Гриша Ганчев: Кой е Тодор Батков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nascko
Контакти:

Re: Гриша Ганчев: Кой е Тодор Батков

Мнениеот nascko » 18 май 2011 23:41

startx написа:Само не ми слагай етикети ако обичаш, защото няма да се разберем така.
Аз те питам знаеш ли какво означава Литекс, а не защо е кръстен така отбора - сега чат ли си?

Защо не си в раздела на отбора си да коментираш днешната победа на отбора ти вместо да висиш тук и да си търсиш поводи за закачки.
Това на кого съм фен не ти влиза в работата. ;)

Момче, ако не знаеш какво е да имаш свободен дух си е твой проблем :!:
Не ми казвай къде, какво, кога и т.н. Ако нещо не схващаш си е твой проблем :!:
Защо на гръцки ви е кръстил благодетеля ви а не на български??? Какво му е лошото да сте ФК Люляк?
И не мога да ви разбера 99.5% от феновете на този отбор които пишете тук, каква е тази свръхчувствителност когато се засегне лицето ГГ? Ако не сте му подчинени, то собствено мнение нямате ли? Или ние феновете на другите отбори дето от време на време си плюеме на воля по нашите мутри дето са ни собственици сме кофти?

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 18 май 2011 23:58

Момче може да казваш на някой твой връстник, защото не си ми на годините.

Това кой какво и как е решил да кръсти даден отбор не ти влиза в работата.
И вие сте имали не малко имена като Витоша и Спартак ама не съм тръгнал да ти ги навирам в лицето.
Това че на теб не ти харесва какво се казва не означава че някой друг му нарежда какво да пише.
Минаха годините на соца където ДС казваше какво да се говори и какво не, така че не мога да ти помогна и ако не знаеш може да питаш Батков.

Чудно ми е как фен на отбор издържан от най големият мафиот като Чорни е седнал да говори за друг шеф на клуб как си взимал парите и от къде ги е теглил и прочие.
Нищо доказано няма за Ганчев от това което твърдите за разлика от фактите за Чорни и за Батков.

Лека вечер.

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 19 май 2011 00:08

startx написа:Момче може да казваш на някой твой връстник, защото не си ми на годините.

Това кой какво и как е решил да кръсти даден отбор не ти влиза в работата.
И вие сте имали не малко имена като Витоша и Спартак ама не съм тръгнал да ти ги навирам в лицето.
Това че на теб не ти харесва какво се казва не означава че някой друг му нарежда какво да пише.
Минаха годините на соца където ДС казваше какво да се говори и какво не, така че не мога да ти помогна и ако не знаеш може да питаш Батков.

Чудно ми е как фен на отбор издържан от най големият мафиот като Чорни е седнал да говори за друг шеф на клуб как си взимал парите и от къде ги е теглил и прочие.
Нищо доказано няма за Ганчев от това което твърдите за разлика от фактите за Чорни и за Батков.

Лека вечер.

Благодаря за изчерпателния и нравоучителен отговор :)
Относно годините можем да поспорим ДРУГАРЮ :)
А от това какво си написал, лъсва наистина идилията с аромат на "люляк" (не ме срам да го пиша на български)
Та пак не разбтах за банката:
"Много е любопитен фактът, че Ганчев е получил първия си кредит именно от банка с такова име. Това става през 1990 година. Тогава той получава 5 милиона долара от „Литекс банк” Бейрут. По това време тя работи активно с България и основно кредитира сделки с горива. Ганчев получава кредита, за да осигури точно сделка със суров петрол с бургаския НХК. Странното ,е че самият комбинат става тогава гарант по кредита пред ливанската банка”. Може би читателите не знаят, но „Литекс банк“ изобщо не е ливанска. Това беше българска банка, собственост на НРБ . Тя беше единствената подобна по своя род и оперираше от Бейрут. Нейните президенти бяха българи. Чавдар Кънчев, последният от тях преди трансформирането на НРБ в РБ по съветска заръка, стана след това и шеф на Българската външнотърговска банка. „Литекс банк“ бе управлявана от него като реален икономически субект на международния финансов пазар и той беше логичният кандидат на Андрей Луканов за изключително важния пост при преминаване на България на пазарни релси. Какво е минало като потоци и операции през „Литекс банк“ в навечерието на добре подготвената трансформация на тогавашната политическа власт в днешната икономическа е вероятно една от ключовите тайни на т.н. „преход“."
Сори, има и документи....

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 19 май 2011 00:13

Това че заставам зад дадена позиция от кога ме прави фен на даден отбор или само фенове на Литекс могат да защитават някоя позиция?

Покажи ги тези документи, защото ми е интересно да ги видя :)
Аз знам от къде взема този текст, а от този сайт може да се очаква всичко.

Reckless

Мнениеот Reckless » 19 май 2011 00:25

Много е просто ! Не си плюем по собственика, защото виждаме, че гради и прави ! А вие защо си плюете по вашите ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 май 2011 11:56

Никакъв сблъсък няма и няма да има по оста Батков-Ганчев.Парлама...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Литекс”