Защо бе скрито края на първенството по футбол?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Darko22
Контакти:

Re: Защо бе скрито края на първенството по футбол?

Мнениеот Darko22 » 21 май 2011 12:51

vaskonti написа:
Darko22 написа:Я си задайте въпроса кой държи Евфрофутбола ? Да не би да е бившия собственик на ЦСКА,май беше Васил Божков :roll: :!: :!:

и?

Какво "и" ? Той може да манипулира всеки един мач в нашето първенство ,а и защо коеф.за ЦСКА е толкова голям като до вчера коеф.беше 1,80 а само за един ден скача на 2,90!
Това не е случайно,сега половината ще се излъжат и ще играят за победа на Локото,и това Васил Божков го знае така колкото повече играят за Локото толкова повече пари влизат в касата му :!: :!: :!: Мача е 2ка
Тим, любим,единствен на света, той се казва Левски София
Изображение

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 12:54

MaCuMo написа:
PFK_Levski написа:Човек ... ЦСКА-то и с децата да игарят .... коефициента се определя по класирането в първенството ... Винаги е било така !

Не се излагай, явно не разбираш от заложи. В момента мога да отворя и да ти дам 5 примера от други първенства, където 12-13-ия приема 4-5ия и коеф. са 1.4-1.5. Просто последните кръгове такова нещо като класиране не играе.

Отново лош пример !
ЦСКА е 1 от най-силните отбори в България ... ЦСКА и Левски са ! Наскоро и Литекс се пръкна .
Ти ми даваш пример с 12-тия от някакво първенство , който е домакински отбор и играе с 4-тия или 5-тия ,който който предполагам не е от от 2-та най-силни отбора в първенството си ..........
Зависи кое първенство ми даваш за пример даже ! Но аз ако съдя по последните мачове Локо Пловдив са в криза , докато ЦСКА не са .. така че я ми кажи логиката накъде сочи ?

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 21 май 2011 12:57

falcon написа:
PFK_Levski написа:
Примера с Барса и Реал не е много точен , незнам защо него даваш ... ако предположим ,че ЦСКА е Барса .... то Локо Пловдив по му приляга Валенсия или Севиля ...... а не Реал ;)

Човек ... ЦСКА-то и с децата да игарят .... коефициента се определя по класирането в първенството ... Винаги е било така !

Хахаха ааа не вече ще ме разбиеш от смях, и кво излиза букито знае че ЦСКА излиза с децата срещу титулярите на Локо и слага 5 коефициент на домакина и 1.20 за госта. И после кво става - букито фалира щото е имало масови залози на този коеф 5 а мача е свършил 15-0. Букмейкърите не ти гледат нито класирането, нито от това че единия отбор е гранд, определя се от това да имат печалба букмейкърите. ;)

"букито" няма как да знае ЦСКА с какъв състав ще излезе !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2011 12:58

PFK_Levski написа:
MaCuMo написа:
PFK_Levski написа:Човек ... ЦСКА-то и с децата да игарят .... коефициента се определя по класирането в първенството ... Винаги е било така !

Не се излагай, явно не разбираш от заложи. В момента мога да отворя и да ти дам 5 примера от други първенства, където 12-13-ия приема 4-5ия и коеф. са 1.4-1.5. Просто последните кръгове такова нещо като класиране не играе.

Отново лош пример !
ЦСКА е 1 от най-силните отбори в България ... ЦСКА и Левски са ! Наскоро и Литекс се пръкна .
Ти ми даваш пример с 12-тия от някакво първенство , който е домакински отбор и играе с 4-тия или 5-тия ,който който предполагам не е от от 2-та най-силни отбора в първенството си ..........
Зависи кое първенство ми даваш за пример даже ! Но аз ако съдя по последните мачове Локо Пловдив са в криза , докато ЦСКА не са .. така че я ми кажи логиката накъде сочи ?

