ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое, 18.05, 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое, 18.05, 18:00ч.

Мнениеот Avgusta 1916 » 18 май 2011 23:32

Bartolomej написа:Берое стигна до вратата на Черноморец два пъти след подаръците на Траян ?
Защо бе Траяне , защо ? Какъв беше този мач ?
Защо ги "съживихте" тес марули зелени ?
Показателни смени на Гочето , абсолютно подарена победа на тос смешен отбор.
От 50 минута почнаха да лежат по терена , да им се схващат краката и да бавят времето .Бахти убития футбол.
Не мога да приема ,че тес смешници ще дойдат и така "безпроблемно" ще победят .
И другото , отново смешната агитка на Берое показаха , какви са . Фърлят камъни по хората , скрити зад оградата и обградени от полицаи..пълни нещастници .

Що не вземеш да се хвърлиш от терасата бе човек? :lol: Нещастик си ти в случая!
Кви пет лева , кво нещо ???Та ние играхме с втория си отбор , а вие нищо пак не сътворихте.Какво са ти виновни Берое в случая?Може би ние сме виновни за жалката ви игра през пролетта?Може би ние сме ви виновни за липсата на платената ви "публика" и "верните" фенове :lol:
Относно камъните - да не би да сте заредили европейския си стадион с камъни , или пък нашите по пътя са си ги събирали и внесли вътре :lol: Иначе сериозно - имат си закачка с мазутите и по скоро с тях е бил спорът.
Думите от рода на "тес","тос","фърлят" изобщо нямат смисъл от коментар :shock: :shock:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 18 май 2011 23:42

Bartolomej написа:Берое стигна до вратата на Черноморец два пъти след подаръците на Траян ?
От 50 минута почнаха да лежат по терена , да им се схващат краката и да бавят времето .Бахти убития футбол.
И другото , отново смешната агитка на Берое показаха , какви са . Фърлят камъни по хората , скрити зад оградата и обградени от полицаи..пълни нещастници .

Смешна ни е агитката ли бе цървул нещастен ? Тия хора са верни до гроб и щом са отишли 100 човека в работен ден на 200 км. само шапка им свалям .Защо не отиде да им го кажеш ,че са смешни , а , лепилар ?Защо бе?Искаш ли да ти кажа вие колко дойдохте в Сливен миналата година , когато домакинството ви с нас беше там.Бяхте 10 човека и си тръгнахте след първия наш гол :lol:
Вие сте най-големите смешници сред всички фенове и изобщо защо ли се занимавам с теб
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 19 май 2011 00:09

Avgusta 1916 написа:

Смешна ни е агитката ли бе цървул нещастен ? Тия хора са верни до гроб и щом са отишли 100 човека в работен ден на 200 км. само шапка им свалям .Защо не отиде да им го кажеш ,че са смешни , а , лепилар ?Защо бе?Искаш ли да ти кажа вие колко дойдохте в Сливен миналата година , когато домакинството ви с нас беше там.Бяхте 10 човека и си тръгнахте след първия наш гол :lol:
Вие сте най-големите смешници сред всички фенове и изобщо защо ли се занимавам с теб

Мдам,големи фенове сте,затова като бяхте в Б група,ходехте по едно купе хора на гостуванията си.Пряк свидетел съм как 8 човека бяха на гостуването на тогавашната Македонска слава в Симитли.Да не говорим,че имаше един момент,когато се правехте на мъже и ядохте шамари от всички гостуващи агитки 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 19 май 2011 00:27

Devian написа:
Avgusta 1916 написа:

Мдам,големи фенове сте,затова като бяхте в Б група,ходехте по едно купе хора на гостуванията си.Пряк свидетел съм как 8 човека бяха на гостуването на тогавашната Македонска слава в Симитли.Да не говорим,че имаше един момент,когато се правехте на мъже и ядохте шамари от всички гостуващи агитки 8-)

Всяко нещо с времето си ;)
Говориш ми за времето след нашето изпадане с президент Ст.Танев (камилата).Тогава ситуацията беше такава ,че отбор нямаше и пари нямаше, и все пак са ходили някакви хора :) .
Относно шамарите , ще ти кажа само ,че всичко на този свят се връща.Едните вече го разбраха , скоро ще го разберат и другите :o

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 май 2011 10:03

Августинче
не ми развивай теории , ами си дигни дебели дирник и ела да видиш какво е европейски стадион , европейска публика .Да видиш , че във ващо село сте още в каменнта ера .
А , че вашите смешни 50 фена , са неандерталци няма какво да го говорим.Само ме е яд ,че нашите полицаи не се държаха като вашите , когато ние гостувахме.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 19 май 2011 11:32

Bartolomej написа:Августинче
не ми развивай теории , ами си дигни дебели дирник и ела да видиш какво е европейски стадион , европейска публика .Да видиш , че във ващо село сте още в каменнта ера .
А , че вашите смешни 50 фена , са неандерталци няма какво да го говорим.Само ме е яд ,че нашите полицаи не се държаха като вашите , когато ние гостувахме.

