Old death е ти направо ме уби от смях пич! Да сме ти били намерили такъв документ!Ще ме съсипеш! Това е исторически факт бе! Левскарите избивали комплекси! Знаеш ли как е създаден отбора на ЦСКА! „Чавдар“ играе с небесносини копринени екипи. За негова база е определен стадион „Атлетик парк“ в Борисовата градина. Физическата подготовка на играчите в „Чавдар“ се води от боксьора тежка категория Константин Николов-Замората, който подготвя и „Септември при ЦДВ“ през 1948 година.
Не обичам да се повтарям,въпреки че вие с повторенията пренаписахте историята на България.За теб нещо казано 300 пъти е факт,но отказваш да го подкрепиш с документи.По тая логика аз ще кажа,че сестра ти е *****,ще го повторя,а ти после доказвай че нямаш сестра!Много пъти съм го казвал,но само вие сте се вживяли в ролята на десиденти и бясно отричате истината.В периода от 1944 до 1989 година,а и след това,всичко в страната се командваше от БКП и всички промени и решения се взимаха на нейни конгреси и пленуми.Партийните секретари по месторабота и местоживеене взимаха решение за всичко,отнасящо се до живота и бита ни.Всички отбори бяха ведомствени,като политиката беше ДА СЕ ТОЛЕРИРАТ СОФИЙСКИТЕ ОТБОРИ,В ЧАСТНОСТ ОТБОРИТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА,ЗА СМЕТКА НА ОТБОРИТЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА!Нарочно го написах с по едър шрифт,с идеята най-после да го прочетете