Астън Вила-Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Астън Вила-Ливърпул
1:2
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- liverpool-4ever
- Контакти:
пф .. Ей ся измислих песничка за Кралят ( буквално за 2 минути ми хрумна) :
Да побеждава е неговият манталитен
да губи - forget
:Д мноо ме кефи .. :Д
Да побеждава е неговият манталитен
да губи - forget
:Д мноо ме кефи .. :Д
- Neftochimic1892
- Контакти:
трябва пул и бирмингам да съберат кинти и да купят мача , иначе няма как да играем в Л.Е. 

Neftochimic1892 написа:трябва пул и бирмингам да съберат кинти и да купят мача , иначе няма как да играем в Л.Е.
Това някаква тъпа шега ли е?
Предпочитам да не играем в ЛЕ - писна ми като рекордьори по купи на Лигата да падаме абсолютно всяка година от 2ро, 3то дивизионни отбори в първите кръгове. Пълно нехайство за Ф.А. и Карлинг през последните 10 години. Сериозните отбори играят за всяка възможна купа.
-
- Контакти:
Neftochimic1892 написа:трябва пул и бирмингам да съберат кинти и да купят мача , иначе няма как да играем в Л.Е.
Това да не ти е в България

не ми се гледа ЛЕ другият сезон. Искам ФА Къп или Карлинг Къп и затова казвам 1-2, но Тптнъм бие със сигурност Блекпул щото заради Фейрплея влизат в ЛЕ и ще почнат през Юли месец, а ако са 5-ти ще започнат от Август месец и затова си мисля че ще бият ! 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
1:3....
Liverpool: Reina, Flanagan, Aurelio, Skrtel, Carragher, Spearing, Lucas, Kuyt, Cole, Meireles, Suarez. Subs: Gulacsi, Robinson, Wisdom, Wilson, Poulsen, Ngog, Shelvey.
http://magictv.co/ - линк за мача на Астън Вила - Ливърпул ! Stream 4 е за нашия мач. На другите са Манчестер сити, Ман Ютд и Челси
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]