Черно Море-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черно Море-ЦСКА

Мнениеот mistreated » 12 май 2009 11:51

garfild8 написа:На какво се надяват от ЦСКА.Един изтерзан и почти разбит отбор отвсякъде ги разби тотално на 9 май,на нац.стадион,какво очакват на Тича не знам. :roll: А сетих се:една несбъдната мечта трите точки,но ще вземат комбинацията от трите пръста :lol:
Не искам да обиждам нито един фен на ЦСКА,не искам да засягам никой от тях.

Слез малко на земята пич, и вие не сте нищо особено. И същия тоя разбит отбор, който ни би, само поради липса на късмет не ви удари на Тича. Добре, че Йовов няма очила. Споко, след мача ще успокоите страстите и ще разберете защо ние сме ЦСКА, а вие Черно море.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2009 12:05

mistreated написа:
garfild8 написа:На какво се надяват от ЦСКА.Един изтерзан и почти разбит отбор отвсякъде ги разби тотално на 9 май,на нац.стадион,какво очакват на Тича не знам. :roll: А сетих се:една несбъдната мечта трите точки,но ще вземат комбинацията от трите пръста :lol:
Не искам да обиждам нито един фен на ЦСКА,не искам да засягам никой от тях.

Слез малко на земята пич, и вие не сте нищо особено. И същия тоя разбит отбор, който ни би, само поради липса на късмет не ви удари на Тича. Добре, че Йовов няма очила. Споко, след мача ще успокоите страстите и ще разберете защо ние сме ЦСКА, а вие Черно море.

Ще видим,може и да разберем :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 12 май 2009 12:19

...... "Войната обаче започна още вчера, след като от Черно море сложиха цени по 6 лв. за привържениците на ЦСКА. Шефът на червения фенклуб Димитър Ангелов-Дучето заяви, че още миналата година са имали споразумение за 3 лв. Толкова са дали запалянковците от Варна миналия ноември на "Българска армия".

"На 9 ноември за мача на Армията феновете на Черно море влизаха срещу билет от 3 лева. Тогава имахме споразумение ние да платим същата цена във Варна. Говорих обаче с административния директор на Черно море и дамата любезно ми обясни, че вече имат нова цена на билетите. Изненадан съм и не мисля, че е коректно спрямо нас. Остава само да излязат верни приказките, че цената от 6 лева ще е валидна и за всички останали, които искат да гледат мача" коментира Дучето. Той смята, че срещата във Варна е Рубикон за тях.".......

Бе тия от Цска да не си мислят, че отиват на баня бе ....3 лева ???? .... пък може и на баня да отиват, морска баня с 3 /:0/ изтърквания на кирта им .... :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 май 2009 13:43

mistreated написа:не ви удари на Тича. Добре, че Йовов няма очила. Споко, след мача ще успокоите страстите и ще разберете защо ние сме ЦСКА, а вие Черно море.

И кои сте вие?Един изкуствено създаден комунистически отбор????
Айде моля те!!!!Не ме карай да се ядосвам....

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2009 13:56

MORSKI написа:
mistreated написа:не ви удари на Тича. Добре, че Йовов няма очила. Споко, след мача ще успокоите страстите и ще разберете защо ние сме ЦСКА, а вие Черно море.

Морски,не му се стягай моля те.Яд го е че ние се измъкнахме криво-ляво от Левски,а те и толкова не можаха и сините си ги думнаха културно.Сега се страхуват определено,че пак ще се спънат на Тича.Дори и равен е фатален за тях.А ние хикс спокойно можем да измъкнем от всеки,трудно получаваме гол,а пък и ако вкараме един или два супер.Само малко късмет ни трябва.
Само Черно море.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 12 май 2009 19:19

Напълнете стадиона да размажете ТИТАНичния ЦСКА,аз ще съм един от вас, :) естествено под прикритие,да не ме линчуват някъде! Хайде успех и ще викам колкото мога за Морето!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 май 2009 19:35

