Ботев-Миньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Миньор
Да бе голям фен и като идеш какво? ще пълниш пак джоба на селския, той това чака, за да живее, иначе няма от къде. какво си мислиш, че не предпочитам и аз да ходя на стадиона ли? Вместо на летището, на площада и пред стадиона да протестирам, но заради такива, като теб никога няма да се отървем от селския. После, който ни хване 6, 4 на 0 или колкото си пожелае.
-
- Контакти:
Батенце извинявай ,но мислиш ли че селския гомнар му пука от това дали ти ще идеш.Него го интересува само дали Тв 2 или ринг тв ще го излъчват.Там му е на него далаверката.А що се отнася до тва дали ще се оттървеш от селянина ще ти кажа че дори да легнеш пред влака на централна гара пак няма да смениш собственика на клуба.
На центъра в Пловдив показахте че публиката на Ботев е жива и е уникална.Покажете го и на стадиона.Ботев ше бъде свободен и много добре го знаете.Важно е да не е свободен когато вече е с аматьорски статут.
Аз обичам Ботев Пловдив
На центъра в Пловдив показахте че публиката на Ботев е жива и е уникална.Покажете го и на стадиона.Ботев ше бъде свободен и много добре го знаете.Важно е да не е свободен когато вече е с аматьорски статут.
Аз обичам Ботев Пловдив
bobi_petrov написа:Батенце извинявай ,но мислиш ли че селския гомнар му пука от това дали ти ще идеш.Него го интересува само дали Тв 2 или ринг тв ще го излъчват.Там му е на него далаверката.А що се отнася до тва дали ще се оттървеш от селянина ще ти кажа че дори да легнеш пред влака на централна гара пак няма да смениш собственика на клуба.
Аз обичам Ботев Пловдив
Какво значение има статута на отбора пред свободата от паразита??? Даже и в А окръжна пак ще имаме публика и пътуваща агитка навсякъде.
- sorcererals
- Контакти:
bobi_petrov написа:Батенце извинявай ,но мислиш ли че селския гомнар му пука от това дали ти ще идеш.Него го интересува само дали Тв 2 или ринг тв ще го излъчват.Там му е на него далаверката.А що се отнася до тва дали ще се оттървеш от селянина ще ти кажа че дори да легнеш пред влака на централна гара пак няма да смениш собственика на клуба.
Аз обичам Ботев Пловдив
Една бърза сметка.
От Ринг и ТВ2 селяка ще получава (по спомени от публикации) 135 000+110 000(тук не съм много сигурен за цифрата)+61 000(това наскоро го писаха, че ще му ги задържат, за да си покрие съдийските такси и глоби) = малко над 300 000.
Какво се получава от билети за мачовете - за миналия сезон статистиката доколкото си спомням беше 72 000 човека на домакински мачове(при все, че имахме наказания без публика) при средна цена на билета 3,50 лв. се получава 252 000 лв. Мислиш ли, че тези пари не са му далавера? Някаква си разлика от 50000 в рамките на един сезон.
-
- Контакти:
Аз пък на bobi_petrov мога да му кажа само евала.
Моето мнение е, че имаме два варианта:
1. Да подкрепим отбора в последните мачове така, както например се зарекоха да го направят цесекарите (чиито футболисти в тяхното дерби не показаха повече заинтересованост от нашите). Просто ние сме Ботев и не можем да си позволим да пасуваме, когато има опасност да изпаднем. Пък пшрез лятото ще го мислим. То и без това я вземем лиценз, я не...
2. Да направим яката мизерия и да изпадаме административно.
САМО НЕ И ПОЗОРА ОТБОРЧЕТАТА НА МИНЬОР И ВИХРЕН ДА НИ ПРАТЯТ В "Б" ГРУПА НА СОБСТВЕНИЯ НИ СТАДИОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никаква противоселска борба или недоволство от футболисти или каквото и да е не оправдават пасуване при такава опасност! Или вадим, или подкрепяме! Но не и да позволим на Миньор и Вихрен да си разиграват коня на НАШИЯ СТАДИОН! И да бият мърльовците с "жълто-черен" екип, ще си тръгнат със страх от "ХРИСТО БОТЕВ"! Защото това е нашият дом! Може да сме принудени да го делим със сбирщината от пияндета на селския, но това не означава, че не трябва да го браним - колкото можем, толкова!
