Ще сгреши ли ЦСКА до края на първенството ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Ще сгреши ли ЦСКА до края на първенството ?

Мнениеот msm » 12 май 2009 15:11

Gateca написа:Просто цесекарската наглост няма край.
Не стига , че купиха 7 мача и Левски ги премаза и 2 гола е най малкото с което се оттърваха еми продължават да си вярват.
Ако Черно Море не Ви пусне мача ,3 гола не ви мърдат .
А пък тия глупости , че Левски ще загуби някъде си ги избиите от главите , защото Батков не отстъпва по нищо на Титаните и ще вземем 4 рите си мача без проблем.
А колкото до вас ако на Тича или Локо им се играе в евротурнирите ще ви скапят жалкото подобие на отбор .

1-во - ако сме купили 7 мача, какво ни пречи да купим и още 4 и да сме си шампиони?,
и 2-ро - след, като твърдиш че купуваме мачове, а Батков не отстъпва по-нищо, значи сам признаваш, че Левски също купува мачове.
Естествено по-твоята логика (ако имаш такава), е че и Левски и ЦСКА печелят оставащите си мачове и шампионата е ясен. Шампиона също. В друг случай, е възможно и Левски и ЦСКА да загубят някъде по-някоя точка. Което автоматично отхвърля твоето твърдение, за купуване на мачове.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 май 2009 15:17

Kъм МсМ
Трезво мислещи хора като теб са малко, дори аз не се включвам в това число, не знам вие ще кажете. Та как просто му се връзваш на тоя. То нормално да пише, ако ги бяхме бил щяха да се изпокрият.. Ама народа е прав Бий за да те уважават :x

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 май 2009 15:22

TheClub написа:Kъм МсМ
Трезво мислещи хора като теб са малко, дори аз не се включвам в това число, не знам вие ще кажете. Та как просто му се връзваш на тоя. То нормално да пише, ако ги бяхме бил щяха да се изпокрият.. Ама народа е прав Бий за да те уважават :x

Пич, имам малко свободно време за глупости и за това съм тук. Иначе изобщо не ме вълнува , кой какво мисли. Целта ми е, да видя до къде могат да стигнат с простотията си.

Трой4о
Контакти:

Мнениеот Трой4о » 12 май 2009 16:02

ЦСКА ще сгреши ,ако продължи да купува мачове ,защото се видя че няма отбор с който да побеждава силни съперници с игра.Не знам защо си помислихте че с футболисти от Локо Мз. и Ботев ще станете шампиони, предполагаше се че имате треньор но и това се оказа голяма заблуда, поне за сега.Идва мача с Черно Море ,на който ще стане ясно ставате ли за нещо, ако не биете - цялата ви "велика" публика начело с Дучето ще пожелае секс с играчите, ще има революции, отрязани греди и т.н. все неща до болка познати от предни години.Може би ще има и някой друг разумен червен фен който ще каже че без футболисти, без стадион като хората, без терени за школата, без ясна визия за бъдещето е нормално да не се спечели ,но той ще бъде смлян от масата войнствени революционери искащи оставки и размахващи архивни вестници от преди поне 20 години.
Времето в което ЦСКА наистина бе силен отбор за съжаление на всички остана далече в миналото, а уповавайки се на миналото за да си търсиш място в бъдещето е глупаво.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 12 май 2009 16:25

Трой4о написа:ЦСКА ще сгреши ,ако продължи да купува мачове ,защото се видя че няма отбор с който да побеждава силни съперници с игра.Не знам защо си помислихте че с футболисти от Локо Мз. и Ботев ще станете шампиони, предполагаше се че имате треньор но и това се оказа голяма заблуда, поне за сега.Идва мача с Черно Море ,на който ще стане ясно ставате ли за нещо, ако не биете - цялата ви "велика" публика начело с Дучето ще пожелае секс с играчите, ще има революции, отрязани греди и т.н. все неща до болка познати от предни години.Може би ще има и някой друг разумен червен фен който ще каже че без футболисти, без стадион като хората, без терени за школата, без ясна визия за бъдещето е нормално да не се спечели ,но той ще бъде смлян от масата войнствени революционери искащи оставки и размахващи архивни вестници от преди поне 20 години.
Времето в което ЦСКА наистина бе силен отбор за съжаление на всички остана далече в миналото, а уповавайки се на миналото за да си търсиш място в бъдещето е глупаво.

