Примера Дивисион (сезон 2010/2011)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2010/2011)

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 20:22

Nightfate написа:А относно Фабрегас според мен лично не искам да обиждам Мегън ама ако Сеск отиде в Барса би направил грешка.Не знам как ще измести Иниеста или Шави.Ако му се седи резерва прав му път.Но е гадно такъв футболист да е резерва в който и да е било отбор.Според мен Фабрегас ще отиде в Италия .. ;)

Няма как да ме обидиш, още повече, че аз не го искам в състава ни! Имаме си Тиаго! Няма сми да се ръсим с 50 милиона за играч, какъвто си имаме в школата! - просто няма логика да се прави такова нещо! А лично според мен Тиаго е по-талантлив и му трябва само опит, за да стане много по-добър от Сеск! Тиаго лично за мен е следващият Шави... Фабрегас никога не може да достигне нивото на Шави!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 20:23

Nightfate написа:
megan fox написа:
Nightfate написа:Мата и ние го искаме (Ливърпул) обаче ся прочетох ,че Сити и те напират за него ..

Щом Сити напират, значи всичко е ясно. Никой няма шанс пред парите на арабите. :( Единствената надежда, на който и да е било е самият Мата да откаже на Сити...

Дано не избере парите .. ;)

Дано, но вече са малко играчите, които да не се вълнуват от парите... :( Романтизма във футбола умира от ден на ден. :(

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 17 май 2011 20:25

Съгласен съм !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 17 май 2011 20:25

megan fox написа:
bojkyy написа:
megan fox написа:Да, с глава играе много добре - факт. Ама как виждаш Валенсия да играе с високи, балонни топки, които евентуално Клозе да вкара?! А и той вече е на възраст. Мислиш ли, че ако все още беше толкова добър, колкото беше преди 4-5 години щяха да го продават, при това за 7 милиона евро?

A защо си мислиш, че не го взимат точно с тази цел. Валенсия играят много еднотипно, а те не са като Барса да владеят топката 60+%. Гуардиола се опита да направи същото с Ибра, но безуспешно, при Валенсия може да сполучи

Защото налагането на нов стил на игра не винаги е удачно и успешно. Ето при нас не се получи, при Валенсия може и да сработи, но ще им трябва време, докато свикнат да играят с високи топки насочени към Клозе и поне отначало няма да им се получават нещата и Валенсия ще загуби точки, които после в конкуренция с Барса и Реал не може да навакса! ;) А и нали ти е ясно, че Клозе не може да вкарва всеки път..., а така прилепите ще са далеч по-предвидими и лесни за опазване. Вратаря може да играе с ръце, винаги около немеца ще има двама по-снажни защитници и какво става?! Валенсия ще се мъчи да отбележи гол! Ест понякога Клозе ще бележи, но дали ще бъде достатъчно?! ;)

Никой не е казал, че трябва да се сменя стила. Тва е просто алтернатива, в някой закучен мач, в който не се вижда как ще вкарат, най-нормалното нещо е да почнат да изсипват топката в наказателното поле, кадето ще чака Клозе и ще наказва
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 17 май 2011 20:27

megan fox написа:
Nightfate написа:А относно Фабрегас според мен лично не искам да обиждам Мегън ама ако Сеск отиде в Барса би направил грешка.Не знам как ще измести Иниеста или Шави.Ако му се седи резерва прав му път.Но е гадно такъв футболист да е резерва в който и да е било отбор.Според мен Фабрегас ще отиде в Италия .. ;)

Няма как да ме обидиш, още повече, че аз не го искам в състава ни! Имаме си Тиаго! Няма сми да се ръсим с 50 милиона за играч, какъвто си имаме в школата! - просто няма логика да се прави такова нещо! А лично според мен Тиаго е по-талантлив и му трябва само опит, за да стане много по-добър от Сеск! Тиаго лично за мен е следващият Шави... Фабрегас никога не може да достигне нивото на Шави!

Тиаго е толкова прехвален, вкарал 2 гола и стана голяма звезда. Секи път когато му се е давал шанс, се е лутал по терена като олигофрен, без никва идея кво да прави
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 17 май 2011 20:28

Той Клозе краката си ги ползва само за придвижване. Ако можеше да бие дузпите с глава, щеше да го прави Изображение

Иначе с глава е ненадминат ...

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 17 май 2011 20:29

Frankie Lampard написа:Той Клозе краката си ги ползва само за придвижване. Ако можеше да бие дузпите с глава, щеше да го прави Изображение

Незнам човек ама аватара ти рулира ! .. :mrgreen:
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 20:38

bojkyy написа:Никой не е казал, че трябва да се сменя стила. Тва е просто алтернатива, в някой закучен мач, в който не се вижда как ще вкарат, най-нормалното нещо е да почнат да изсипват топката в наказателното поле, кадето ще чака Клозе и ще наказва

Аха, а през останалото време Клозе какво ще прави?! Ще гледа мача от близо и ще получава заплата за това?! Като за капак ще заема мястото на играч, който може да е по-полезен на отбора си. Другият вариант е да го ползват като златна резерва, но в момента, вкойто немеца се появи ан терена на противниковият отбор ще му е ясно какво да очаква, и че трябва да варди Клозе да не набута някой случаен гол с глава...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 май 2011 20:39

Frankie Lampard написа:Той Клозе краката си ги ползва само за придвижване. Ако можеше да бие дузпите с глава, щеше да го прави Изображение

И то неговото придвиждане е едно придвижване... движи се със скоростта на костенурка на забавен кадър!!!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 17 май 2011 20:43

Марио Гомес гледали ли сте ? Изображение

Тоя е по-куц отколкото е Торес в момента дори Изображение

Иначе гледам, че другия ми мерак от Примера - Агуеро преговарял с Ювентус ... Изображение

Върни се в “Архив”