовете на Черно море

Мнениеот cristely » 20 май 2011 13:14

Vladislav написа:Мишо не може да бъде разочарование в този мач. По голямата част от мача го игра с риск за голяма контузия и почти на един крак.

Същото се отнася и за Адемар. Не мисля, че тези които са гласували за разочарования са постъпили правилно този кръг защото отбора беше толкова много префасониран, толкова обезкървен, че е нормално някои играчи дори да не са контузени да не се чувстват комфортно на позициите, на които са играли. Отделно, че след като поведохме с 2:0 основна цел на отбора беше да доиграе мача без повече контузии, картони и предотвратявайки обрат. Всички се държаха адекватно на полето и мисля, че тези "разочарования" трябва да бъдат изтрити от класацията. Друг е въпроса, че моето лично мнение беше "против" обща класация на разочарованията.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 21 май 2011 20:14

1. Илко Пиргов
2. голмайстора (не знам кой точно)
3. всички останали
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 май 2011 20:27

1.Илко Пиргов-ако е направил тези спасявания е герой на мача
2.Янчо Андреев - супер важен гол(може да бъде и златен след 1 седмица...)
3.Илиян Капитанов - асистенция след като изскача на скорост-това му е играта,започва се тепърва :twisted:

СЪР ГЕНОВ - трябва да е магьосник,6 юноши,3-ма дебютанти,какво да кажем?Измъкна точка от зверски наточен съперник,нахъса момчетата за победа,направи досега уникален полусезон,той е номер 1 като цело-перманентен номер 1
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 май 2011 20:50

1. Илко Пиргов
2. Янчо Андреев
3. Илиян Капитанов
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 май 2011 23:35

ShooterMan написа:1.Илко Пиргов-ако е направил тези спасявания е герой на мача
2.Янчо Андреев - супер важен гол(може да бъде и златен след 1 седмица...)
3.Илиян Капитанов - асистенция след като изскача на скорост-това му е играта,започва се тепърва :twisted:

СЪР ГЕНОВ - трябва да е магьосник,6 юноши,3-ма дебютанти,какво да кажем?Измъкна точка от зверски наточен съперник,нахъса момчетата за победа,направи досега уникален полусезон,той е номер 1 като цело-перманентен номер 1

Нямаше да е лошо и Янчо и Капитанов да бяха замесени в тая ситуация, но истината е съвсем друга. Нито единия, нито другия е участвал в изработването и вкарването на гола, така че... оценките ви, подпиращи се на просташко-неверната и изкривена информация на дописващите половината спортни сайтове в Бг, начело с кореспондента на Гонг в Перник...висят. Чудя се как някой, без да е гледал мача, позовавайки се само на пристрастните и крайно неточни и дори смешни писания в Гонг или на едно-две включвания на коментатора по радиото да си позволяват да дават оценки на състезателите??!! Ставате смешни чак, момчета! Я влезте в час!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 май 2011 23:53

Iceberg написа:Чудя се как някой, без да е гледал мача, позовавайки се само на пристрастните и крайно неточни и дори смешни писания в Гонг или на едно-две включвания на коментатора по радиото да си позволяват да дават оценки на състезателите??!! Ставате смешни чак, момчета! Я влезте в час!

Съгласен съм тук. Чувствам се неудобно да давам оценки за гостуване, което съм наблюдавал по телевизията -- не можеш да оцениш реално играчите без да наблюдаваш движението им без топка, което на практика няма как да стане по телевизията, особено ултра-некадърната bTV-шмекшън. Дори и като зрител на стадиона човек не може да е категоричен, защото има играчи, които не блестят, но приносът им е значителен. Да даваш оценки за мач, който само си слушал (или чел?!), е недопустимо.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 май 2011 00:23

