Ботев победи с 4:2 Левски при юношите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Ботев победи с 4:2 Левски при юношите
Сигурен съм че Тошко ще играе за Ботев. Доколкото разбирам и чувам, че той и семейството му искат това. Още повече че той си е Ботевист и при очертаващите се стабилни финансови времена за отбора, мотивацията му да заиграе за Ботев и да направи нещо в Ботев ще е още по-голяма. Аз пък се радвам на нещо което преди рядко се е случвало. Тошко дори няма дебют официален мач и вече е звезда в очите на хората. Тоест чакаме го с нетърпение да запише първи минути. Радвам се, че все пак школата успя да даде талант който да трепнем да го зърнем на терена, предвид окаяното състояне не ДЮШ последните години.

rump_shaker написа:Аз пък се радвам на нещо което преди рядко се е случвало. Тошко дори няма дебют официален мач и вече е звезда в очите на хората. Тоест чакаме го с нетърпение да запише първи минути.
Това си има и недостатъци, ще очакваме едва ли не хеттрик със задни ножици още в първия му мач, дано издържи на напрежението и на дъртите мрънкала, които ще го оплюят "тва ли е голямата звезда дето го прехвалиха" след първия мач, ако не изпълни тоя хеттрик.
- rump_shaker
- Контакти:
Никой няма да го оплюе. И естествено никой няма да очаква чудеса. Въпроса е, че за разлика от преди знаем, че има все пак някакъв младеж който го чакаме с нетръпение. Кеф ми е, че следим младежите си, знаем качествата им и се интересуваме от тяхното тразвитие. Колко от феновете в България на другите отбори си познават младежките формации. Ние не само че ги следим ами и се превръщат в "звезди" дори.
Ако напирмерно Неделев, Атаносов и другите от отбора четат тези форуми и виждат с какво нетръпение и с какво познание за тяхната игра коментираме, сто на сто още повече ще се надухат момчетата. Ще повярват малко в романтиката на това да заигреш в родният клуб и да постигнеш нещо с него
Ако напирмерно Неделев, Атаносов и другите от отбора четат тези форуми и виждат с какво нетръпение и с какво познание за тяхната игра коментираме, сто на сто още повече ще се надухат момчетата. Ще повярват малко в романтиката на това да заигреш в родният клуб и да постигнеш нещо с него

Пичове на мача на юношите ни с Левски до мен седяха едни софиянци.От тях разбрах че в отбора им има няколко момчета от първия им отбор-което прави победата още по сладка.Да не говорим че при изравнителния гол на Тошко имаше игра с ръце на вратаря им извън наказателното поле, което автоматично означава червен картон и с човек повече отиваха на по-голяма разлика.
За мен лично ако всички отбори в ЕЮГ19 играеха с този набор момчета и без да ползват футболисти от първия им отбор-наште щяха отдавна да са шампиони.Бас слагам че утре на дербито с кюстендилци ще се появят разни кикита,бенжалюнци и т.н.
Сигурен съм че всички искаме Тошко да заиграе при нас но в интерес на истината има още няколко много качествени момчета.Ако сега не ги вземат в мъжкия отбор на Ботев,то би било редно да бъде следено тяхното развитие-пример Лимона
За мен лично ако всички отбори в ЕЮГ19 играеха с този набор момчета и без да ползват футболисти от първия им отбор-наште щяха отдавна да са шампиони.Бас слагам че утре на дербито с кюстендилци ще се появят разни кикита,бенжалюнци и т.н.
Сигурен съм че всички искаме Тошко да заиграе при нас но в интерес на истината има още няколко много качествени момчета.Ако сега не ги вземат в мъжкия отбор на Ботев,то би било редно да бъде следено тяхното развитие-пример Лимона
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.