Букмейкърите полудяха: 2.90 за Локо Пд срещу резервите на ЦС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- BLUE CHAMPIONS
Re: Букмейкърите полудяха: 2.90 за Локо Пд срещу резервите на ЦС
Демек автора с тази тема какво иска да ни каже?, че Цесека ако паднат, да не го приемаме за изненада, така ли? 
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Един град-един отбор написа:Не, може да те е яд за това, че освен в мачовете срещу Левски, ЦСКА и Литекс имаме УЖАСНО по-добра посещаемост от Вас с идеята, че ние НЕ СЕ БОРИМ ЗА НИЩО, ЗАЩОТО СМЕ В Б ГРУПА ВЕЧЕ, а вие се борите за Европа ... винаги ще сте втори в Пловдив, това исках да кажаА по темата - естествено, че ще пиша - темата е за мача между Локо и ЦСКА, защо да не пиша ?
Предполагаш или си комплексиран от Пловдивският любимец.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
само да се спомене Локомотив и поредния жълт помак изкача отнякъде с покъртителни разсъждения. Не сте ли наели някой автобус, нямате ли косачка, нищо ново ли няма при вас та се вреш в корумпираната А група.
Относно разните коефициенти - Локомотив е прекалено уморен и неамбициран от много време, победата срещу Академик е добро стечение на обстоятелствата, така че аз съм песимист за 1 - но много ще се радвам да ме опровергаят
Относно разните коефициенти - Локомотив е прекалено уморен и неамбициран от много време, победата срещу Академик е добро стечение на обстоятелствата, така че аз съм песимист за 1 - но много ще се радвам да ме опровергаят
СТИГА РЕКЛАМА ВЪВ ФОРУМА!
[center]
[/center]
[/center]Re: Букмейкърите полудяха: 2.90 за Локо Пд срещу резервите на ЦС
Ей за това футбола ни е на това ниво, щом едни ще играе с резервите, други с юношите а трети със залозите и всеки мач ще е 1/2 или 2/1! И щом има тълкувания като умора, от яките мачове в елитната ни "А" група? Чудя се какви ли заплати вземат футболистите и колко часов работен ден имат, а успехи никакви? Стадионите ще опустеят за сметка на букмейкърските пунктове!
А ние ще си лаем по форумите вместо да гледаме истински футбол на стадиона!!! А после като излезем да играем в Европа, уж играем с титулярите и кой ни хване, той ни бие...???
А ние ще си лаем по форумите вместо да гледаме истински футбол на стадиона!!! А после като излезем да играем в Европа, уж играем с титулярите и кой ни хване, той ни бие...???
ТОЙ НЕ УМИРА

БАН за автора на темата за реклама!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Neftochimic1892
- Контакти:
карнобатман , карнобатман може да лети , ама го мързи 
Все едно ни трябва тази победа ? С юноши и без Цска пак ще си ни бие
Протоколен мач .
И кой са тия водещи букмейкъри.За водещи аз приемам Спортингбет и Бет365.В първия коефицента за Локото е 2.1 а за ЦСКА 3.0,а в другия букмейкър още не са ги пуснали.Сега погледнах и в Унибет-2.2 към 3.0,само празни теми и приказки.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Един град-един отбор написа:Коко Динев пак ще се подиграе с ЧЕРНО-белите /черно не е написано случайно/ и ще изпере малко парички ... все пак трябва да се водят нови бенжалюни, менжалюни, тогоанци, маркоканци и т.н. през новия сезон! Лично от мен имат по една десетарка за 2/1 и 1/2 ! Коефициентите си заслужават!
Как се перат пари чрез залагания?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?