Моето мнение е, че имаме два варианта:
1. Да подкрепим отбора в последните мачове така, както например се зарекоха да го направят цесекарите (чиито футболисти в тяхното дерби не показаха повече заинтересованост от нашите). Просто ние сме Ботев и не можем да си позволим да пасуваме, когато има опасност да изпаднем. Пък пшрез лятото ще го мислим. То и без това я вземем лиценз, я не...
2. Да направим яката мизерия и да изпадаме административно.
САМО НЕ И ПОЗОРА ОТБОРЧЕТАТА НА МИНЬОР И ВИХРЕН ДА НИ ПРАТЯТ В "Б" ГРУПА НА СОБСТВЕНИЯ НИ СТАДИОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никаква противоселска борба или недоволство от футболисти или каквото и да е не оправдават пасуване при такава опасност! Или вадим, или подкрепяме! Но не и да позволим на Миньор и Вихрен да си разиграват коня на НАШИЯ СТАДИОН! И да бият мърльовците с "жълто-черен" екип, ще си тръгнат със страх от "ХРИСТО БОТЕВ"! Защото това е нашият дом! Може да сме принудени да го делим със сбирщината от пияндета на селския, но това не означава, че не трябва да го браним - колкото можем, толкова!
-
- Контакти:
БРАВО 032canar1912.
Имало и други истински фенове.Точно и аз тва се опитах да им кажа.Ще ми казват те че Най-големия отбор с най-великата публика и в А областна да отидел щял да е по добре.Да вярно ще е свободен но на каква цена-аматьорски статут и дербита с Чешнигирово,Катуница,Хисаря.Тогава вече не ще ни се смеят ми незнам кво ще казват за нас.Само си представете:съботен следобед ,пълен стадион,15 000 хил. стават на крака да посрещнат с аплодисменти излизащите отбори-единия Ботев(отбора с уникална история и прочие) и другия АФК "Секирово" - Раковски.Мачкаме ги с 8-9 на 0, но КАКВО ОТ ТОВА.
Имам чувството че искате Ботев да отпадне.Ако е така само едно ще ви кажа-КАК НЕ ВИ Е СРАМ.Какви сте бе хора.Немога да ви разбера.Едно време не ви интересуваше нищо освен едно-който стапне на Христо Ботев трябва да бъде смачкан.А сега какво.Позволявате на смешните Спартак,Миньор,Вихрен и всички останали да идват тук в нашия дом и с насмешка да поглеждат празната трибуната от която преди няколко години ги е било страх.Трибуната която беше сърцето на отбора и винаги изригваше при появата на 11 жълти фланелки.Трибуната която беше 12 и 13-ят човек.
Да вярно е писна ни на всички от олигофрена начело на тима,но това не означава че трябва да зарежеш отбора т.е. емблемата Ботев в най важните мачове.Това не те прави фен на отбора.Тва те прави един семкаджия.
Аз мисля следното:Нека си спасим отбора(както винаги сме го правили).А лятото така или иначе ще продължаваме да гоним селянина
Аз обичам БОТЕВ и ще съм до него в най-важния момент-а вие???Може би ще чоплите семки безучастно отсреща.Аз лично вярвам че ако сте истински фенове с идеята Ботев в сърцата няма да е така
Поздрави.
Имало и други истински фенове.Точно и аз тва се опитах да им кажа.Ще ми казват те че Най-големия отбор с най-великата публика и в А областна да отидел щял да е по добре.Да вярно ще е свободен но на каква цена-аматьорски статут и дербита с Чешнигирово,Катуница,Хисаря.Тогава вече не ще ни се смеят ми незнам кво ще казват за нас.Само си представете:съботен следобед ,пълен стадион,15 000 хил. стават на крака да посрещнат с аплодисменти излизащите отбори-единия Ботев(отбора с уникална история и прочие) и другия АФК "Секирово" - Раковски.Мачкаме ги с 8-9 на 0, но КАКВО ОТ ТОВА.