Пич, явно си в голяма заблуда, или на теб така ти се иска. Говориш за времена, в които ЦСКА е имал слаби треньори, и е правил слаби мачове, въпреки че са имали добри футболисти и сигурно финансово заплащане. Сега моментът не е такъв, и никой няма да прави каквито и да са трагедии ,ако евентуално загубим титлата. Само си спомни на кое място ни слагаха в началото на шампионата футболните капацитети, а къде сме сега.
Не знам защо си помислихте че с футболисти от Локо Мз. и Ботев ще станете шампиони

Та от къде са вашите "звезди" Г.Христов и В.Минев?

Трой4о
Контакти:

Мнениеот Трой4о » 12 май 2009 16:40

Нашите "звезди" Г.Христов и В.Минев са резерви ,което говори за качествата им.В началото на сезона по принцип мястото ви бе в съвсем друга група.По въпроса с трагедийте, нямам спомен до сега при загуба на ЦСКА да не съм виждал запенената физиономия на Дучето разясняващ вселенски заговор или коментиращ сексуалните предпочитания на съдии, футболисти и пр.

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 12 май 2009 17:47

всички левскари се надявяме това да стане още този уикенд за да може нещата да си дойдат на мястото -не може да биеш черноморец сливен миньоро и да искаш да ставаш шампион и то с една и съща игра цял сезон -центрирания статични положения и драпане то се видя и с левски разликата в класите е огромна вижда се от самолет!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 12 май 2009 22:15

Недоумявам какъв е проблема и за какво толкова се пенят сините фенове....

Значи да погледнем нещата реално - в тази игра има победители и победени, понякога и равни мачове....

Сините привърженици тук се пънат, че не трябва да сме шампиони щото видиш ли те ни били победили категорично...добре, ама това ни е едва втората загуба, първата знаем как се случи....

Ние трябва ли да ревнем сега в един глас, че след като Локо Сф и Вихрен ви бият не заслужавате да сте шампиони....

Футболът е игра на голове и победи - засега вие имате 1 загуба повече от нас, така че не виждам защо се форсирате толкова....

Ако не можем да бием Морето и Локо Сф естествено ще няма да сме шампиони, както и ако вие не биете Славия и Пирин или някой от опашкарите.....

Няма смисъл да се заяждаме още отсега - ще си ходим кой на който стадион иска да подкрепя отбора си и като мине кръга тогава се форсирайте колкото си искате, но да ми се правите тука на гадателки още от понеделника просто е смешно....

Какво сега - Кривия ли е надеждата за обрат в класирането...? :D

Това ще е до събота в 19 и 45 - после кой ще е , Камбуров явно....после кой - Ивелин Попов нещо контузен, кой ще изберем за син талисман? :D
За последния кръг сте ми ясни за Симонович..... :D

Айде лека от мен и ако някой е чул за някой сигурен точен резултат като този на Левски - Мездра - да обажда по-раничко :D
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

gonzo prezident
Контакти:

Мнениеот gonzo prezident » 13 май 2009 03:42

кривия ще ви изправи 1:0за морето с гол на сашко кривака

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 13 май 2009 13:05

Абе не знам кой кого ще изправя, ама станаха ясни съдийските назначения за този кръг.... :evil:

На нас на "Тича" ще ни свири Ристосков - а на Левски - Спартак Варна рефера е от София :idea: и се казва Александър Костадинов...

Въпросът е - защо сега от "Герена" не искат чужд съдия :?: :!: :!:

И защо Момиров изпраща точно тоя некадърник Ристосков на този толкова напечен мач във Варна, в който всяка съдийска грешка може да е фатална и да ощети някой от двата отбора...

Моето мнение е, че на "Тича" трябваше и двата отбора да искат чужд съдия, за да няма после недоволни....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”