Миньор Пк - Черно море 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Миньор Пк - Черно море (21.05, Събота, 18ч.)

Мнениеот yavorescu » 19 май 2011 23:16

DanielGeorgiev написа:Хехе ти сериозно ли? Да се класираме за Европа след този кошмарен есенен полусезон, след толкова емоций и т.н и ДА НЕ НАХЛУЕМ НА ТЕРЕНА заедно с футболистите да празнуваме ? Барса ли не го прави, кой не го прави ? Помня преди години Сантандер се спасиха от изпадане и след мача всички фенове празнуваха на стадиона .. стига глупости ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ, ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ !!!

Сериозно, да. Нахлуване на терена за нашия клуб би било допустимо ако станем шампиони или спечелим финал в някой турнир. При всички останали случаи е демонстрация на комплекс за малоценност. В Испания може да са на почит подобни изпълнения, не съм запознат. В Англия гледат с насмешка на тях, и с право.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 19 май 2011 23:33

yavorescu , всичко е въпрос на темперамент. Едни ще навлязат на терена, други ще скандират от трибуните, но какъвто и да външния израз на чувствата, едно е ясно - радостта ще е огромна.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 май 2011 00:15

зеления написа:yavorescu , всичко е въпрос на темперамент.

Основно на манталитет, бих казал. Ние сме най-успешния клуб извън София и да нахлуваме на терена при спечелено 4 място е някак си... жалко.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 май 2011 00:21

едва ли е чак толкова жалко ....зависи дали ни е сладко това 4 място или не.... ако се борим за първо място и свършим четвърти - ще ме е яд ....ама при условие, че сме били девети зимата, и въпреки рязането сме успели да компенсираме изоставането.. да свършим четвърти и да се класираме в евротурнирите... бих бил щастлив :oops:
но не съм от хората дето ще нахлуят на терена :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 май 2011 00:23

Ако нахлуем най-много да оправим безценната трева. Че тъкмо почна да поизраства :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 май 2011 00:28

Аз съм емоционален и няма да крия радостта си-веднага нахлувам и се насочвам право към отговорния фактор - Сър-а.При такава много тежка есен-това класиране би било същинско чудо.Защо да не се радваме?Защо да се държим като някакви олигофрени?Нали нашето нахлуване,бурна радост-ами това ще даде основание на играчи,треньори и шефове да знаят-когато играят със сърце,когато се борят,когато работят далновидно...ами хората ще ги носят на ръце.Толкова е просто.

ПС:В най-новата история на клуба това евентуално 4-то място ще бъде 2-рото ни най-добро класиране от 20 години насам отстъпващо само на бронза от 2009
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 20 май 2011 00:37

yavorescu написа:Сериозно, да. Нахлуване на терена за нашия клуб би било допустимо ако станем шампиони или спечелим финал в някой турнир. При всички останали случаи е демонстрация на комплекс за малоценност. В Испания може да са на почит подобни изпълнения, не съм запознат. В Англия гледат с насмешка на тях, и с право.

И ти ще стоиш седнал, достолепно вдигнал глава, без да показваш емоция, защото някой кавал пред телевизионния приемник може да се изсмее на радостта ти? Защото 4то място е под нивото ти? :lol:
Хора нахлуват на терена само след някой гол, или по-важна победа през първенството, ти си седнал да обясняваш как класиране за Европа не било успех (евентуално класиране, но все пак...).
Какво значи "допустимо"? Това е един начин да се изкаже радост от постигнатото от отбора ти, а аз лично оценявам всеки успех на Черно море и се радвам на него, колкото и малък да е ;)
Ако съм в настроение ще си нахлуя и ми пука, кой какво си мисли.

Когато станахме трети имаше изказвания след мача със Славия колко смешни сме били че нахлуваме за 3то място и т.н. БХ! Първи успех от десетилетия, честно спечелен, всички бяха щастливи и празнуваха с футболистите, другото няма значение!
Сега нямам нищо против да изживея нещо подобно ;)
Ф.К.Ч.М.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 май 2011 08:43

motion_man написа:И ти ще стоиш седнал, достолепно вдигнал глава, без да показваш емоция, защото някой кавал пред телевизионния приемник може да се изсмее на радостта ти? Защото 4то място е под нивото ти? :lol:

Не, няма да стоя седнал. И ще се радвам много. Но ще съжалявам, ако има нахлуване на терена, защото е абсолютно олигофренско.
Когато станахме трети имаше изказвания след мача със Славия колко смешни сме били че нахлуваме за 3то място и т.н.

Много правилни изказвания. Смешно беше и Уигън да нахлуват след победата над Уест Хем с 3:2 миналата седмица. Просто говори колко малък клуб от ръгби-град е Уигън. Също и когато Бърмингам победи Астън Вила на полуфинала за Карлинг Къп през януари. Демонстрация колко са нищожни "сините носове", след като една победа над Вила в последното по сила състезание има такова огромно значение за тях.

За клуб с традициите на Черно море, 4-то място не е кой знае какъв успех. Би трябвало да се радваме и да празнуваме, разбира се, но не и все едно сме достигнали някакъв връх. Има начин да се демонстрира признателност и без да се домогваш до арсенала на феновете от 70-те години.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 20 май 2011 09:47

Аре стига вече с тези съдии ! 1во-не мисля, че след скандала с Генов, би се повторило подобно съдийство срещу Черно море в последните мачове от сезона. 2ро-излезем ли с хъс и с ясната мисъл "сега или никога", поне според мен, нито съдии, нито президенти, нито БФС-та, ТКЗС-та и всякакви други "-та" ще могат да ни спрат ! Очертава се нещо голямо, дори огромно, имайки предвид ужасния есенен полусезон. Сигурен съм, че и момчетата отдавна са го разбрали, особено юношите, чиито звезден миг може да настъпи още в събота ! Малко остана ! 2 мача-2 проклети точки, които трябва да стопим в името на още едно невероятно лято, изпълнено с идеята ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА. С цяло сърце се моля на Господ, на 28.05, някъде около 20:00 всички вече да сме нахлули на терена и да празнуваме ! НАПРЕД МОРЯЦИ !!![/quote]

Браво Едно чудесно мнение! Дано всички се радваме заслужаваме го САМО ЧЕРНО МОРЕ!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 май 2011 11:17

Дали има някакъв шанс да дават мача по телевизията?

Върни се в “Черно море”