Попитах те защо коефициента на шампиона на Италия е 6 в мача му срещу 4-ия, който се нуждае от 1 точка? Коефициента за равен в тоя мач е 1.5, това нормално ли е след като според теб, коефициентите ВИНАГИ се определят от класирането?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 21 май 2011 12:59

Уф, до втора страница имаше поне 6-7 коментара за уговорен мач. Хайде, тогава, залагайте, като сте толкова отворени. 1,7, по 100 лв, са чисти 70 лв. напред. Атакувайте, не се плашете...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2011 12:59

Darko22 написа:
vaskonti написа:
Darko22 написа:Я си задайте въпроса кой държи Евфрофутбола ? Да не би да е бившия собственик на ЦСКА,май беше Васил Божков :roll: :!: :!:

и?

Какво "и" ? Той може да манипулира всеки един мач в нашето първенство ,а и защо коеф.за ЦСКА е толкова голям като до вчера коеф.беше 1,80 а само за един ден скача на 2,90!
Това не е случайно,сега половината ще се излъжат и ще играят за победа на Локото,и това Васил Божков го знае така колкото повече играят за Локото толкова повече пари влизат в касата му :!: :!: :!: Мача е 2ка

Айде да се разберете най-накрая мача за какво е уговорен - победа или загуба на ЦСКА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 21 май 2011 13:01

PFK_Levski написа:Отново лош пример !

Пак ти казвам, много си далеч от букита и залагания. Дадоха ти пример с Милан.
МОга да ти дам пример и с 3-тия и с 2-рия ако искаш, а Локото не са 12-ти в класирането. Букитата знаят със сигурност за състава ЦСКА, много ги подценяваш.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 май 2011 13:02

PFK_Levski на 21 Май 2011 11:21

Айде кажете ми как Локо Пловдив има по-малък коефициент от ЦСКА ?
Единствено щото е уговорен мача ?

Прав си.Мача е уговорен с посредничеството на Ганчев.Сега ще изхвърлят ЦСКА от футбола,ще пратят Локото във В група,ще отнемат 12 точки на Литекс,Левски ще е шампион,а ти ще изтичаш на пясъчника ,щастлив и доволен!Това е въпрос на клубна политика.Ние предпочитаме да си уговаряме мачовете,та и да изкараме някой лев от това,вместо да печелим служебни победи.Много често се чудя защо не въведат тест за интелигентност преди да разрешават достъпа до тоя форум на неграмотни индивиди!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 21 май 2011 13:03

Darko22 написа:Какво "и" ? Той може да манипулира всеки един мач в нашето първенство ,а и защо коеф.за ЦСКА е толкова голям като до вчера коеф.беше 1,80 а само за един ден скача на 2,90!

Да не би той да държи всички букмейкърски къщи в света. Навсякъде по-малкия коеф. е за победа на Локото.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

falcon

Мнениеот falcon » 21 май 2011 13:04

PFK_Levski написа:
falcon написа:
PFK_Levski написа:
Примера с Барса и Реал не е много точен , незнам защо него даваш ... ако предположим ,че ЦСКА е Барса .... то Локо Пловдив по му приляга Валенсия или Севиля ...... а не Реал ;)

Човек ... ЦСКА-то и с децата да игарят .... коефициента се определя по класирането в първенството ... Винаги е било така !

Хахаха ааа не вече ще ме разбиеш от смях, и кво излиза букито знае че ЦСКА излиза с децата срещу титулярите на Локо и слага 5 коефициент на домакина и 1.20 за госта. И после кво става - букито фалира щото е имало масови залози на този коеф 5 а мача е свършил 15-0. Букмейкърите не ти гледат нито класирането, нито от това че единия отбор е гранд, определя се от това да имат печалба букмейкърите. ;)

"букито" няма как да знае ЦСКА с какъв състав ще излезе !

Пак ти казвам Делев, Платини, Нелсън, Янчев не са в групата за мача и тва се знае от 2 дена, дали и букито не го знае а?
На тяхно място ще играят резервите и затова е напълно ясно че в този мач ще им се даде шанс да покажат какво могат и няма да има натиск над тях да взимат мача на всяка цена защото просто няма смисъл от него, докато за Локото е напълно обратното, следоватлно коефициентите са напълно нормални.

Върни се в “Футбол - България”