Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

XARHTNA
Контакти:

Re: Честито левскари най-после истинска звезда ще дойде.

Мнениеот XARHTNA » 12 май 2009 23:33

Ами той ще доиде ама кокала дали ще го пуска да играе не се знае! :D :D :D :D :D: D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 май 2009 23:38

Четох в едно интервю,
че Кокала ще държи Меси като резерва на Бижутера.
Конкуренцията ще е жестока.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Размисли в червено,след дербито......

Мнениеот SAMP » 12 май 2009 23:43

rembrant написа:
storm написа:
blue lagoon написа:...... Ден седми: - Абе тея от Левски не бяха ли онези дето ги бяхме прекръстили на Витоша? Тези дето ги бяхме обединили насила с онези от полицейския Спартак? Онези дето като поискаха някой футболист Политбюро ги наказваше да не играят по 2 години? Онези дето ни шареха с по 7 парцала,онези дето повече ги мразим отколкото обичаме децата си,майките си,че и Цска дори? Абе защо ли не се напънахме да ги затриеме през комунизма? Защо не измислихме че имат пръст в атентата срещу Папата,защо не ги накиснахме че са виновни за глобалното затопляне и озоновата дупка? Защо не ги забием надълбоко,че са оцветили небето,морето и все в синьо? ........ АМА НЕ МОЖЕМ! Защото и това не можем,защото сме слаби,защото ги обичат и децата ни,защото са вечни!!! ЗАЩОТО СА ЛЕВСКИ! ........ Някъде в обозримото бъдеще: - Абе аз от кой отбор бях....ааааа имаше май един,май Цска се казваше! Е няма го вече ,отиде си по естествен път,като всичко изкуствено създадено! Ама така и трябваше! Това е !!! ;)

Това даже е по хубаво и от написаното от Борис Касабов :!:

Каде бяхте преди мача мишоцииииииииииииии дали и 10% вярваха че можете да биете

а ти,каде беше след мача бе мишкар,ние първо бием и после говорим,а не първо говорим и после не може да ни намерите :oops: :oops: :oops:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2009 23:44

modor написа:Четох в едно интервю,
че Кокала ще държи Меси като резерва на Бижутера.
Конкуренцията ще е жестока.

Аз пък научих че Лео Меси го преотстъпват на Черно море,щял да дебютира срещу ЦСКА. :lol: :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 12 май 2009 23:44

Сложи се край и на въпросителната около Кристияно Роналдо. От доста време той бе спряган за трансфер в Реал М,но днес тези слухове останаха в историята. Преди около два часа К.Роналдо подписа 5 годишен контракт с Левски Сф. Първите думи на футболиста след подписването на контракта са : "Мечтата ми е да играя на Герена. Олд Трафорд вече ми е тесен." :D :D :D Наздраве на всички. ;)

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Re: Античервена коалиция???

Мнениеот rembrant » 12 май 2009 23:46

№1 сте по идиотизъм,мача го слушах по радиото бях на работа а там вие не се чухте незнам защо явно сте се чували само във вашия сектор :!: след мача се чуваше ЦСКА И ЛЮБО ПЕНЕВ сигорно от дарик са ви заглушили знам ли :?:
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Re: Размисли в червено,след дербито......

Мнениеот rembrant » 12 май 2009 23:48

ако бях мишок нямаше да съм тук след победа лесно се подкрепя,номера е да го правиш постоянно а вие от страх се чудехте какви конспирации да измислите ама взехте че бихте и доста от вас се чудят как :?:
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 12 май 2009 23:50

Пък разправят,че много ни надвикали,че пеели мощно.Абе аз да не съм бил на някой друг мач онзи ден?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 май 2009 23:51

Старата песен на стар глас. Крадеца вика - дръжте крадеца. Не мислите ли, че ставате смешни с едни и същи червено-сини спорове, с едни и същи псевдодоводи, които се изтъркаха, че самите вие не виждате, колко тъпо звучи. Толкова много хора, говорят, какви евроидиоти са едните, а другите пак много им отговарят, че в директните двубои са ги били. Как можа комунизма, така да ви вароса мозъците (казвам го без да се заяждам, на облъчените с омраза) и да ви насади толкова голяма омраза и разделение по между ви?! Събудете се бе хора!! :idea: :!:
Последна промяна от slavia_forever на 12 май 2009 23:57, променено общо 1 път.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 12 май 2009 23:53

rembrant написа:№1 сте по идиотизъм,мача го слушах по радиото бях на работа а там вие не се чухте незнам защо явно сте се чували само във вашия сектор :!: след мача се чуваше ЦСКА И ЛЮБО ПЕНЕВ сигорно от дарик са ви заглушили знам ли :?:

ами аз питах поне 20 човека,които са гледали мача по тв-то и казаха,че са се чували мн повече левскарите ;)
но да вие сте номер 1 прав си(но по какво,не е ясно),вадете ножовките,че момента наближава ;) чакам вече и на полувремето да почнете да си тръгвате.....
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”