Всички спортни сайтове ни заливат с реклами за онлайн заложни къщи, повечето международни, регистрирани извън България. При създаването на акаунт всички сме се съгласили със общите условия, където в общи линии пише, че сами носим отговорност за законността на подобни залагания в съответната държава на пребиваване.
В контекста на последните събития и разбитата мрежа за черно тото, се замислих дали и тези букмейкъри, не са извън закона.
Моля ако някой се е интересувал в детайли или има правно становище по въпроса да даде ясен отговор потребителите на онлайн заложни къщи нарушават ли закона за хазарта в България и дали трябва да се плащат данъци на трансферите на пари от сметката при букмейкъра към банковата карта?
Законни ли са онлайн залаганията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Законни ли са онлайн залаганията?
Последна промяна от jorovg на 18 май 2011 11:21, променено общо 1 път.
- storm
- Контакти:
Re: Законни ли са онлайн залаганията?
Аз си залагам редовно в интернет и съм останал много доволен...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Доколкото знам искат да забранят със закон залагането в букмейкърски къщи, които не са български, защото държавата губи много пари(така де парите вместо да отидат в UK, може да отидат в бюджета)
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Доколкото знам искат да забранят със закон залагането в букмейкърски къщи, които не са български, защото държавата губи много пари(така де парите вместо да отидат в UK, може да отидат в бюджета)
То и аз следя от новините за намеренията на правителството, но ме интересуваше в момента това, че залагаме дали нарушава закона
jorovg написа:AnalBreaker написа:Доколкото знам искат да забранят със закон залагането в букмейкърски къщи, които не са български, защото държавата губи много пари(така де парите вместо да отидат в UK, може да отидат в бюджета)
То и аз следя от новините за намеренията на правителството, но ме интересуваше в момента това, че залагаме дали нарушава закона
Нищо не нарушава, не се връзвайте на каубойските пи ар акцийки на филийката и шестака!!!
Ще видите, че тия дето ще са хванати за т.нар. "черно тото" един няма да бъде осъден от тях, нито футболистите, нито т.нар. "футболни босове".
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Няма регламентиран закон,мъчат се да направят нещо,но ЕС няма да им пусне закона на 100% защото това си е ограничение на правата.Всичко идва от това че вече никои не залага на смешните коеф на черепа и той се мъчи да ограничи онлайн залагането но няма да му мине номера.
А защо всички така наречени ''експерти'' които се изказват толкова некомпетентно казват колко много милиони изтичали извън България от залагания ,а не казват колко влизат.Българите са едни от най-успешните онлайн играчи и това е факт,доста хора печелят сносни пари и тези пари влизат директно в България.
А защо всички така наречени ''експерти'' които се изказват толкова некомпетентно казват колко много милиони изтичали извън България от залагания ,а не казват колко влизат.Българите са едни от най-успешните онлайн играчи и това е факт,доста хора печелят сносни пари и тези пари влизат директно в България.
Дано да не са! [offtopic]Същото е като онлайн магазините за дрехи.Знам, че прецаквам икономиката ни така, ама мамка му!
Как да дадеш 160 лева за един чифт Найк,Пума,Адидас от Витошка или някой мол?Като от някой английски или щатски сайт за тия пари със доставката до България ще си вземеш по един чифт от трите?
И тук е същият казус.Как да залагаш на 1.80, при положение, че в някой bet ти дават за същия мач 2.15?
Не може да си пусна фиш с гол/гол на 8 мача в еврофутбол и коефициента да ми е 43.13, а в 365 за същите мачове да гони 120???!!!
То и затова има черно тото.И контрабанда на цигари и сива икономика като цяло!
Да живее сивата икономика, че ако не беше тя...мисля че сме си живи загинали в наш'та мила родина![/offtopic]
Наистина, ако има някой, който е осветлен по въпроса, да каже, че и на мен ми е интересно.
Как да дадеш 160 лева за един чифт Найк,Пума,Адидас от Витошка или някой мол?Като от някой английски или щатски сайт за тия пари със доставката до България ще си вземеш по един чифт от трите?
И тук е същият казус.Как да залагаш на 1.80, при положение, че в някой bet ти дават за същия мач 2.15?
Не може да си пусна фиш с гол/гол на 8 мача в еврофутбол и коефициента да ми е 43.13, а в 365 за същите мачове да гони 120???!!!
То и затова има черно тото.И контрабанда на цигари и сива икономика като цяло!
Да живее сивата икономика, че ако не беше тя...мисля че сме си живи загинали в наш'та мила родина![/offtopic]
Наистина, ако има някой, който е осветлен по въпроса, да каже, че и на мен ми е интересно.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
bai_ganio написа:Българите са едни от най-успешните онлайн играчи и това е факт,доста хора печелят сносни пари и тези пари влизат директно в България.
Донякъде си прав. Миналата година получих безплатен ваучер от буин за 10 лева януари месец.Направих ги 150 и си додадох 50 и си отидох на Metallica/Rammstein, Massive attack и Prodigy.

Голям шлем.Ако бях играл с 10 лева тук, в еврото....

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- publicimage
- Контакти:
доколкото разбрах от мътната информация миналата седмица за разбитата мрежа "Нелегални букмейкърски пунктове", милиционери са атакували кафенета с интернет достъп. Яко, а?
- kostura_1912
- Контакти:
AnalBreaker написа:Доколкото знам искат да забранят със закон залагането в букмейкърски къщи, които не са български, защото държавата губи много пари(така де парите вместо да отидат в UK, може да отидат в бюджета)
Аз съм съгласен това да стане,но да няма само една букмейкърска къща тук,каквато е Еврофутбол,а да са няколко!Да има конкуренция и предлагане на право да избираш по добри игри за залози!Дотогава яко в БЕТ365
Върни се в “Игри и забавления”