Черно море - Калиакра - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Черно море - Калиакра - 2:0 FT

Мнениеот Ron Jeremy » 19 май 2011 08:39

Аз вчера се накефих максимално и не заради друго , а състав с 5 родни отдавна не си спомням да съм гледал ! Това момче Тачев наистина впечатлава с данни , Янчо също много хъс показа , Капитанов също .Браво на Генов , че им даде шанс.
ex Popeye

На линия
Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 20 май 2011 08:52

Тези млади момчета са бъдещето на Черно Море. Ние догодина ще сме по- силни. Няма да коментирам играта на отбора, но голямо впечатление ми направи колектива. А всичко започва оттам. Чечо им даде спокойствието от което имаше нужда и нещата започват да се получават. Какво ще стане в Перник може само да се гадае. Наистина сме в осакатен състав, възможно е Миньоро да не се напрягат... Каквото- такова. Аз лично искам те да играят както си играят всеки мач- да го направят и за името си и за феновете си. А не защото някой друг им бил платил. Това е спорт и винаги има победители и губещи. Аз искам отбора ми да побеждава в честни чисти мачове. Така както го направи преди 2 години в Сливен. Със ярост и злоба. Не да разчита на чернодрешковците или на някой "случаен" автогол. Ако не беше този фарс с Локо Сф, ако не бяха театралните изпълнения на Академик- Локо ПД миналия кръг ние щяхме да сме бетон 4ти. Загубихме и точки заради нас самите. Ние не сме отбор който винаги може да печели и точно това прави радостта от успехите по- голяма. Очевидно е че се свири срещу нас, очевидна е кампанията и на медиите срещу нас. Нека сме им трънче. Каквото и да стане сега другия сезон ще бъдем по- силни.
Още веднъж едно голямо благодаря на футболистите играли в този мач. На всички. Жоро е човека който влачи отбора, но радващото е че другите се опитват да го следват. Браво на Росен и Адемар че стискаха зъби и играха с контузии. Едно голямо браво на Мишо Лазаров. След тежката травма удари болното коляно, но продължи. Рискува и продължи (в голяма част на един крак). Морала и желанието господа са нещата от които започва всичко. Тактически и технически умения се придобиват. Успех, МОРЯЦИ!!!

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 20 май 2011 15:49

Vladislav написа:Тези млади момчета са бъдещето на Черно Море. Ние догодина ще сме по- силни. Няма да коментирам играта на отбора, но голямо впечатление ми направи колектива. А всичко започва оттам. Чечо им даде спокойствието от което имаше нужда и нещата започват да се получават. Какво ще стане в Перник може само да се гадае. Наистина сме в осакатен състав, възможно е Миньоро да не се напрягат... Каквото- такова. Аз лично искам те да играят както си играят всеки мач- да го направят и за името си и за феновете си. А не защото някой друг им бил платил. Това е спорт и винаги има победители и губещи. Аз искам отбора ми да побеждава в честни чисти мачове. Така както го направи преди 2 години в Сливен. Със ярост и злоба. Не да разчита на чернодрешковците или на някой "случаен" автогол. Ако не беше този фарс с Локо Сф, ако не бяха театралните изпълнения на Академик- Локо ПД миналия кръг ние щяхме да сме бетон 4ти. Загубихме и точки заради нас самите. Ние не сме отбор който винаги може да печели и точно това прави радостта от успехите по- голяма. Очевидно е че се свири срещу нас, очевидна е кампанията и на медиите срещу нас. Нека сме им трънче. Каквото и да стане сега другия сезон ще бъдем по- силни.
Още веднъж едно голямо благодаря на футболистите играли в този мач. На всички. Жоро е човека който влачи отбора, но радващото е че другите се опитват да го следват. Браво на Росен и Адемар че стискаха зъби и играха с контузии. Едно голямо браво на Мишо Лазаров. След тежката травма удари болното коляно, но продължи. Рискува и продължи (в голяма част на един крак). Морала и желанието господа са нещата от които започва всичко. Тактически и технически умения се придобиват. Успех, МОРЯЦИ!!!

С ДВЕ РЪЦЕ ТЕ ПОДКРЕПЯМ ЗА МНЕНИЕТО КОЕТО СИ ИЗРАЗИЛ!

Върни се в “Черно море”