:lol: :lol: :lol: :lol: "Европейска публика" ще умра от смях :) :) :)
Колкото и да се съберете на стадиона ( най-често около 100 човека) винаги тихичко се чува падането на изчоплените семки :mrgreen:
Идвал съм на вашия стадион ( той май на Нафтата е) и наистина никога не съм отричал ,че е отличен.Това обаче едва ли те грее , след като няма кой да го напълни .Бил съм свидетел как по центъра на Бургас ходят млади девойки , раздават безплатни билети и обещават томболи с изненади с цел да привлекат на стадиона "европейската публика".
Нефтохимик във "В" група събира повече публика от вас - Смешници :oops:

Потребителски аватар
Giovanni
Контакти:

Мнениеот Giovanni » 19 май 2011 15:43

Bartolomej написа:Августинче

Пич , не те знам какво взимаш , но да казваш че публиката на недоразумението ченоморец е европейска е голям смях :lol: :lol: . Колкото по-бързо изчезне от футболната карта този псевдоотбор е по-добре за бълг. футбол.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 19 май 2011 20:26

Четох, трах, четох, трах, ама то, като пуснеш селяка ( не селянина) да ти влезе в къщата той се взима за господ... Та мили ми зарзали. Това, че се взимате много на сериозно е хем смешно, хем жалко. Ама и вие спирка нЕмате. Мерите си розовите пишки с магарешките такива. Хайде - спрете се вече, взели сте много въздух, как пък не го изпуснахте. То човек от съжаление да ви подаде ръка - вие ще му я отхапете...Иначе - да. Прави сте за бургаската публика - не е европейска. Тя ако беше европейска и ако 200-300 човека в Бургас не се дърлеха на тема -"на си ти куклите - дай си ми парцалките" и малкото ви фенове дошли на Лазур трябваше да си тръгнат от стадиона бити, като тъпани па белким им излезе налягането през всевъзможните отверстия...Поводи за това имат и феновете на Нафтата и тези на Черноморец, ама понеже не са европейци, като вас ( буаххаха :) ) ви обърнаха толкова внимание, колкото конска муха - кучи гъз...
ПС: Джолане. Ти, като първи пост в този иначе готин форум само това ли изходи ? Що не се напънеш още... :mrgreen: А да не забравя да ви питам ходили ли сте някога в село Галата. Като сте толкова велики поне една чешма ще направите ли на създателите си ? :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

would
Контакти:

Мнениеот would » 19 май 2011 22:06

На мача Берое-Цска имаше 10 000 души, на мача Берое-Левски 9000 души.Къде сте ми тръгнали да сравнявате Черноморец и Нефтохимик с Берое.Берое са отстранявали Атлетик Билбао, побеждавали са Ювентус, когато вие бургаски фенове още не сте били създадени.Прочетете малко футболна история и тогава говорете.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 19 май 2011 22:23

ntodorov написа:Четох, трах, четох, трах, ама то, като пуснеш селяка ( не селянина) да ти влезе в къщата той се взима за господ... Та мили ми зарзали. Това, че се взимате много на сериозно е хем смешно, хем жалко. Ама и вие спирка нЕмате. Мерите си розовите пишки с магарешките такива. Хайде - спрете се вече, взели сте много въздух, как пък не го изпуснахте. То човек от съжаление да ви подаде ръка - вие ще му я отхапете...Иначе - да. Прави сте за бургаската публика - не е европейска. Тя ако беше европейска и ако 200-300 човека в Бургас не се дърлеха на тема -"на си ти куклите - дай си ми парцалките" и малкото ви фенове дошли на Лазур трябваше да си тръгнат от стадиона бити, като тъпани па белким им излезе налягането през всевъзможните отверстия...Поводи за това имат и феновете на Нафтата и тези на Черноморец, ама понеже не са европейци, като вас ( буаххаха :) ) ви обърнаха толкова внимание, колкото конска муха - кучи гъз...
ПС: Джолане. Ти, като първи пост в този иначе готин форум само това ли изходи ? Що не се напънеш още... :mrgreen: А да не забравя да ви питам ходили ли сте някога в село Галата. Като сте толкова велики поне една чешма ще направите ли на създателите си ? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1.Нещо комплексчета взе да избиваш май.Излез си от филма на събев и тогава ми коментирай.Изобщо няма какво внимание да се обръща на петимата ви фена.Откъде ли пък ти ще знаеш какво е подкрепа и вяра в нещо толкова силно и велико , както е любовта към любимия отбор.Честта да подкрепяш и защитаваш любимите цветове няма ЦЕНА без значение биеш ли , или падаш , в "А" група ли си , или във"В"( питай феновете на Ботев), това нещо се възпитава от поколение на поколение.
2.За закачките между феновете - който трябва разбра!!!Питай мазутите :roll:
Много сте ми разговорливи по форумите , а на живо не смеете да се покажете.
3.Точно пък ти не ми говори за галата , защото ако те питам на кой отбор си фен ,сигурно три дни ще се чудиш откъде се пръкна точно пък този Черноморец :lol:

Върни се в “Черноморец”