ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Мнениеот MORSKI » 19 май 2011 18:30

staria написа:ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКОМОТИВ

ВРЕМЕТО 9°/23° СЛЪНЧЕВО, ТОПЛО

Цени на билетите:
Всички до 16 г. - вход СВОБОДЕН!
Пенсионери - 2 лв.
Трибуна "Бесика" - 3 лв.
Трибуна "Спортклуб" - 5 лв.
Централна трибуна - 8 лв.
Вход за гости - 5 лв.

На този мач официално ще бъде даден старта на тържествата и празненствата по случай 85 годишнината от основаването на Локомотив Пловдив.

На 25/06/1926 се е родил днешния Локомотив Пловдив с името Пловдивски Спортклуб. На този ден, следвайки своите свободни граждански воли, клубовете Караджа и Атлетик сключили равнопоставен съюз.

Любов, гордост, радост, мъка, щастие, тъга - всички тези чувства вече 85 година ние феновете на Локомотив изпитваме с цялото си сърце и душа. Много поколения пловдивчани са били свързани и са работили за благото на нашия клуб през годините. Нека отпразнуваме подобаващо този юбелей! Всичко започва от мача с ЦСКА!

Сега и за мача. ЦСКАто винаги са ни били дразнител. В момента сме в ужасна форма, но и те (визирайки мача с Пирин) си мислят повече за купата и мача им в сряда със Славия, отколкото за нас. Надявам се много да вземем нещо този мач, особенно като чета коментарите на паламудите от Черно Море и да се класираме за ЛЕ. Все пак съм сигурен, че ако не ние, то Берое ще ги отнесе като бръмбар сламка и ще играе в Европа.
Статистиката в Пловдив от А група и националната дивизия(38/40 срещу АС23) е: 18 победи 18 равни и 17 загуби при голова разлика 67:71.

То и аз като ви четох писаниците преди време изпитвах същото по ваш адрес..... И паламуд ще казваш на някой друг....
Ако си мислите, че сте нещо повече от нас, Берое или Локо София сте в титанична грешка...
Иначе за мача ви с ЦСКА- според мен е х.,...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 май 2011 18:32

staria написа:Проблема май е, че точно вие сте единствените, които се напъвате за там, ама сте толкова зле... Каквото и да направим след това, си е наш проблем. Досега не съм чул отбор от Андора или Сан Марино да се е отказал от европейски мачове, защото нямат шанс да вземат купата. Ако искаш всяка година да си играят само Барселона и Манчестър Юнайтед,
защото другите нямат шанс, а? По глупав аргумент от това, какво ще правим не съм чувал.

Вие пък защото играете един извънземен футбол, мани, мани. Като сте толкова по-силни от нас, защо не си взехте мачовете и да сте пред нас? После кой пишел глупости...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 май 2011 18:42

MORSKI написа:
staria написа:Проблема май е, че точно вие сте единствените, които се напъвате за там, ама сте толкова зле... Каквото и да направим след това, си е наш проблем. Досега не съм чул отбор от Андора или Сан Марино да се е отказал от европейски мачове, защото нямат шанс да вземат купата. Ако искаш всяка година да си играят само Барселона и Манчестър Юнайтед,
защото другите нямат шанс, а? По глупав аргумент от това, какво ще правим не съм чувал.

Вие пък защото играете един извънземен футбол, мани, мани. Като сте толкова по-силни от нас, защо не си взехте мачовете и да сте пред нас? После кой пишел глупости...

