Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
На такава цена едва ли може да се вземе по-качествен халф, верно е рисков трансфер, но иначе за 9м паунда и от чемпиъншип не ти дават да си избереш англичанче...
Е за тази цифра малко странно би било да го вземем.Все пак Волфсбург го купиха за 15 млн евро само преди една година.Играе титуляр всеки мач(т.е. не му е западнала толкова кариерата).Ок даже и да има някакви проблеми едва ли ще го пуснат за толкова малко пари.
Те и Ювентус го купиха за 25 милиона ама го продадоха за 15, така че тази сума е реална, той е в сериозен конфликт с Волфсбург и едва ли ще играе там повече. А и 9 милиона паунда са си едно 11 милиона евро - разликата не е голяма. Аз лично го харесвам и се надявам този трянсфер да стане!!!

-
Liverpool forever_95
- Контакти:
За тоз Диего даже не искам и да чувам.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
styopa написа:Е за тази цифра малко странно би било да го вземем.Все пак Волфсбург го купиха за 15 млн евро само преди една година.Играе титуляр всеки мач(т.е. не му е западнала толкова кариерата).Ок даже и да има някакви проблеми едва ли ще го пуснат за толкова малко пари.
Не си разбрал той не само е в конфликт, но и ако си продължи да играе в Врдер ще играе за Дублиращия. За това му е ниска цената
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:За тоз Диего даже не искам и да чувам.
?
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Азар е добър футболист, но е доста крехък. Само техника и бързина в Английската Лига не е достатъчна, ако премине на Анфилд ще му е доста трудно да се адаптира към първенството и не се зане дали това изобщо ще стане. 20 милн лири са доста за 20 годишен играч който няма никакъв опит във ВЛ т.е те не са много но са Риск. Но както са казали хората късмета е с тези, кото рискуват.
dsadsadasdasdasd написа:Не си разбрал той не само е в конфликт, но и ако си продължи да играе в Врдер ще играе за Дублиращия. За това му е ниска цената
Играе във Волфсбуг,а не Вердер.В момента просто е наказан да играе в дубъла.
MaCuMo написа:Те и Ювентус го купиха за 25 милиона ама го продадоха за 15, така че тази сума е реална, той е в сериозен конфликт с Волфсбург и едва ли ще играе там повече. А и 9 милиона паунда са си едно 11 милиона евро - разликата не е голяма. Аз лично го харесвам и се надявам този трянсфер да стане!!!
Ами те Юве счупиха глупомера с тази сделка,но това е техен въпрос.Иначе си прав де разликата от 15 до 11 не е някаква фрапантна,но все пак според мен немците ще търсят минимум да са на нулата от Диего(т.е. повече пари).
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
dsadsadasdasdasd написа:Liverpool forever_95 написа:За тоз Диего даже не искам и да чувам.
?
Мисля, че говоря Български език. Не искам да чувам за Диего. Не искам ефенца, футболисти, които развалят атмосферата в любимия ми отбор. Към този тип играчи спада Диего.
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 21 май 2011 09:26, променено общо 1 път.
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:dsadsadasdasdasd написа:Liverpool forever_95 написа:За тоз Диего даже не искам и да чувам.
?
Мисля, че говоря Български език. Не искам да чувам за Диего. Не искам ефенца, футболисти, които развалят атмосферата в любимия си отбор. Към този тип играчи спада Диего.
E кой му е любимият отбор, че им е развали атмосферата. Дано дойде ще ти хареса !