Мнениеот POPCORN » 18 май 2011 20:49
obi4am_pirin написа:Gil-galad написа:obi4am_pirin написа:ЦСКА били хита на сезона ахахаха!Идваме и безпроблеми взимаме точката!Големия отбор!Пирин е хита на сезона!
Deluxxxxxxx ко стаа бе!3-4 на 0!Щели сме да играем на армията!Абе не се притесняваме от никой!Пирин е голема планина!Пирин ражда преданни чада!И обичаме ги всички до един!Нашите любимци от Пирин!
споко пичага....имахте 2 шанса и си ги вкарахте и двата....ние имахме поне 5 и вкарахме само 2 и греда плюс това....ако бяхме оползотворили всичките си възможности не ви мърдаха 3-4 гола....но не успяхме, така че честита точка...порадвайте й се, вместо да говорите глупости...

Пич!Много бяхте отворени преди мача!Пирин прави сериозни мачове и трябва да се гледа на тях с уважение а не да ми обяснявате 3-0!А Х на армията си правим най-редовно и за нас е нормално!
И какво играхте толкова бе?Вие имахте 2 атаки за 90 минути!Добре ,че бяха нашите иначе резултата поне беше 3-4 на 2!Ти ли ми говориш за отваряне където разправя,че Пирин ще смаже ЦСКА или нещо от рода?Е видяхме го как го смаза!С 2 атаки за цял мач и истински късмет!Жив и здрав да си и се кефи на равният, но имате доста хляб да изядете докато сте на нивото на ЦСКА!В мач без значение толкова!И не съм казвал, резултат за мача!почнах да споря с тебе , защото каза, как ще ни отнесете на Армията!А то какво стана за цял мач 2 атаки.Добре,че ви беше вратарчето и ксъмета!
Последна промяна от
POPCORN на 18 май 2011 20:56, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !