Черно море - Калиакра - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Черно море - Калиакра (18 май, Сряда - 18ч., ст. Тича)

Мнениеот yavorescu » 18 май 2011 12:15

Предвид последните новини май ще сме в този състав:

Пиргов -- Лазаров, Р.Колев, Дяков, Адемар -- Стоянов, Петков -- Николов, Илиев, Атанасов -- Божилов

Край на надеждите за дебют на Мурадов, Михалев, Капитанов и сие, но може и да е за добро.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 май 2011 12:50

Капитанов може да влезе второто полувреме, иначе съставът според мен е оптималния предвид много наказани и контузени играчи

Заради жестоките кадрови проблеми в "Черно море“ Стефан Генов заяви, че му идва да обуе футболните обувки и да излезе на терена в утрешното домакинство с "Калиакра“. "Като футболист бях ляв бек, а сега на този пост нямаме човек за мача с каварненци. Все пак на 56 години е късно за експерименти и ще преквалифицирам някой на въпросния пост“, заяви Генов. Най-вероятно като ляв бек ще излезе Тодор Колев, който изпълняваше подобни функции в предишни мачове и зимните контроли. Както е известно, Марко Тиаго е наказан, а Адемар Жуниор и Ради Бачев – контузени. Друга алтернатива е юношата Исмет Мурадов, но е малко вероятно той да дебютира.
Разбра се още, че на "Тича“ ще направят всичко възможно да вдигнат на крака Станислав Стоянов и Даниил Ратников. Двамата имаха проблеми с травми и останат извън 18-те за гостуването на "Локо“. При положение, че се оправят, Станислав ще е десен бек, а естонецът – офанзивен полузащитник. "Макар че ще ни липсват титуляри, целта е да вземем оставащите 3 мача и да очакваме "Локо“ (Сф) да не бие "Литекс“, за да завършим четвърти“, коментираха от щаба на "моряците“.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 18 май 2011 13:12

Няма да се учудя ако пусне Тошко бек, Адемар по напред, а Румен на пейката....което не е много добре според мен.

Все пак второто полувреме 1-2 от малките ще трябва да влязат.

Трябва да бием с повече от 2 гола разлика

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 май 2011 13:16

И аз съм на мнение, че Адемар трябва да играе напред, да усили офанзивната мощ, в средата на терена тандемът Петков-Станислав Стоянов беше много слаб срещу Монтана, не можеха да измислят нищо смислено срещу отбор, който предимно се защитава, Калиакра ще играе по същия начин, окопани отзад с 10 човека и напред на контри, за това по-добре Жоро Илиев в средата на терена, Адемар напред с Божилов, а ляв бек Тодор Колев заради опита, а и няма да има много работа, просто трябва да се справи с бързите контри, а той има бързина, предпочитам той отколкото Мурадов или друг юноша, заради опита

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 18 май 2011 14:50

К"ва Европа бе, пичове? Първо ЦСКА не са били Славия още. Второ, да ме прощавате, ама вашето отборче е най- посредствено в сравнение с другите кандидати за 4-то място. Антон Генов ви е виновен - боже, ми той още първото полувреме ви спести дузпата. Свирил фалове пред наказателното поле - ми те вашите защитници са си направо рецидивисти, не футболисти. Жалко, че част от тях са минали през Берое, ами Марадончо дето само прилягва като мома по терена що мислиш го натириха от Зарата? Илиан да се върнел в ЧМ - да му отрови живота някой рязан турски цървул ли?
Айде късмет днес, че една четворка ви тежи на вратлетата :mrgreen:

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 18 май 2011 20:26

bogdanov64 написа:К"ва Европа бе, пичове? Първо ЦСКА не са били Славия още. Второ, да ме прощавате, ама вашето отборче е най- посредствено в сравнение с другите кандидати за 4-то място. Антон Генов ви е виновен - боже, ми той още първото полувреме ви спести дузпата. Свирил фалове пред наказателното поле - ми те вашите защитници са си направо рецидивисти, не футболисти. Жалко, че част от тях са минали през Берое, ами Марадончо дето само прилягва като мома по терена що мислиш го натириха от Зарата? Илиан да се върнел в ЧМ - да му отрови живота някой рязан турски цървул ли?
Айде късмет днес, че една четворка ви тежи на вратлетата :mrgreen:

Еми хайде тогава, отбора на Локо Пловдив да натикаме в Европа....Стига и там да ви свирят всеки мач смешна дузпа.... :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 18 май 2011 20:35

След 2:0 просто спряхме да играем, нямаше смисъл да се напрягане за разгром, след 3 дни е решителният мач за 4-тото място, след днешните мачове, в които всички резултати бяха срещу нас, не ни остава нищо друго освен да бием Миньор и след това Берое, да се надяваме Литекс да вземе поне 2 точки срещу Доко, последния кръг добрата стара Славия ще е в позната си поза, така че ако на Доко Сф им трябват 3 точки, ще им ги дадат, всичко ще се реши в 29-я кръг

п.с. май Танка получи неска 9-я си жълт картон и тоя сезон за него приключи, Дончо Атанасов май и той след тая контузия, ще е тежко в Перник без основни играчи, в защита при това положение Мишо Лазаров и Росен Колев, десен бек Янчо Андреев, крила Капитанов и Румен Николов, дано и късметът е с нас в Перник...

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 18 май 2011 20:42

Прагматично си взехме трите точки, както трябваше да се случи и срещу Монтана, ама не би ... не може да изискваме повече, предвид сгъстената програма, залога ЛЕ и положението с наказани и контузени.
Останаха два мача да вземем ... два!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Черно море - Калиакра - 2:0 FT

Мнениеот Veso1913 » 18 май 2011 20:49

Аз си мисля че не само сезона на Танка приключи,ами и сезона за Черно море.С този обезкостен от Генов и контузии състав,ако спечелим срещу Миньор ще е едно мало/голямо/чудо.Аз който по принцип съм оптимист,не виждам светлина в тунела.Може би геният на Чечо да реши нещата в което искрено се надявам,но с цената на подвиг.Все пак Миньор не е Калиакра.Останахме с много малко от титулярните играчи.Ратников днес показа класата която знаем че притежава.Жоро Илиев беше истински капитан.Гравесена отново на много високо ниво в дефанза,Мишо и Адемар въпреки контузиите стиснаха зъби и изиграха мача на ниво.Румен отново върна нивото което всички очакваме от него.Дай Боже да направим силен мач и в Перник и да победим.Стига Литекс да не загубят от Локо и да обезмислят всичко,защото всички ние познаваме добрата стара Славия какво ще направи в последният кръг.Успех моряци!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Черно море - Калиакра - 2:0 FT

Мнениеот Mourinio » 18 май 2011 20:51

Aз пък виждам надежда, надъхания Янчо Андреев, който гори от желание да се доказва в Перник ще е десен бек, Мишо Лазаров и Росен Колев централни, напред по крилата Румен Николов и Капитанов, които направиха много добър мач, Камазола се връща след наказание, отиваме и си взимаме 3-те точки в Перник, след това идва ред и на Берое 8-)

Върни се в “Черно море”