ЦСКА - Пирин - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: ЦСКА - Пирин

Мнениеот Deluxx » 17 май 2011 10:03

Joni_ написа:Според мен няма да има големи промени в състава. мисля, че Акуаро и К.Янев и Тонев ще започнат.Нещо такова си мисля :

Караджов
Бандаловски - Акуаро - Попов - Румбата
Тонев - Янев - Галчев---Делев--
Маркиньос
Платини

Галчев е наказан този мач.

Ето и моя състав
Макенджиев
Бандата-Aкуаро-А.Попов-Румен
Садула-Янчев-Янев-Тонев
Бадема
Платини

И след като мача свърши някъде към 50 минута ще извади Тошко,Платини и Бадема :) И ще вкара примерно Петър Стоянов,Костов/Йовчев и Маркос
Последна промяна от Deluxx на 17 май 2011 20:35, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 май 2011 10:32

Според мен ще има най-много 2-3 промени в състава, защото не е добре всичките титуляри да губят игрови ритъм само седмица преди мача със Славия. Срещу Пирин ще почиват двама-трима титуляри, срещу Локо Пд пак ще играят, а други двама-трима ще почиват... Колкото до мача, аз мисля, че ще се получи зрелищен двубой, защото Пирин също като нас играят много приятен и резултатен футбол през пролетта. (Продължавам да смятам, че тотално надиграха Славия за Купата и финалът трябваше да е именно ЦСКА - Пирин.)
Прогнозирам победа с 2-1 и се надявам на някой по-необичаен голмайстор. Колкото до Пирин, с тази игра няма да изпаднат. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 17 май 2011 11:52

Deluxx написа:
Joni_ написа:Според мен няма да има големи промени в състава. мисля, че Акуаро и К.Янев и Тонев ще започнат.Нещо такова си мисля :

Караджов
Бандаловски - Акуаро - Попов - Румбата
Тонев - Янев - Галчев---Делев--
Маркиньос
Платини

Галчев е наказан този мач.

Ето и моя състав
Макенджиев
Бандата-К.Стоянов-А.Попов-Румен
Садула-Янчев-Янев-Тонев
Бадема
Платини

И след като мача свърши някъде към 50 минута ще извади Тошко,Платини и Бадема :) И ще вкара примерно Петър Стоянов,Костов/Йовчев и Маркос

Мислех, че само К.Стоянов е наказан не знаех за Галчев, явно Тошко ще си играе там .
А иначе не знам дали ви прави впечатление ,че Радуканов редува Маркиньос и Бадема, 1вия играе домакинските мачове, а Емо в гостуванията.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 17 май 2011 14:45

j0rka7aa написа:3:0
[offtopic]Някой може ли да ми каже дали БТВ Екшън ще излъчи Локо (Пд) - ЦСКА :roll:[/offtopic]

Никой не знае,а може би не искат да кажат!В програмата на BTV Action пише:18 ч."А" група!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 май 2011 14:50

NIKI_RED написа:
[offtopic]Някой може ли да ми каже дали БТВ Екшън ще излъчи Локо (Пд) - ЦСКА :roll:[/offtopic]

Никой не знае,а може би не искат да кажат!В програмата на BTV Action пише:18 ч."А" група!

Ще дават единствено Левски - Славия. Това го казаха още в събота по време на мача на Левски с Локо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 17 май 2011 16:59

vaskonti написа:
NIKI_RED написа:

Ще дават единствено Левски - Славия. Това го казаха още в събота по време на мача на Левски с Локо.

Става въпрос за следващия кръг, а тогава май ще излъчват нашия мач. Все пак е дербито на кръга и единствен с какъвто и да било заряд.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 17 май 2011 17:36

Bass1948 написа:Става въпрос за следващия кръг, а тогава май ще излъчват нашия мач. Все пак е дербито на кръга и единствен с какъвто и да било заряд.

И аз се надявам на това :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 май 2011 17:52

В събота ще дават Локо Пд - ЦСКА !Но все пак се надявам да съм на стадиона :!: :!: :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 17 май 2011 20:35

Отборът на ЦСКА проведе тренировка на стадион „Българска армия“ преди утрешния си мач срещу Пирин у дома, предаде репортер на Novsport.com.

В добро настроение и под дъжда, който се изсипа над София, ‚червените“ проведоха своето занимание.

За утрешната среща отпадат Борис Галчев и Костадин Стоянов. И двамата са наказани заради натрупани жълти картони. Галчев няма да играе два мача, докато Стоянов само срещу Сливен.

Лукас Трекаричи и Томи Костадинов тренираха отделно от останалите заради контузии.

Акуаро ще замести К.Стоянов :)

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 18 май 2011 12:01

Победа за ЦСКА с 3:0!За тези,които не са от София и нямат възможност да отидат на стадиона:http://www.novsport.com/news144278_1003.html
Съжалявам,че Гонг не го направиха!!!!
САМО ЦСКА!!!!

Върни се в “ЦСКА”