В последния 38 кръг от Премиършип Ливърпул гостува на Астън Вила в мач без никакво значение за двата отбора. В последния си мач пред своя публика Ливърпул загуби от Тотнъм с 0:2 и позволи да бъде изместен от петата позиция с 1 точка по-малко. Наистина Ливърпул не блестеше в последния си мач какво в предните няколко и сякаш нямаше много желание! Съгласен съм и ,че липсата на Мейрелеш се усети... да той не бележи толкова много,спря се,но когато играе ми напомня за пасовете на Алонсо! Надявам се в последния мач за сезона да играе и да покаже класата си. Интересно е как Ливърпул ще реагира,ако Тотнъм допусне издънка и направи Х,но едва ли това ще се случи! Интересното е,че в последния кръг всички мачове са в неделя от 18:00h! За съжаление нашият мач няма да бъде излъчван директно!
Силно се надявам да завършим позитивно сезона,а следващия сезон Ливърпул ще трябва да отговори на предизвикателството! Мисля,че има лъч светлина! Джерард ще се завърне,Суарез е много важен,Керъл ще видим как ще се представи след една подготовка с отбора,Мейрелеш т.н. + нови попълнения очаквам Ливърпул да вдигне поне някоя от двете домашни купи,а също така и да е претендент за шампионската титла! LIVERPOOL FOREVER!!!

Прогноза: 2 ; 1:2
П.С. Е,това беше от мен за този сезон! Надявам се добре да съм си свършил работата! Правех всичко с много желание! Ако не искате догодина аз да правя темите за мачовете на отбора няма проблем! Направете анкета или нещо подобно и гласувайте! Аз няма да се натрапвам.