Честито Армейци най после истинска звезда ще доиде!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Честито Армейци най после истинска звезда ще доиде!

Мнениеот Beck's » 12 май 2009 22:25

UltraBlue написа:
Beck's написа:
H.K. написа:Ей!Само да не се окажеш някой които се бъзика :) ;)
А иначе по темата-Ако наистина дойде...олеле
Но то какви ли играчи не "дойдоха" вече :roll:

Зор ми е да се базикам, най малкото след събота, а доколкото до това че бил на години, вие какво очаквате да дойте някои известен младок за малко пари е няма как да стане, нито средствата имаме нито можеме да го мотивираме да играе тука!

Ама братле, тебе какво те топли името му, като играта ще му е съвсем различна от тази, която си гледал по телевизията :?: :roll: Нима не предпочиташ на негово място някои младо Българско момче, което ще се развие и ще те радва после сумати време :?: Аз не сма фен на цска, хич и не ги обичам, но като оставим това на страна, смятам че 10000000000 пъти по добре за вас ще е да вземете Спас Делев от пирин, отколкото тоя пенсионер, дето само парите ще го вълнуват :roll:

За Спас Делев съм напълно съгласен, Прегледах му статистиката на Рекоба и тя сочи 14 мача 4 гола, 5 ж.к. не е кой знае какво, но я се сети само роналдо как си възкрасява кариерата в момента, силно се надявам като доиде да се стегне и да поведе младите , трябва да има такъв играч, убеден съм в това!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 12 май 2009 22:28

ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАахахахахахахахах . Убихте ме . Чорбари големи сте филмари само :lol: :lol:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

H.K.
Контакти:

Мнениеот H.K. » 12 май 2009 22:28

Е...аз пък предпочитам него пред Маркиньос :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 май 2009 22:28

Панионис да не е по силен клуб от ЦСКА ако има истина в основният пост на темата?

Гръцкото първенство като цяло и то не е толкова силно. То също е два гранда и назад брак.
Изображение

Guerilla
Контакти:

Мнениеот Guerilla » 12 май 2009 22:31

Преди малко в един бразилски сайт, един много добре информиран източник сподели, че ... (и сега се дръжте за нещо, ама здраво, та да не паднете!!!!!!) ... Пеле е ПОДПИСАЛ договор с ЦСКА за 19 сезона и половина...
А да!!! И споделя, че цел Нумеро Уно е участие в групите на Шампионската лига!!! Но това ще бъде възможно само ако бъде привлечен в състава и поне още един класен и перспективен централен нападател, като Оливер Бирхофф например... :idea:
Разликата между говедо и бик трудно се вижда през свински очи...

Gignac

Мнениеот Gignac » 12 май 2009 22:36

Уахахааа :lol: Той като чул, че приятеля му Емерсон ще идва и решил и той да доиде. Айде взимайте Давидс, Ривалдо, Зе Роберто, Жоао Пинто, Бланко и Зидан естествено.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 май 2009 22:37

Gignac написа:Уахахааа :lol: Той като чул, че приятеля му Емерсон ще идва и решил и той да доиде. Айде взимайте Давидс, Ривалдо, Зе Роберто, Жоао Пинто, Бланко и Зидан естествено.

A Тристан не го ли помните?

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 12 май 2009 22:38

angulo написа:ЦСКА, водят преговори за ТОРЕС , разбрах го от добре осведомен източник близък до Л.Пенев

Адриано е преосмислил решението си да се откаже от футбола и сензационно е подписал контракт с Ендже-Цитадела(Царев брод).Според отлично информирани източници обаче преди това бразилецът е подписал предварителен договор със Скрита сила (Мъдрево).Близки до футболиста хора информираха,че обратът се дължи на по-добрите лични условия, които Ендже-Цитадела са предложили в последния момент.
До преди 2 седмици се носеха слухове,че Беласица имат устна договорка с именития играч.Явно обаче Адриано е предпочел отборът от по-долната дизия на България заради амбициозността му и уверенията на шефовете на селския тим,че стягат отбор за атака на Б група. "Трябва ми ново предизвикателство.За това избрах Ендже-Цитадела,чиито шеф г-н Иванов ми обеща титулярно място въпреки огромната конкуренция за моя пост.Още повече,че отборът е амбициозен и имам чувството,че ще постигна нещо невероятно в Царев брод", каза в специално интервю Адриано.Той допълни,че не се притеснява за по-ниската заплата,която ще получава в България."Целта ми е да се наложа в този отбор и след 10 години местните хора още да си спомнят за мен",завърши бразилецът.

:D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 12 май 2009 22:38

Guerilla написа:Преди малко в един бразилски сайт, един много добре информиран източник сподели, че ... (и сега се дръжте за нещо, ама здраво, та да не паднете!!!!!!) ... Пеле е ПОДПИСАЛ договор с ЦСКА за 19 сезона и половина...
А да!!! И споделя, че цел Нумеро Уно е участие в групите на Шампионската лига!!! Но това ще бъде възможно само ако бъде привлечен в състава и поне още един класен и перспективен централен нападател, като Оливер Бирхофф например... :idea:

Това ще да е някаква проява на телешко чувство за хумор... :shock:
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 12 май 2009 22:39

Мисля си,че която "звезда" дойде поне ще вдигне духа на отбора.Когато И.Иванов го види сигорно ще измине разтоянието от едната врата до другата за 20 сек,а не за 3мин.

Върни се в “ЦСКА”