Съмнения на "Армията": БФС скри картони на Кривия, за да играе срещу нас
София. Човек на ЦСКА близо час разглежда протоколи от мачове на Черно море в БФС, разкри Sportline.bg. На "Армията" се съмняват, че след заплахите от ТИМ, Борислав Михайлов е подгонил апарата си да покаже, че е лоялен към трибуквието. Така се стигнало до конфуза с ненаказанието на Алекс.
"Не може след мача в Сливен Никола Спасов да се оплаква, че вдигнали картон на Кривия, за да го извадят от мача с ЦСКА, а сега да ни обяснявят, че картоните били на друг Александров. Има нещо гнило, нима треньорът на Черно море не е наясно с картоните на отбора?", изригнаха от ЦСКА. В Борисовата градина се събраха да мислят има ли смисъл да излизат с официално становище по скандала или да изчакат Боби да се върне и да разговарят с него. Както е известно самият Михайлов се чуди как да лавира между интересите на борещите се за титлата Левски и ЦСКА и чакащите евровиза ТИМ, Гриша Ганчев и Николай Гигов и затова често забърква скандали.

----------------------------------------------------------------------------
:D :D :D

Определено са се накендзали от страх "великите шампиони"...как беше,32 кратните шампиони с 10-те поредни победи :D .Аууууу,позор!Смях!Пращам писмо още днес на мейла на ПФК Черно Море АД с молба да се остави Кривия резерва в събота,че съперниците ни са се накендзали и няма да е честно да играем срещу някой,който е напълнил гащите само от един-единствен наш играч!Смешна психоза,още след мача изяснихме положението,още преди мача със Сливен казахме кои висят с картони,но коментаторите на мача не са се сетили да прочетат.Ах колко ми е драго,ЦСКА са пратили човек да рови....и сега онзи с нведена главица се връща да съобщи не просто лошата,а фаталната вест-Кривия излиза и прави смешковците им за резил!

ПС:Никола Спасов коментира въпрос за журналистка:какво би направил без Кривия?Е,какво да отговори Спасов,че ако Кривия няма да играе ще позволим на смешния им отбор да ни бие?Отговорите бяха...."с Кривия,без Кривия,излизаме и мачкаме ЦСКА".
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 май 2009 22:21

Ай,моряци.С Кривия,с правия,с Какалов,онези тримата и тез петимата-бой чорбата по главата,олеле... :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 май 2009 10:24

MORSKI написа:

Поредният малоумник, повтарящ една и съща заучена фраза. Вие можете ли изобщо да мислите? Дрънкате едни и същи тъпотии за купени мачове и ала бала, а всеки път когато попитам колко точки имат загубени Левски, и дори Черно море през пролетния сезон от отбори след 6-то място - пълна тишина. Това значи ли, че и варненци купуват мачовете си с тези отбори - изглежда да!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 май 2009 11:42

Айде спести си квалификациите,а!!!!!
И второ това,че твоето мнение е разлчино от моето не значи,че ще ме наричаш малоумник-аз да те нарека ли малоумник?
На армията ви направихме х първия полусезон!!!!!
Сега няма как да знам мачът как ще завърши но един х пак е резонен!!!
вИЕ КОЛКО ПОБЕДИ ИМАТЕ ИЗВЪН ОТБРОИТЕ ОТ 6-16 МЯСТО БЕ???
Сега тепърва ще играете срещу топ 5,а в първия си истиснки мач ви ступаха!!!
И ти продължаваш д ами арзвиваш теории-е тук е мястото аз да те нарека с квалификации!!!!!!
И още нео недей се хвали с мачове срещу Сливен,Славия и тем подобни продажни отборчета-това само доказва колко сте жалки!!!!!
И да - искаш или не, морето не е Цска и не урежда мачове-затова пада от Беласица и от Черноморец!!!!!
Айде със здраве и спри да гледаш през червените очилца.....

Върни се в “Черно море”