Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Re: Съперници на отборите ни,Евротурнири 2011-2012

Мнениеот nostradamus » 17 май 2011 14:40

Parmalat написа:Шкендя,Мендя все тая нашите отбори трябва да ги мачкат тези албанци или македонци. 8-)

А ако са си закупили по 5-6 черни дембелета и маркиньосчета,какво правим.
Батков вън!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 май 2011 14:45

Долно уйно написа:На Ловеч ще им е много, много трудно още в третият предварителен кръг

Изображение

Глазгоу, Копенхаген, БАТЕ, Макаби хайфа, Динамо Загреб, Розенборг, Висла Краков, Апоел Никозия до момента са сигурни поставени отбори в този кръг

Ми затова им трябва силна селекция.Омония Никозия,Розенборг,Рейнджърс,Висла Краков изглеждат приемливи варианти.Най-лошите са Копенхаген и БАТЕ Борисов при поставените.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 май 2011 14:45

didayyord написа:Сега. Тук не говорим за подценяване! Първо дори и аз, като фен на Левски, немога да направя подобна глупост, и да сравня Литекс с ЦСКА, така както го правят много от феновете на червения отбор. Слушах от вас какви ли не глупости, как Любо бил страхотен треньор, как с него ЦСКА направи стахотен мач срещу Динамо, и щял да вкара Литекс в Шампионската лига... хахаха. Литекс не е ЦСКА, не е Левски. Едно е да надъхаш Левски или ЦСКА да бият някой в Европа, а съвсем друго Литекс. Затова не ти трябва само селекция, треньор и правилна работа. Трябва ти „Манталитет“. А това не се купува от магазина, то се изгражда с поколенията, с гръмки победи над големи съперници. Трябва да носиш на гърдите си емблема, която да те притиска да надскочиш себе си, да знаеш че милиони хора стискат палци да успееш в този сблъсък. Ето това Пуканке, Литекс го няма, и никога няма да го има. Аз примерно немога да им стискам палци, иска ми се, ама не ми идва отвътре. Не ги мразя, просто са ми безразлични, и някак си немога да ги припозная като лицето на българския футбол.

Страхотен пост, за отпечатване върху тоалетна хартия ! И да си я ползва човек с манталитет !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 май 2011 14:47

nostradamus написа:
Parmalat написа:Шкендя,Мендя все тая нашите отбори трябва да ги мачкат тези албанци или македонци. 8-)

Нямат толкова пари там.Залагат на слаби чужденци и местни кадри. ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 май 2011 14:49

Parmalat написа:
Долно уйно написа:На Ловеч ще им е много, много трудно още в третият предварителен кръг

Изображение

Глазгоу, Копенхаген, БАТЕ, Макаби хайфа, Динамо Загреб, Розенборг, Висла Краков, Апоел Никозия до момента са сигурни поставени отбори в този кръг

Ми затова им трябва силна селекция.Омония Никозия,Розенборг,Рейнджърс,Висла Краков изглеждат приемливи варианти.Най-лошите са Копенхаген и БАТЕ Борисов при поставените.

Розенборг и Рейнджърс били приемливи варианти :lol:
Към тези отбори прибави и шампионите на Сърбия, Австрия, Чехия и Словакия

За каква Омония пишеш, става дума за Апоел Никозия.
Последна промяна от Долно уйно на 17 май 2011 14:52, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 май 2011 14:52

Долно уйно написа:
Parmalat написа:

Изображение

Розенборг и Рейндърс били приемливи варианти :lol:
Към тези отбори прибави и шампионите на Сърбия, Австрия, Чехия и Словакия

Розенборг в момента са в потресаваща форма, от 7 кръга в Норвегия имат само 2 победи. За Рейджърс си прав. :mrgreen:
Мисля, че и БАТЕ не са чак толкова лош вариант, единственото неприятно е, че вече са ни били и Левски, и Литекс. Някои ще кажат, че правят фурори последните години в ШЛ и ЛЕ и няма да сгрешат, но аз лично бих си ги пожелал.
Само Левски!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 17 май 2011 14:53

Parmalat написа:
nostradamus написа:

Нямат толкова пари там.Залагат на слаби чужденци и местни кадри. ;)

Под слаби чужденци какво разбираш,защото например Левски взе Видович и Матондо уж като добри попълнения,пък те се оказаха супер слаби.Отборът на Омония Кипър преди две години за малко да отстрани ЦСКА,отбор от Азербайджан ще бъде много трудно отстранен от наш отбор.
Батков вън!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 май 2011 14:55

Хора вие не четете, каква Омония ви е подгонила? :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 17 май 2011 14:57

Долно уйно написа:Хора вие не четете, каква Омония ви е подгонила? :lol:

Аз давам пример с Омония отпреди 2 години,зная че Апоел Никозия играе сега.
Батков вън!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 май 2011 14:59

^ Розенборг отпаднаха от 4-ия в Азербайждан преди известно време в евротурнирите,а пък Рейнджърс имат навика да се дънят в Европа последните сезони.Мач от групите на Шампионската Лига Рейнджърс-Унирея Уризичени 1-4.Шампиона на Чехия ще са Пилзен биха Левски с 2-1.Лиитекс с колко ги би в Ловеч?Пак с 2-1.На Австрия ще е трудно.На Словакия се очертава да са Слован Братислава.Отстраниха тази година Цървена Звезда в Лига Европа.Партизан играхте с тях скоро и паднахте с 1 или 2-0.

Ами Литекс ако ще искат да влязат в някви групи трябва Гриша Ганчев да развърже кесията и да изкара няколко милиона евра за селекция.Това е истината.Гледам двама черни сте имали на проби,говори се и за този бразилец от Румъния ще видим какво ще вземетеИмате нужда от нападатели.Със Светльо Тодоров няма да стане само.Папа Диуф и Джерманович започнаха добре,но забуксуваха последните мачове,а те бяха най-сериозните за Литекс. ;)
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Архив”