Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redchampions_again
Контакти:

Re: Ще се играе ли първенството до края?!?!

Мнениеот redchampions_again » 12 май 2009 13:29

Който и да стане шампион ще е незаслужено. Отборите под нашата черга отдавна мерят сили в Европа, ние тука си се джанкаме за някакви си титли, които са купени, и гледаме смешни чужденци с космически заплати вместо поне малко надъхани юноши. Ама с такава държава така е. Добре че са кабеларките да си представим поне за малко, че сме англичани, испанци или италианци (в никакъв случай германци :D )и да викаме за някой техен отбор.

Успех докрая и на Левски, не само на ЦСКА :P

tprodanov
Контакти:

Re: Отново заговорихте за комунизма !!??

Мнениеот tprodanov » 12 май 2009 13:30

Нищо лошо не виждам - всеки човек, който има собствена позиция трябва да знае кого да почита и кого не, трябва да знае кои са му идолите и кои враговете. Факт е, че много, много по-голяма част от Г сектор е ориентирана и ще гласува за БСП, отколкото в сектор Б. Кое не е ясно? На нас ли ни дойдоха на гости от една голяма страна, дето е един от най-големите агресори за България?

redchampions_again
Контакти:

Мнениеот redchampions_again » 12 май 2009 13:30

OBI4AM LEVSKI написа:
nafarfori написа:Фен съм на ЦСКА, но си мисля че ако ЦСКА стане шампион ще бъде много незаслужено, защото при 14 купени мача имаха да изиграят 1 и показаха точно колко си могат.Въпреки че и в Англия Ливърпул биха 2 пъти Юнайтед, пък Манчестър ще са шампиони.

Какво да добавим,след като и феновете на червенознаменци осъзнаха колко са зле!?...Левски със сигурност изигра повече истински мачове до момента-сещам се за поне 2 отбора,които полегнаха на септемврийци,а се натегнаха яко срещу нас-Вихрен и Сливен!!!

Сливен? Я си припомни какво направи съдията в Сливен :lol:

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Срещу кого мислите че ще се издъни ЦСКА ?

Мнениеот n0.merCy » 12 май 2009 14:30

Срещу кого мислите че ще се издъни ЦСКА ? Аз лично мисла че 100 % не могат да вземат 9 токи от Локо сф Литекс и Черно Море . Просто е невъзможно . Аз мисля че ще направят Х в Варка и ще загубят в Ловеч но надали ще паднат на Армията . Това са 3 отобра които се боят за евро турнирите и нямат право на грешка може би Литекс има защото играе Финал за купата но Морето и Локо нямат право на грешка . Просто незнам много е сложно но едно е сигорно ЦСКА няма да вземе 9 точки от тези 3 съперника ,а дали ЛЕВСКИ ще бие докрая това е друг вапрос но мисля ,че сега имат голяма доза самочувствие и няма да имат проблеми до края . :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Срещу кого мислите че ще се издъни ЦСКА ?

Мнениеот hlucho » 12 май 2009 14:33

Както може да паднем от 3-те отбора, така може и да ги бием! Всичко е в краката на момчетата, но е необходим и малко късмет! Надявам се на 4 победи!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 12 май 2009 14:36

Безумно тъпа тема №33333333328855222121 за оставащите мачове до края.
Докога ще дъвчите едно и също?
Ако загубят-загубят.Ако не,здраве да е.Поне ги бихме.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 12 май 2009 14:44

ZYKLON написа:Безумно тъпа тема №33333333328855222121 за оставащите мачове до края.
Докога ще дъвчите едно и също?
Ако загубят-загубят.Ако не,здраве да е.Поне ги бихме.

Е за това ти изказване те подкрепям с две ръце!!! Подобна тема имаш и в нашия форум вчера... Спрете се. Ще видим кой ще покаже повече умения и късмет и ще спечели титлата...

Абе хлучо я гледай ние с теб сме регистрирани на една дата ама по коментари ме биеш :lol: егати съвпадението

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2009 14:44

И двата отбора са толкова грозно подпирани че точно ние феновете на Левски и ЦСКА имаме най малкото право да говорим за съдии ! Дали единия отбор бил подпиран повече или по малко няма значение . Черно море е един много сериозен отбор и те ако си изиграят играят няма да имат никакви проблеми с " Царете на боклука " .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 12 май 2009 14:50

черно море

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 12 май 2009 14:51

nafarfori е толкова фен на ЦСКА, колкото bece е на левски.....

Какво да добавим,след като и феновете на червенознаменци осъзнаха колко са зле!?...Левски със сигурност изигра повече истински мачове до момента-сещам се за поне 2 отбора,които полегнаха на септемврийци,а се натегнаха яко срещу нас-Вихрен и Сливен!!!

Вземи прочети малко по-внимателно какво пишат идиотите преди теб преди да даваш заключения колко сме зле, все едно аз да кажа, че феновете ви вече се осъзнаха на базата на изказването на bece....

Върни се в “Архив”