По-лош сезон за нападението ни отдавна не е имало. За пролетта статистиката ни е 14-12 гола. Есента само Генков и Асамоа бяха вкарали повече.
Преслав, Муши, Идриси и Джонсън са ни нападателите, но само Марчо е вкарал повече голове от всички взети заедно тази пролет. Добре че Диян Петков най-накрая усети верния състав и Муши, Идриси и Джонсън са тотални резерви. С Марчо и Преслав на върха имаме интелект от първия и борбеност от втория, но се вижда че има нужда от попълнения и те може да са от правещия фурор Пирин.
Преслав, Муши, Идриси и Джонсън
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Преслав, Муши, Идриси и Джонсън
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Преслав, Муши, Идриси и Джонсън
Може, ама Пирин ще искат кинти, а нашичкия дали ще иска да даде...
Джонсън, имам наблюдения, че е доста качествен футболист, но за мен е по-добър на крилото, ако Левски се усетят, могат доста евтино да си решат проблема на лявото крило.
Е как няма да е така като само той изпълнява дуспи,то Вие гол от игра вкарвате на 3-4 мача веднъж,останалото само дуспи и наказателни удъри на границата на наказателното поле,нещастници 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Не искам да ви обиждам и надявам да не се обидите, но старите ви футболисти са с класи над младите. Марчо, Добрев, Рендето и Коилов, (За Коилов съм сигурен, че се отказа, но за Рендето нз точно) са играчи, които са видяли всичко и младите, колкото и да се правят на велики никви ги няма. Освен това и чужденците не са нещо особенно изключения са Савич и Асамоа. Политиката на клуба трябва да е такава да дава изява на свои юноши, а ако не се лъжа само Галев, Иво Иванов и Манолов са ваши юноши. Романов също е добро попадение. И другите добри са Писаров, Пейков, Дяков, Лахчев и Шведа. А защо Шведа вече е резерва ся направи един слаб мач срещу Левски, но след това играеше добре.
Последна промяна от fero на 19 май 2011 14:18, променено общо 1 път.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Момчета ако може да си върнете Камбуров отново Локомотив ще бъде отбора който , ви радваше не отдавна . Гигов защо,не дава пари за селекция или да задържи добрите ви играчи не ми го побира главата честно , Камбуров - Генков - Асамоа само с тези играчи можехте да се борите за титла . Но на първо време намерете сносен треньор , щото се вижда че няма кой, да работи с младите в Локо Сф . Преслав Йорданов , Ивайло Димитров , Иво Иванов и Владислав Романов са на произвола на съдбата в момента . Гигов от кога , не е давал пари за селекция припомнете ми че , не се сещам кой играч сте купили скоро ...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Не съм съгласен, че Пирин ще иска пари за нападателите си. В момента тези момчета не са взимали заплати от 4 месеца и не се очертава и да взимат, дори при оптимистичния вариант (и спасителен за тях) отборът да бъде прехвърлен на Общината. Този сезон орлетата нападат с Веско Стойков (24 г.), Ант. Карачанаков (19г.), Митко Илиев (22г.) и Ив. Цветков (32 г.). С изключение на Карачанаков, договорите на тримата останали изтичат юни месец и са свободни агенти. Остава само да се разберат с Локо за заплатите и който и да е от тях ще дойде даже и пеша от Бл-д до Надежда. Друг е въпросът, че Дончо Донев е некадърен и не може (или не иска) да доведе някой свестен нападател.
Който вземе Иван Цветков ще удари джакпота.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
gambara написа:Е как няма да е така като само той изпълнява дуспи,то Вие гол от игра вкарвате на 3-4 мача веднъж,останалото само дуспи и наказателни удъри на границата на наказателното поле,нещастници
Кефиш... Хем сме "нещастници", хем се обръщаш към нас с "Вие"

П.С. Пише се "дузпа", а не "дуспа"...
-
- Контакти:
Aбе моряче фани си гледай в твойт насрана паничка бе капацитет такъв !
Ае като си толкова отворен ,ВИЕ ПО КОЛКО ГОЛА ВКАРВАТЕ НА МАЧ БЕ, ШАСТЛИВЦИИИ !??
кЪДЕ И НА НИ БИХТЕ 1-0 ВЪВ вАРНА супер калитарски.
Е на вижте се колко сте велики:
27 кръгЛокомотив Сф1:1Черно Море
26 кръгЧерно Море0:0Монтана
25 кръгСлавия0:1Черно Море
24 кръгЧерно Море0:1Литекс
22 кръгЛевски1:0Черно Море
18 кръгАкадемик Сф0:0Черно Море
17 кръгЧерно Море1:1Локомотив Пд
15 кръгБерое0:0Черно Море
13 кръгКалиакра4:0Черно Море
11 кръгМонтана4:0Черно Море
9 кръгЛитекс3:1Черно Море
6 кръгВидима Раковски0:1Черно Море
5 кръгЧерно Море0:1Черноморец Бс
4 кръгЦСКА1:0Черно Море
3 кръгЧерно Море1:0Академик Сф
2 кръгЛокомотив Пд2:0Черно Море
И тоя обор ше ми играе в Европа, я марш
Ае като си толкова отворен ,ВИЕ ПО КОЛКО ГОЛА ВКАРВАТЕ НА МАЧ БЕ, ШАСТЛИВЦИИИ !??
кЪДЕ И НА НИ БИХТЕ 1-0 ВЪВ вАРНА супер калитарски.
Е на вижте се колко сте велики:
27 кръгЛокомотив Сф1:1Черно Море
26 кръгЧерно Море0:0Монтана
25 кръгСлавия0:1Черно Море
24 кръгЧерно Море0:1Литекс
22 кръгЛевски1:0Черно Море
18 кръгАкадемик Сф0:0Черно Море
17 кръгЧерно Море1:1Локомотив Пд
15 кръгБерое0:0Черно Море
13 кръгКалиакра4:0Черно Море
11 кръгМонтана4:0Черно Море
9 кръгЛитекс3:1Черно Море
6 кръгВидима Раковски0:1Черно Море
5 кръгЧерно Море0:1Черноморец Бс
4 кръгЦСКА1:0Черно Море
3 кръгЧерно Море1:0Академик Сф
2 кръгЛокомотив Пд2:0Черно Море
И тоя обор ше ми играе в Европа, я марш

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!