Иначе ми е чудно дали Барселона ще вземе Фабрегас
Реал майче ще вземат Кахейон. Тоя ми направи много добро впечатление - много е бърз ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Frankie Lampard написа:Иначе ми е чудно дали Барселона ще вземе Фабрегас![]()
megan fox написа:Да, с глава играе много добре - факт. Ама как виждаш Валенсия да играе с високи, балонни топки, които евентуално Клозе да вкара?! А и той вече е на възраст. Мислиш ли, че ако все още беше толкова добър, колкото беше преди 4-5 години щяха да го продават, при това за 7 милиона евро?
Nightfate написа:Мата и ние го искаме (Ливърпул) обаче ся прочетох ,че Сити и те напират за него ..
megan fox написа:Nightfate написа:Мата и ние го искаме (Ливърпул) обаче ся прочетох ,че Сити и те напират за него ..
Щом Сити напират, значи всичко е ясно. Никой няма шанс пред парите на арабите.Единствената надежда, на който и да е било е самият Мата да откаже на Сити...
bojkyy написа:megan fox написа:Да, с глава играе много добре - факт. Ама как виждаш Валенсия да играе с високи, балонни топки, които евентуално Клозе да вкара?! А и той вече е на възраст. Мислиш ли, че ако все още беше толкова добър, колкото беше преди 4-5 години щяха да го продават, при това за 7 милиона евро?
A защо си мислиш, че не го взимат точно с тази цел. Валенсия играят много еднотипно, а те не са като Барса да владеят топката 60+%. Гуардиола се опита да направи същото с Ибра, но безуспешно, при Валенсия може да сполучи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта