UltraBlue написа:Beck's написа:H.K. написа:Ей!Само да не се окажеш някой които се бъзика![]()
![]()
А иначе по темата-Ако наистина дойде...олеле
Но то какви ли играчи не "дойдоха" вече
Зор ми е да се базикам, най малкото след събота, а доколкото до това че бил на години, вие какво очаквате да дойте някои известен младок за малко пари е няма как да стане, нито средствата имаме нито можеме да го мотивираме да играе тука!
Ама братле, тебе какво те топли името му, като играта ще му е съвсем различна от тази, която си гледал по телевизията![]()
Нима не предпочиташ на негово място някои младо Българско момче, което ще се развие и ще те радва после сумати време
Аз не сма фен на цска, хич и не ги обичам, но като оставим това на страна, смятам че 10000000000 пъти по добре за вас ще е да вземете Спас Делев от пирин, отколкото тоя пенсионер, дето само парите ще го вълнуват
За Спас Делев съм напълно съгласен, Прегледах му статистиката на Рекоба и тя сочи 14 мача 4 гола, 5 ж.к. не е кой знае какво, но я се сети само роналдо как си възкрасява кариерата в момента, силно се надявам като доиде да се стегне и да поведе младите , трябва да има такъв играч, убеден съм в това!