Доста по приятен за окото футбол играем от вас. Преките мачове не ги взехме заради вътрешните рокади в отбора и слабия ни треньор по това време в комбинация с картофената нива, която ви представлява терена.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
PLOVDIV 1926
Контакти:

Мнениеот PLOVDIV 1926 » 19 май 2011 18:56

....СЪС ИГРАТА КАТО ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ СРЕЩУ ЛЕВСКИ, ИЛИ ВЧЕРАШНИЯ МАЧ..БЕЗИДЕЙНА,ХАОТИЧНА...НЕ НИ ОЧАКВА НИЩО ХУБАВО ,АКО СЕ СТЕГНЕМ И ПОКАЖЕМ ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ НЯМА ДА ЗАГУБИМ ,МАЧА Е 2:2
ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 май 2011 19:11

Хахах ако се стегнем 2:2 аман от глупости. Бием ЦСКА и тва е! Пазят сили за финала, нямат никаква мотивация имат кадрови проблеми, всико сочи 1ца в този мач :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 май 2011 19:36

Пловдив1926 написа:
MORSKI написа:

Доста по приятен за окото футбол играем от вас. Преките мачове не ги взехме заради вътрешните рокади в отбора и слабия ни треньор по това време в комбинация с картофената нива, която ви представлява терена.

Въпрос на мнение- колко мача си ни гледал пролетта, че да говориш? От мачовете които ви гледах пролетта не мисля, че играете по-добре от нас... Същата работа сте и класирането го показва.... Въобще и 4 те отбора сме трагедия - вие, ако искайте се заблуждавайте, ама не и да говорите по наш адрес глупооти...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 май 2011 19:39

Темата е за мача Локомотив Пловдив - ЦСКА - стига модераторски спам, вземи се спри малко. Моето мнение е, че играете грозен футбол. Колко мача съм гледал аз си знам, но съм придобил такива впечатления, съответно ги споделям. Кое е глупост и кое не не си ти човека, който ще определя. Спамер.

Събота мощно победа и лудница по трибуните за пореден път!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 май 2011 20:06

Пловдив1926 написа:Темата е за мача Локомотив Пловдив - ЦСКА - стига модераторски спам, вземи се спри малко. Моето мнение е, че играете грозен футбол. Колко мача съм гледал аз си знам, но съм придобил такива впечатления, съответно ги споделям. Кое е глупост и кое не не си ти човека, който ще определя. Спамер.

Събота мощно победа и лудница по трибуните за пореден път!

Не ми давай съвети, първо... Второ като темата е за този мач, я виж като си толкова наблюдателен човекът, който я е пуснал къде ни намесва нас още в първото мнение! Още оттогава темата се измества... Така, че като говориш за спам , погледни малко самата тема как е формулирана! След като се намесва нашия отбор темата също се измества от контекста и и е съвсем естествено нашите фенове да реагират и ти това го знаеш... Подобни примери има и в нашия форум..... Твоето мнение, ако не е подплътено с факти и доказателства може да породи негативни мнения и става едно заяждане и хвърлени думи на вятъра ... Като кажеш нещо е редно да го докажеш с факти иначе целия форум става лаладжийски и спамерски. И аз мога да кажа, че примерно уреждате мачове или, че моето мнение е, че сте за А окръжна или т.н примерно, но ако не го подплътя с факти ще е само заяждане!(за да няма някой обиден случайно- не мисля така, а давам пример)... Спамер точно ти да наричаш някого е смешно, че даже жалко...... Ти си сред хората, които най-много спамят в този форум! Отделно, че пак казвам- като намесвате още в първото мнение в темата трети отбор, който няма общо с вашия мач не се чуди/те защо те реагират и не ми говори за спам!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 май 2011 20:10

Недей се пени ще окапеш клавиатурата. И пак няма да промениш мнението на мнозинството хора за играта на вашия отбор, който няма как да не е замесен в темат при положение, че се бори за 4тото място :idea: С какви факти трябва да си потплати човек мнението за играта на един отбор? Да броя жълти картони ли :mrgreen: Аре бегай 8-)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 май 2011 20:16

Живееш си в твоя свят :lol: Май не си само ти.... За съжаление има такива и наши фенове... Както и да е...
Смятай щом ние сме играели по-слабо, вие сте били титаничен отбор, щом сме пред вас в класирането каква огромна грешка трябва да е станала :lol: Тцттц как стават така нещата :lol: Аре бегай както казваш ти! 8-)
Със здраве, накрая ще видим кой крив , кой прав... Освен, ако не се спукате от оправдания де...

Върни се в “Локо Пловдив”