Тема: Юношески и детски формации: резултати, информация
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Локомотив (Пловдив) - Ботев 2002 (Пловдив) Юноши до 19 годин
Ква работа имаше селянчето да дразни публиката? Очевидно след като всичко свърши тръгна да се прави на интересен, така ли ги учите в Долни Воден?! Ми утре нали ще дойде да играе в големия Локомотив и ще гледа в земята гузно гузно и ще мънка ма аз такова онакова 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Бихме ги, нито една песен срещу тях, нито едно скандиране. Без драми, радости, сълзи всеки си хвана пътя след мача. За тях явно да вкарат гол на Локо е все едно вкарват на Реал Мадрид. За нас не е драма, че не сме Реал Мадрид.
Да се надяваме, че няма да изтече много вода в Марица за да прекараме така и на техния стадион.
Да се надяваме, че няма да изтече много вода в Марица за да прекараме така и на техния стадион.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Туше написа:За тях явно да вкарат гол на Локо е все едно вкарват на Реал Мадрид. За нас не е драма, че не сме Реал Мадрид.
Ясно, сега разбирам защо след нашия гол имаше повече и по-възторжени възгласи...
От много време възторжените възгласи на футбола в Пловдив излизат все от този стадион - последната държавна купа спечелена за града, последен шампионат спечелен за града, последни медали взети за града, Суперкупа за града, победа в Европа за града, футболисти от града, треньори от града. Защото от 1983та насам най-хубавото в пловдивския футбол идва на този стадион.
И ние разбираме защо като дойдете на него сте все едно на Сантяго Бернабеу.
И ние разбираме защо като дойдете на него сте все едно на Сантяго Бернабеу.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Ти май не ме разбра, ама то и аз не разбрах защо пък точно от тази година идват успехите (какъв късмет, че ми е рожденна) 

- Пловдив1926
- Контакти:
Иди да цъкаш минуси в пловдив24, че за друго не ставаш. Днес Пловдив празнува, айде на бар довечера
Може да си вземеш и червено гадже 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Иди да цъкаш минуси в пловдив24, че за друго не ставаш. Днес Пловдив празнува, айде на бар довечераМоже да си вземеш и червено гадже
Аз в тоя сайт не проявявам активност, за разлика от тебе явно, ето и тука се появи да трупкаш мненийца без да са те викали

- Пловдив1926
- Контакти:
venomcho написа:Пловдив1926 написа:Иди да цъкаш минуси в пловдив24, че за друго не ставаш. Днес Пловдив празнува, айде на бар довечераМоже да си вземеш и червено гадже
Аз в тоя сайт не проявявам активност, за разлика от тебе явно, ето и тука се появи да трупкаш мненийца без да са те викали
Нещо забрави къде се намираш пиленце, тук е пловдивски форум, в който нямаш място.
Пловдив1926 написа:venomcho написа:Пловдив1926 написа:Иди да цъкаш минуси в пловдив24, че за друго не ставаш. Днес Пловдив празнува, айде на бар довечераМоже да си вземеш и червено гадже
Нещо забрави къде се намираш пиленце, тук е пловдивски форум, в който нямаш място.
Абе ти нали беше на бар

Пловдив1926 написа:venomcho написа:Пловдив1926 написа:
Абе ти нали беше на барОсвен, че си и ТВ-фен...
Ако той е ТВ не знам ти какъв си