Какво мислите за боя пред джамията?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Какво мислите за боя пред джамията?

Мнениеот stg333 » 20 май 2011 18:26

Аз си мисля че трябва да си невероятно кух за да повярваш че член на управляващата коалиция изведнъж се е сетил да протестира срещу някаква си джамия в която на това отгоре просто не ходят турци а араби освен всичко

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 май 2011 18:28

stg333 написа:Аз си мисля че трябва да си невероятно кух за да повярваш че член на управляващата коалиция изведнъж се е сетил да протестира срещу някаква си джамия в която на това отгоре просто не ходят турци а араби освен всичко

Като са араби това не им е бащиния!Вътре в джамията и да не шават много!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 май 2011 18:28

ace_ventura написа:
Pichichi написа: Като им е тясна джамията да си построят някъде по крайните квартали по-голяма !!!

Някак си, тъпо си се изказал :!:

Кое точно е тъпото ?
Това че в центъра на София се чува по уредба ходжата ли ? Съжелявам но не сме в Истанбул .
Относно молещите се извън джамията , ами не го приемам . Още малко и на трамвайната спирка ще се опънат да се молят .

ejz59
Контакти:

Мнениеот ejz59 » 20 май 2011 18:31

Много сме зле като народ,щом като има все още хора,които участвуват в цирковете на Болен Сидеров

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 май 2011 18:31

Pichichi написа:Още малко и на трамвайната спирка ще се опънат да се молят .

Ако това се случи, може и да започнат и сами да намаляват :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 май 2011 18:32

8-)

1. Наближават избори и Доган, Сидеров и Бойко Борисов трябва да стегнат електората. ;)
ГЕРБ дойдоха на власт заради едно изказване преди миналите изборите на Доган в Сатовча, че той разпределял порциите в държавата.
Това подразни етническите българи и те масово отидоха да пуснат гласа си за най-малкото зло, за каквото се смяташе тогава ГЕРБ и разбира се, против Доган.
Вчера след 2 години мълчание, Доган направи подобно изказване, че без ДПС не може да бъде избран президент на България.
Соколът не е толкова глупав и при него няма случайни ходове и изказвания. Всичко е добре премерено и премислено.
Дали не играят някаква игра с Бойко Борисов и Сидеров ?! Доган дразни българите, за да се мобилизират и да отидат пак масово пред урните ... Този номер вече сме го гледали, както казах.
Апропо на Доган освен, че му събориха барбекюто, нищо друго негативно не му се случи за 2 години управление на ГЕРБ. Доган си е добре, а новините на турски език по националната телевизия продължават да си вървят, противно на обещаното от Бойко Борисов преди изборите.

2. Сидеров прави националистически напъни напоследък, за да мобилизира и малкото останал му верен електорат. След като 2 години яде от паничката на Бойко, днес той го заплашва, че ще оттегли подкрепата си за ГЕРБ.
Сидеров дразни електората на ДПС и така го сплотява. Турците отново ще отидат под строй пред изборните урни и ще "хвърлят на номер...", който Доган им посочи за президент.

3. Ние пак ще духаме супата, защото шепа самозабравили се тарикати, вече 22 години ни правят на маймуни, настройвайки ни един срещу друг - сини срещу червени, българи срещу турци, цигани срещу българи, леви срещу десни, криви срещу прави и т.н.

Най-лошото е обаче, че успоредно с това, че ни правят на идиоти, продажните ни политици предават и продават интересите на народа ни и родината ни на чужди господари. Това те го правят доста успешно вече 22 години.
Така и Световните господари са доволни, че България върви по избрания от тях път (на обезбългаряване на страната) и нашите крадци, наричани странно защо "политици", крадат необезпокоявани под крилото на Световния елит ....

Не се вижда светлина в тунела .... :(
Последна промяна от marmi52 на 20 май 2011 18:40, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 май 2011 18:37

bigbonusprize написа:
Pichichi написа:Още малко и на трамвайната спирка ще се опънат да се молят .

Ако това се случи, може и да започнат и сами да намаляват :lol:

:lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 май 2011 18:41

Стига с тази политика!Все с Доган Волен и ББ се оправдаваме!2003 бях в казарма в Плевен и от няколко хиляди човека 50% и повече бяха турци и говореха в повечето време на турски!Постоянно имаше противоречия кавги бой между нас и турците!Така че не е само ПР!Има региони в които е трудно да си българин!Българин в България!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 20 май 2011 18:48

Мисля, че тази "акция" дойде "дюшеш" на Ахмед Доган. Сега ДПС ще се разправи изключителни лесно с появилите се отцепници.
А нашият интерес беше ДПС да се разцепи. Явно на Волен Сидеров интересите му са други!

Мислите ли, че съвсем случайно съвпадат следните няколко събития:

1. Отцепниците от ДПС набират сила!
2. Ахмед Доган прави изказване в Девин. Сблъсъци между отцепници и поддръжници на Ахмед Доган!
3. Акцията на Атака срещу вярващите в джамия, от която ежедневно от поне десетилетие се чува ходжата.

Забележете в тази джамия, ходят да се молят арабите, които се подвизават в района наоколо, има негри има афганистанци и други мюсюлмани.

Волен Сидеров отива и се сбива с арабите, като псува по Турция!

Мисля, че гледаме много евтино представление, целта на което е ДПС да си стегне редиците. Негативи колкото си искате, като например да си развалим отношенията с арабските държави.

Между другото въпросният Волен Сидеров беше от СДС точно в момента, когато СДС и ДПС бяха дупе и гащи. Тогава реториката беше антикомунистическа, като най-силните доводи бяха, Белене и възродителният процес. Всъщност не съм сигурен, дали Волен Сидеров е бил член на СДС, но със сигурност беше главен редактор на вестник "Демокрация". Сто процента е псувал комунистите за възродителният процес от страниците на вестника.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 20 май 2011 18:51

Hrabar написа:Мисля, че тази "акция" дойде "дюшеш" на Ахмед Доган. Сега ДПС ще се разправи изключителни лесно с появилите се отцепници.
А нашият интерес беше ДПС да се разцепи. Явно на Волен Сидеров интересите му са други!

Мислите ли, че съвсем случайно съвпадат следните няколко събития:

1. Отцепниците от ДПС набират сила!
2. Ахмед Доган прави изказване в Девин. Сблъсъци между отцепници и поддръжници на Ахмед Доган!
3. Акцията на Атака срещу вярващите в джамия, от която ежедневно от поне десетилетие се чува ходжата.

Забележете в тази джамия, ходят да се молят арабите, които се подвизават в района наоколо, има негри има афганистанци и други мюсюлмани.

Волен Сидеров отива и се сбива с арабите, като псува по Турция!

Мисля, че гледаме много евтино представление, целта на което е ДПС да си стегне редиците.

Между другото въпросният Волен Сидеров беше от СДС точно в момента, когато СДС и ДПС бяха дупе и гащи. Тогава реториката беше антикомунистическа, като най-силните доводи бяха, Белене и възродителният процес. Всъщност не съм сигурен, дали Волен Сидеров е бил член на СДС, но със сигурност беше главен редактор на вестник "Демокрация". Сто процента е псувал комунистите за възродителният процес.

И да не е целенасочено.. е точно така... ДПС и Атака печелят от цялата работа..Атака си обира малоумниците, ДПС се укрепва.. това е резултата.. а нормалните българи умираме от срам..

Върни се в “Архив”