Имам чувството че искате Ботев да отпадне.Ако е така само едно ще ви кажа-КАК НЕ ВИ Е СРАМ.Какви сте бе хора.Немога да ви разбера.Едно време не ви интересуваше нищо освен едно-който стапне на Христо Ботев трябва да бъде смачкан.А сега какво.Позволявате на смешните Спартак,Миньор,Вихрен и всички останали да идват тук в нашия дом и с насмешка да поглеждат празната трибуната от която преди няколко години ги е било страх.Трибуната която беше сърцето на отбора и винаги изригваше при появата на 11 жълти фланелки.Трибуната която беше 12 и 13-ят човек.
Да вярно е писна ни на всички от олигофрена начело на тима,но това не означава че трябва да зарежеш отбора т.е. емблемата Ботев в най важните мачове.Това не те прави фен на отбора.Тва те прави един семкаджия.
Аз мисля следното:Нека си спасим отбора(както винаги сме го правили).А лятото така или иначе ще продължаваме да гоним селянина
Аз обичам БОТЕВ и ще съм до него в най-важния момент-а вие???Може би ще чоплите семки безучастно отсреща.Аз лично вярвам че ако сте истински фенове с идеята Ботев в сърцата няма да е така
Поздрави.
- емо73канар
- Контакти:
Само да ти кажа ,че феновете които сядът при семкаджиите не са по малко фенове от теб.
всички сте тотално изтрещяли ... а такива като bobi_petrov едва ли разбират какво искат да направят хората, които например организираха в събота концерта ... после що сме били толкова разединени ... ми щото от 100 човека, ще се намерят 80 от тях, които ще мислят по 80 различни начина.
@bobi_petrov, излез от филма бе, баце ... или поне излез от едни стари и славни времена, щото заради такива като теб, в мелницата на дх-с винаги ще има вода!
п.п. и престанете с тая криворазбраната подкрепа. стига с това "да подкрепим идеята" ... идеята я подкрепихме в събота на площад централен, а на стадиона се подкрепя отбора. в момента клуб няма, ти отбор искаш да подкрепяме ...
@bobi_petrov, излез от филма бе, баце ... или поне излез от едни стари и славни времена, щото заради такива като теб, в мелницата на дх-с винаги ще има вода!
п.п. и престанете с тая криворазбраната подкрепа. стига с това "да подкрепим идеята" ... идеята я подкрепихме в събота на площад централен, а на стадиона се подкрепя отбора. в момента клуб няма, ти отбор искаш да подкрепяме ...

bobi_petrov написа:БРАВО 032canar1912.
Поздрави.
мноо ме е яд на такива съждения...ок, айде ше подкрепим, ше останим в групата и после??? после пак на ново - 0:3, 0:4, резили, разни играчи с евтини претенции ще ми се разхождат с фанелката, Селяка пак ще се прави на велик, аз пак ще лъжа детето си, че Ботев ще го бъде един ден и ква ще е ползата от толкова много самозаблуди?? докато дишам ще бъда с Ботев Плд, не ми пука дали пада или бие, но не искам да сме имитация. а точно имитация ще бъдем ако останем в А група. как да съм доволен че играем при професионалистите като отборът е с аматьорски организация и манталитет. виж само екипировката и да ти стане ясно.
писнало ми е от лъжи в тази скапана Чалгария, не искам и любимия ми отбор да живее в лъжа. ако мястото ни не е в А група, нека не сме в А група.
лицемерие да се призовава духовете от миналото като доказателство, че трябва да сме в А и да се играе на тънката струна "ква публика сме, ако не подкрепим". видно е че липсата на агитката по стадионите прави впечатление и хората се заинтерисуваха защо е така. ако си я караме по старому, мощна подкрепа, винаги №12 кой ще разбере, че има нещо гнило на Колежа???
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
тия дето искат Ботев във В група да бягат на моста...на БОТЕВ мястото му е в А ... а на футболистите в селските групи