ЦСКА - Пирин - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: ЦСКА - Пирин

Мнениеот sslevski » 18 май 2011 20:10

Deluxx написа:
rsk написа:Ти как искаш да напише "непобедими", с "й" ли?
А тоя па Deluxx за некво черно тото крещи хаха :lol:

Ами хубаво ако Титан са спечелили пари :) Диков ще разясни

Аз мисля, че Делуксорич има проблем:
Не може да си признае,че един отбор като Пирин може да направи Х на армията.Айде стига задръжки.Нито вие нито ние сме непобедими гледай реално.................
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 май 2011 20:12

sslevski написа:Аз мисля, че Делуксорич има проблем:
Не може да си признае,че един отбор като Пирин може да направи Х на армията.Айде стига задръжки.Нито вие нито ние сме непобедими гледай реално.................

Ето поздравявам Пирин взеха от армията каквото им беше нужно,това го написах още като свърши мача,но като не четеш

Deluxx написа:Да това е факт,дали сме ги подценили или не дойдоха и си взеха своето.

[offtopic]Не съм сърбин името ми да завършва на ич :mrgreen:[/offtopic]
Последна промяна от Deluxx на 18 май 2011 20:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 18 май 2011 20:13

Deluxx написа:
sslevski написа:Пич!Много бяхте отворени преди мача!Пирин прави сериозни мачове и трябва да се гледа на тях с уважение а не да ми обяснявате 3-0!А Х на армията си правим най-редовно и за нас е нормално!

Много ми е интересно къде са всички които казваха бием с3,4 на 0.
Ама чакайте бе вие да не сте Барселона или Челси.Бием с толкова бием с онолкова.Успокойте се и давайте реални прогнози.+ това Пирин са един от малкото отбори които играят красив и техничен футбол и то БЕЗ ПАРИ.
За другия път моля ви давайте реални резултати.

Ето ме бе човек тук съм :) Прогнозирах 3-0 за ЦСКА :) а вие кгоато щяхте да ни биете с петтрик на Дембеле къде се скрихте в миша дупка.Радуканов ще има и грешки в ЦСКА , то е нормално :) Само победи не може[/quote]
Добре Ти наистина ли мислеше,че ще биете Пирин с 3:0.
Честно искам да ми кажеш колко мача на Пирин си гледал за да дадеш такъв резултат.
Срамота е!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 18 май 2011 20:14

sslevski написа:Добре Ти наистина ли мислеше,че ще биете Пирин с 3:0.
Честно искам да ми кажеш колко мача на Пирин си гледал за да дадеш такъв резултат.
Срамота е!!!

Гледах Пирин-Левски подаръци на Дембеле при 1-1 и стана 1-2 мисля че :) Този мач не съм го гледал днес така,че не мога да го коментирам.Съвсем сериозно мислех,че 3-0 ще бием

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 18 май 2011 20:18

Така вече класирането ми харесва!Пирин с 26т.на 5т. от чертата.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 18 май 2011 20:19

Deluxx написа:
sslevski написа:Добре Ти наистина ли мислеше,че ще биете Пирин с 3:0.
Срамота е!!!

Гледах Пирин-Левски подаръци на Дембеле при 1-1 и стана 1-2 мисля че :) Този мач не съм го гледал днес така,че не мога да го коментирам.Съвсем сериозно мислех,че 3-0 ще бием

ОК спирам полемиките да не прозвучи като заяждане.Просто друг път не подценявай който и да е отбор независимо как играят твоите любимци.И най-вече на отбор който не познаваш.
Аз отдавна спрях с прогнозите точно поради тази причина.Съвет!!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 май 2011 20:22

8-)

Браво на орлетата ! За пореден път доказаха, че имат мъжки сърца и не се притесняват от голямото име на съперника.
ЦСКА се пазеше излишно за финала за купата ... С тази слаба СЛАВИЯ, армейците няма как да го загубят ... :(
Още днес мога спокойно да кажа:
Честито на Пирин - заслужено останаха в групата ! :)
Честито на ЦСКА - купата няма как да не бъде ваша ! :cry:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 18 май 2011 20:23

Казах ви, че няма да бием :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

Мнениеот plamen_15_93 » 18 май 2011 20:29

Нормален резултат с оглед на състава смените които влзоха осигуреното място в Лига Европа понижената концентрация и предстоящия най-важен мач за годината незнам кво се палите.Поздравявам Пирин едим от приятните за гледане футбол в бг практикуват. Все повече се убеждавам че ви интересуват резултатите на ЦСКА отколкото ваще вии биете гледайте си отбора и се радвайте на 3те си сребърни звезди :)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 18 май 2011 20:33

plamen_15_93 написа:Нормален резултат с оглед на състава смените които влзоха осигуреното място в Лига Европа понижената концентрация и предстоящия най-важен мач за годината незнам кво се палите.Поздравявам Пирин едим от приятните за гледане футбол в бг практикуват. Все повече се убеждавам че ви интересуват резултатите на ЦСКА отколкото ваще вии биете гледайте си отбора и се радвайте на 3те си сребърни звезди :)

Да,ще се радвам че пак сме пред вас в класирането!

Върни се в “ЦСКА”