mursusaid написа:ей 7:2,не мислиш ли че малко си противоречиш.Сам казваш,че сте слаби и че нищо не играете,а после казваш,че шампион ще станете.Ами замисли се че щом сте слаби как така сте на това място а??? Или оо извинявай вие бяхте най-чесните,всички в БГ уреждат,ама вие сте от друго тесто,вие не уреждате,нито съдиите ви подпират.И ми е най-смешно когато се съберат левскар и цесекар и почнат да се плюят кого са подкрепяли повече съдиите.Да нас единствено Генов сбърка на мача ни с Ботев,като не им даде дузпа,но кой е казал че тя щеше да влезе и че нямаше да обърнем мача,както го направихме с 10 човека и то второто полувреме беше тотална преса с човек по-малко,ама ти едва ли си гледал мача,а на изуст приказваш.И недей става още по-смешен като подценяваш успеха ни макар и частичен срещу Щутгарт,и били ни направили смешни първия мач в София,само ти си смешния в случая.И избирателната памет май е за теб,понеже никой не ти отрича успеха ви в една единствена година в евротурнирите,но за толкова години в които почти всяка играете в Европа,за което си има др причини,сте донесли повече срам на БГ отколкото радости.Да една година пробихте до някъде,но в дргите да кажем 50 е имало толкова резили че няма да ми стигне цял ден да ги изброявам,последните са най-пресни Жилина,Бате,Беверен,Олимпия,и най-вече Антверпен ако можеш да се сетиш.Така че не ми хвали Левски в Европа.Виж съседните ни страни,грандовете им че наистина са грандове и то извън границите на страните си,Стяуа,Пао,Олимпиакос,Галатасарай,Фенерите..да не говорим за Ц.звезда които са най близки на нас като сила във футбола,че те са ставали и европейски шампион.а ти ме се радваш на една година в която пробихте до някъде,ами другите години и резили??? Нашите "грандове" саграндове само за псевдо журналистите ни,които създават илюзия на феновете им,които толкова им се иска да е истина,че не виждат реалността,а тя е че т.нар.грандове ,са грандове за вътрешна консумация и нищо повече
Да, продължавам да твърдя, че Левски са слаби, не като футболисти, защото разполагаме с най-качествения отбор, а нямаме тренер, който да ги научи да играят като колектив, да спазват тактическа дисциплина и т.н... По-добре ти се замисли как Левски е толкова слаб в мачовете с посредствените отбори, защото точно нямат тренер, който да ги мотивира и да им каже как да разбият гипса, който го забъркват... а в мачовете със силните отбори са коренно различен отбор, а тези отбори дори гол не могат да вкарат на отбора ми, по-точно твоя "велик" отбор и колко жалко говори това за Черно море, никой не ви попречи да ни вкарате във Варна, а там бяхте тотално надиграни от нас.
Къде си тръгнал да сравняваш нашето първенство с Румъния например, там знаеш ли колко отбора са равностойни и колко пари се влагат повече отколкото в БГ... имаш ли на идея... Стяуа, Рапид Б, Динамо Б, Клуж и т.н. Вие като трети отбор в България в момента може ли да се сравните с постижението на някой от тези отбори в Европа, да видим Гърция- Олимпиакос, ПАО, АЕК, ПАОК а с постиженията на кой от тези отбори може да се сравните, минаваме към Турция- Галатасарай, Фенербахче, Бешикташ, Трабзонспор тук същия въпрос, като трети отбор в България с кой може да се сравните... В момента единствено сръбските отбори са на нашето ниво и въпреки това имат доста повече таланти, като двамата от Партизан, които ги взеха в Юнайтед и т.н, а другите са на светлинни години... Смешно е нали да сравняваш Левски и ЦСКА, като отборите най-много пъти шампиони с техните еквиваленти в Турция, Румъния, Гърция, а да не сравниш и Черно море с третия от тези страни и когато вие нямате разлика от тях, тогава и Левски и ЦСКА няма да имат от първите отбори, схвана ли...

Левски не е направил един единствен пробив, главно благодарение на Левски се натрупа този голем национален коефициент, който осигури още един наш представител за евротурнирите... победи над много отбори, средни и под средното ниво разбира се, равен мач с Ювентус със Зидан в Торино, ама не ми се изрежда сега, че стана много дълго, но ако държиш после ще ти ги напиша...