Sky Sports: Внимание за Спас Делев!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Sky Sports: Внимание за Спас Делев!

Мнениеот crap » 19 май 2011 11:11

Делев е перфектен за резерва в голям отбор. Перфектна резерва за втората половина на второто полувреме. Пускат го и той ги разцепва от бягане, с неговият късмет ще вади редовно мачовете :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 19 май 2011 11:16

Proteccao написа:Този скаут дава на Делев 59 от 80 точки, а на Ернандез от Юнайтед 58 :D Нещо не ми вдъхват доверие скай...

Ернандес преди да дойде в Юнайтед какъв беше, че нещо не се сещам?
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 19 май 2011 11:33

а Стоичков на 21г. какъв беше, че пак нещо не мога да се сетя
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 19 май 2011 11:35

Хайде да кажа на бързо моето мнение за качествата му и потенциал(не ангажирам никой с него):
Делев има: скорост, дрибъл и демараж. Много агресивен в псоледнтие 6 месеца, което е голям плюс. Позволява си да стреля от всякакви позиции (не винаги успешно има нужда да подобри точността), но има самочувствие.
Делев има нужда да подобри отборната игра според мен (на върха на атакта се справя добре но не ми допада много, ако трябва да се изтегли и да захранва с топки останалите). Аз мисля, че играч с неговата физика трябва да може това, за да може да бъде използван пълноценно в повече срещи. Чувал съм, че е простовато момче..не знам как е с езиците (едно от нещата които провалиха Гонзо ако не знаете)..за негово добро е да научи английски. В дефанзивен план също има много да се желае от него..той е от онези, които взимат топката и рпавят контрата... но трябва и да може да спре играч (без нарушение) или да го затвори без да му се препречва (агресията му идва повече).
Ако иде в първенство с скорост и пространства може много да покаже (испания е пример)... аз мисля, че може да пасне на Англия и Германия, но не и в Италия, Франция или Русия. Като се има предвид класата и играта му..Холандия ще му дойде перфектно!
Дано не съм ви подразнил!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 май 2011 11:43

NIKSANA написа:Хайде да кажа на бързо моето мнение за качествата му и потенциал(не ангажирам никой с него):
Делев има: скорост, дрибъл и демараж. Много агресивен в псоледнтие 6 месеца, което е голям плюс. Позволява си да стреля от всякакви позиции (не винаги успешно има нужда да подобри точността), но има самочувствие.
Делев има нужда да подобри отборната игра според мен (на върха на атакта се справя добре но не ми допада много, ако трябва да се изтегли и да захранва с топки останалите). Аз мисля, че играч с неговата физика трябва да може това, за да може да бъде използван пълноценно в повече срещи. Чувал съм, че е простовато момче..не знам как е с езиците (едно от нещата които провалиха Гонзо ако не знаете)..за негово добро е да научи английски. В дефанзивен план също има много да се желае от него..той е от онези, които взимат топката и рпавят контрата... но трябва и да може да спре играч (без нарушение) или да го затвори без да му се препречва (агресията му идва повече).
Ако иде в първенство с скорост и пространства може много да покаже (испания е пример)... аз мисля, че може да пасне на Англия и Германия, но не и в Италия, Франция или Русия. Като се има предвид класата и играта му..Холандия ще му дойде перфектно!
Дано не съм ви подразнил!

С две думи,искаш Делев да се прави на нещо като Рууни. :oops: Е,няма да стане.Това не му пречи да опитва.Както в "оня" виц...
Последна промяна от deepblue1963 на 19 май 2011 11:46, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 май 2011 11:45

patron написа:
Proteccao написа:Този скаут дава на Делев 59 от 80 точки, а на Ернандез от Юнайтед 58 :D Нещо не ми вдъхват доверие скай...

Ами,игра с националния на Мексико на Световното и вкара два гола.А сега,сети ли се?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 май 2011 11:50

Делев няма техника , не борави перфектно с топката и не центрира добре , това са му минусите ! Т.е. ако играе на крилото с/у читав защитник му е трудно . Определено с работа може да вдигне нивото на центриране но проблема с техниката ще си остане, т.е. винаги ще си повежда дълги топки, винаги ще се спъва по някога от топката, трудно ще надиграва 1/1 футболисти с финтове . Ако нямаше тези слабости в играта не 3 млн. а 9 можеха да му искат ЦСКА . Плюсовете всички ги знаете , бърз е и макар и нисичък физически не е слаб , може да надбяга защитник, добър футболист за отбор играещ с извеждащи подавания.
И какво ги хвалите хърватитие . Ето ви го примера за това че техните футболисти се продават по-скъпо а не са по-добри от играчи в нащо първенство : Никола Калинич - Блекбърн плати 6 млн. паунда за него на Хайдук , а не искаха да платят 2 млн. за Ив. Попов според пресата , и сега Г.Дембеле който е просто по-доър нападател от въпросния Калинич няма да бъде продаден за по-голяма сума, даже се говори за 2-но по-малка !!!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 19 май 2011 11:55

deepblue1963 написа:
patron написа:

Ами,игра с националния на Мексико на Световното и вкара два гола.А сега,сети ли се?

беше вече собственост на Манчестър
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 19 май 2011 11:58

Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия
това ли са сините успехи на левски в европа... БРАВО!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 19 май 2011 12:02

patron написа:Ювентус,Удинезе,Киево,Лацио.....те не успяха да победят Левски в Италия
това ли са сините успехи на левски в европа... БРАВО!

това в каква връзка???????

Върни се в “ЦСКА”