ЦСКА - Пирин - 2:2 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Причините за хикса с Пирин
Два почти равностойни отбора и закономерен резултат... защо всички решиха, че мачовете им с Пирин трябва да се лесни така и не знам 

[center]
[/center]

С този резултат си платихме някое бъдещо попълнение от Пирин или пък си доплатихме някое минало 

YNWA!
- plamen_15_93
- Контакти:
Остави го тоя мрази сичко що е червено ЦСКА Юнайтед Ливърпул и от части Барселона
и това е нормално се пак колко негативни емоции са им донесли. Това ми е като заключение от другите форуми

Alex написа:Два почти равностойни отбора и закономерен резултат... защо всички решиха, че мачовете им с Пирин трябва да се лесни така и не знам
Ми откакто мачовете ни като гости с 2рия в класирането започнаха да са ЛЕСНИ

YNWA!
neoje написа:Alex написа:Два почти равностойни отбора и закономерен резултат... защо всички решиха, че мачовете им с Пирин трябва да се лесни така и не знам
е, тва, че Левски са изграли слаб мач, не означава, че всички ще играят слабо срещу вас...
[center]
[/center]

- POPCORN
- Контакти:
аз незнам , за какво коментирате като 90% не са гледали мача!Пирин имаха точно 3 атаки!През другото време ЦСКА беше в половината на Пирин.Имахме сумати полужения!То не бяха греди, не беше вратаря!Просто не всеки мач става!Понякога има и такива мачове!Пирин имаха повече късмет от нас в тоя мач и си спечелиха точката!Още повече през повечето време играха , хора където са играли 1-2 мача през цялата година, имаше някой въобще не са играли!Какво очаквате да стане?ДА ги смажем с 30 на 0?Докато Славия игра с Левски и то с титулярите ЦСКА игра с 3 ма където не са!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Alex написа:neoje написа:Alex написа:Два почти равностойни отбора и закономерен резултат... защо всички решиха, че мачовете им с Пирин трябва да се лесни така и не знам
е, тва, че Левски са изграли слаб мач, не означава, че всички ще играят слабо срещу вас...
е, тва, че вчера ЦСКА изигра слаб мач, не означава, че Пирин е играл силно....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]