Въпрос за Б групите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Re: Въпрос за Б групите

Мнениеот Mecho-Cuh » 12 май 2009 20:52

хах наистина не съм се замислял. спартак и ботев отиват на изток ,а бела и вихрен на запад.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 12 май 2009 20:54

ЕТО ВЪПРОСА МИ :?: :?: :?:
Аз ли съм тъп или вие не ми обеснявате правилно назнам......
Първенството на Б групите свършва на 13 юни!Баража за А група е на 19 юни!Това означава ли ,че след 13 юни някои от отборите в Б групите няма да знаят дали са изпаднали и ще чакат 19 юни :?: :?: :?:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 май 2009 20:54

Момчета няма значение Б групата, с колко отбора е.
Дали ще е със 15 или със 17 все тая. Два кръга в повече не е проблем да се изиграят.

Сега Западна е с 16 отбора, влиза първия и остават 15, изпадат 3 от "А", който са все назапад и ще стане с 18 отбора.

Точно за това искат да я направят пак само една, както и "В" групите да бъдат само две и да са с професионален статут.
Mecho-Cuh написа:хах наистина не съм се замислял. спартак и ботев отиват на изток ,а бела и вихрен на запад.

Няма как да изпаднат 4 отбора.
Изображение

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 12 май 2009 20:59

От Запада се класира за А група Монтана и евентуално,благоевград се бори със нас (Своге) за 2рото място,а иначе нз шантаво става с тия изпадащи,сиг и боби михаилов нз :D
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 май 2009 21:00

И в западната са 15, само че Спартак Пл изкараха до полусезона, затова ги държат в таблицата и им начисляват служебни загуби. А за баражите май не зависи от резултатите на отборите във В групите, а от свободните места в съответната Б група. Ако има 2 свободни първите влизат директно, ако е едно играят бараж, ако са три вторите играят бараж за третото място. Ама не съм сигурен, бях го чул преди доста време.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 12 май 2009 21:02

ОК-видях,че на този въпрос няма кой да ми отговори,ще задам друг.Защо Пловдивските отбори са ...или отиват в източната Б група,като географски са в западната част на нашата мила родина?
Изображение Изображение

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 12 май 2009 21:09

smash_the_reds написа:ОК-видях,че на този въпрос няма кой да ми отговори,ще задам друг.Защо Пловдивските отбори са ...или отиват в източната Б група,като географски са в западната част на нашата мила родина?

Вероятно за да има равновесие по отношение на силни и слаби отбори. Все пак столицата е в Западната Б група, а и в северозападна и югозападна България има много по-футболни градове отколкото в Добруджа, Родопите или Ямболско например.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 12 май 2009 21:10

По-силни според кого???Това не е справедливо.Като има рагламент нека да е ТОЧЕН!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 май 2009 21:11

smash_the_reds написа:ОК-видях,че на този въпрос няма кой да ми отговори,ще задам друг.Защо Пловдивските отбори са ...или отиват в източната Б група,като географски са в западната част на нашата мила родина?

Това вече е лесно - защото в БФС няма чак толкова учени хора, които да го забележат. :lol: А учените пък са забелязали, че в Източна България футболът ви се нуждае от изкуствено подхранване :D
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 12 май 2009 21:14

Ако имахме една втора дивизия, като всички бели държави, цялата тази алабалистика щеше да е излишна...

Върни се в “Футбол - България”