е, защо да е необективно? всъщност се опитах да бъда достатъчно обективен, включвайки и това, че не гледах мача... само го слушах и от това, което чух... имаше доста положения пред нашата врата и доста решителни намеси на Пиргов и логично му дадох 3 точки.... реших да отлича и автора на гола и затова му дадох 2 точки, независимо как е играл... понякога е важно просто кой е вкарал гола, може Божилов да е имал 3-4 по-хубави удара ама не е вкарал..... и по 1 точка дадох на всички останали, които играха в мача, защото нямам идея как точно са играли, важното е, че се бориха :idea:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 май 2011 00:43

Пишейки коментара си, нямах точно теб в предвид, а тея след тебе! Ти все пак не конкретизираш имена, освен това на Пиргов, който определено има голяма заслуга за резултата. Има някакъв резон в разсъжденията ти, но съгласи се, че без да гледаш мача, само от пристрастните и не винаги точни и коректни дрънканици на някои коментатори... няма как да дадеш обективна преценка?! А тези след тебе пък, дори сега се чувстват неудобно сигурно, след като са научили, че някой ги е преметнал яко с инфото, че Капитанов пробива и подава на Янчо, който вкарва :))))))))))))) и са си дали оценките по тоя случай за тях. Не казвам, че не ги заслужават момчетата и сигурно са играли яко, но пробива е бил на Румен, напредва сам срещу вратаря и в последния момент подава в ляво на Каптиев, който е на празната врата и той отбелязва. Верно, че гола си е гол и може да се окаже златен, но ето, че участниците в комбинацията и изработването му са били други и... какво се получава?! Смешка! На всичкото отгоре тая погрешна информация е заляла половината спортни сайтове?!?! Преписваааааат! И... стават за смях :)))))))))))))) Ето затова, когато не съм гледал мача, когато го слушам и усетя, че коментатора или е глътнал бастуна и не е в час или е прекалено пристрастен и когато нямам в последствие достатъчно информация за мача от самите играчи или друг, на когото може да се вярва.... избягвам да давам оценки!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 май 2011 01:02

е, добре айде... щом не се е отнасяло точно за мен, няма да коментирам повече.... ама ми стана чудно що да не можем да бъдем обективни, щото аз се постарах да бъда максимално такъв според моите си критерии поне :twisted: пък аз ако реша да съм обективен, мога да бъда доста обективен.... друг въпрос е, че и аз на моменти изпадам в пристрастия и дори се усещам, ама ми е все тая понякога, не може винаги да съм напълно обективен, че почвам да се изнервям сам на себе си :twisted: но в случая съм се постарал да съм обективен заради играчите.... имаше разминаване за името на голмайстора, затова не посочих конкретно име - който се разбере, че е бил със сигурност - значи на него давам 2те точки.... а за пиргов мисля, че дори само по слушането мога да съм обективен... за другите казах, че не мога и затова на всички съм дал по 1 точка да няма някой по-напред или по-назад..... но от друга страна си прав, че невинаги човек може да е обективен само от слушане по радиото и честно казано, ако усещах, че не съм достатъчно обективен поне според моите си скромни критерии, можеше и да пропусна да дам оценките, или поне да извъртя нещата по някакъв си мой начин, за да бъда пак сравнително обективен... т.е. можеше да дам само една оценка, или нещо друго да измисля - не знам и аз точно :mrgreen: но ако някой се води повече от емоциите си, наистина по-добре да поизчака малко и след това да помисли по-трезво като се успокои.... че да няма разлика между емоционално и реално :oops: както и да е, айде лека, че няма цяла нощ да дрънкам глупости :lol:

Потребителски аватар
th3_gr3en_rapper

Мнениеот th3_gr3en_rapper » 25 май 2011 20:10

Сигурно всички вече гледаха репортажа от мача в сайта на БНТ !? Надявам се,че ви стана ясно кой вкара гола - Каптиев !
Не възлагайте големи надежди на Янчо Андреев...не става! Игра само защото нямахме хора ;)
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
Изображение[/center]

Върни се в “Черно море”