Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Re: Видео за Жан-Жак Мандриши ?

Мнениеот ivanpg » 19 май 2011 17:44

PFC Litex написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=305454 според мен това е поредната журналистическа партенка :lol:

А също така са си осигурили услугите на Пл. Илиев, Й.Милиев, Сержиньо Грийн, Гара Дембеле, Маркиньос, Сп.Делев, Роналдо, Роналдиньо, и в последния момент ще отмъкнат Неманя Видич и Бербатов от Съра..... :) :mrgreen: :geek:

А за франсето, ако стане бизнеса дано да е полезен. Изглежда надежден :idea:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TodorT » 19 май 2011 18:04

blue avalanche написа:Значи или ще гледа някой друг,или е финтирал всички и ще пътува в петък! :lol: :lol: :lol:

+1 :lol: :lol: :lol:

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 19 май 2011 18:40

Заберски-Жейнов от една страна и Гонзо и неговата банда всеки дърпа чергата към него.Заберски-Жейнов са гъсти с мустака и карат футболисти,а от друга страна Гонзо дава пари лични пари за трансфери и взима процент след това.Сами виждате къде е конфликта.Тази информация ми е още от миналото лято,имам приятел който е близък с Ясен.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 май 2011 18:46

scooool написа:Заберски-Жейнов от една страна и Гонзо и неговата банда всеки дърпа чергата към него.Заберски-Жейнов са гъсти с мустака и карат футболисти,а от друга страна Гонзо дава пари лични пари за трансфери и взима процент след това.Сами виждате къде е конфликта.Тази информация ми е още от миналото лято,имам приятел който е близък с Ясен.

Дори и да не дава лични пари,накрая от него се искат успехи не от двамата мениджерчета

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 май 2011 18:51

scooool написа:Заберски-Жейнов от една страна и Гонзо и неговата банда всеки дърпа чергата към него.Заберски-Жейнов са гъсти с мустака и карат футболисти,а от друга страна Гонзо дава пари лични пари за трансфери и взима процент след това.Сами виждате къде е конфликта.Тази информация ми е още от миналото лято,имам приятел който е близък с Ясен.

Кажи де, кой е тоз близък приятел на Ясен!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Видео за Жан-Жак Мандриши ?

Мнениеот magga » 19 май 2011 19:15

има хляб в него поне за България :) И Гарата нямаше някаква страшна визитка ама къса глави сега :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Гонзо е треньорът на Левски

Мнениеот acmilan » 19 май 2011 19:51

Не мога да разбера какъв трябва да си,за да мишкуваш като Ясен Петров и да се оставяш на подобен човек като Гонзо да те прави за смях,да те навиква,да те праща да сядаш на скамейката и те държи за параван пред медиите :roll: Гонзо е ясно колко му е капацитетът,но не мислех,че Ясен Петров ще се унижава по такъв начин...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2011 19:54

Формуния интригант анти гонзо вече и новини от ***/спорт 1 почна да пуска. Сигурно ги взима и за най-достоверния източник на информация
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 май 2011 20:04

Thsmith написа:Формуния интригант анти гонзо вече и новини от ***/спорт 1 почна да пуска. Сигурно ги взима и за най-достоверния източник на информация

Почва да ме съмнява,че не четеш кой какво е написал,а коментираш по инерция.Покажи ми къде видя нещо обидно в мнението ми за ГИ,точно обратното на 2 пъти го защитих.Ти даваш инфо от спортал и спортлайн примерно,аз давам какво са написали други два сайта(при това единия много червен,другият много син).
Започни да четеш!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2011 20:13

milen.hristov написа:
Thsmith написа:Формуния интригант анти гонзо вече и новини от ***/спорт 1 почна да пуска. Сигурно ги взима и за най-достоверния източник на информация

Почва да ме съмнява,че не четеш кой какво е написал,а коментираш по инерция.Покажи ми къде видя нещо обидно в мнението ми за ГИ,точно обратното на 2 пъти го защитих.Ти даваш инфо от спортал и спортлайн примерно,аз давам какво са написали други два сайта(при това единия много червен,другият много син).
Започни да четеш!

Аз достатъчно добре чета. Нищо не защитаваш, а всяваш интриги продуктувани от жълти статии, а през останалото време просто плюеш по Гонзо.
И не давам нито инфо от спортали нито от лайни. А инфо от жълти сайтове тип "Шок" е излишно да се пуска. Между другото нито един от ***/спорт1 не е син. Единия е червен, а другия е като фен сайт на мъри и Наско, а не на Левски.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”