Берое - ЦСКА - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 16 май 2011 17:06

Берое
27
36%
равен
6
8%
ЦСКА
42
56%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА - 0:2

Мнениеот ehh » 16 май 2011 17:50

Понеже мнението ми е изтрито и някои хора не разбират заобиколни въпроси, питам директно: ако Левски на Великден бе набеден, че е победил лесно Берое, то тогава, каква бе победата на ЦСКА вчера?!? М?!
Много ми допада, като цесекарите започнат да се правят на ударени с мокър парцал по някои въпроси, да гледат тавана и да въртят очи. Но е нормално, след като са видели, как изведнъж думите им към Левски са издишали, заради сходни ситуации.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 16 май 2011 18:56

ehh написа:Понеже мнението ми е изтрито и някои хора не разбират заобиколни въпроси, питам директно: ако Левски на Великден бе набеден, че е победил лесно Берое, то тогава, каква бе победата на ЦСКА вчера?!? М?!
Много ми допада, като цесекарите започнат да се правят на ударени с мокър парцал по някои въпроси, да гледат тавана и да въртят очи. Но е нормално, след като са видели, как изведнъж думите им към Левски са издишали, заради сходни ситуации.

Ако ти отговоря,както направих де и на изтритото ти мнение,пак ще ни забършат и двамата...не е по темата щото.На въпроса ти,най-точен отговор даде Тасков след мача и днес получи награда за феърплей
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 май 2011 19:02

ehh написа:Понеже мнението ми е изтрито и някои хора не разбират заобиколни въпроси, питам директно: ако Левски на Великден бе набеден, че е победил лесно Берое, то тогава, каква бе победата на ЦСКА вчера?!? М?!

За какво точно играе ЦСКА, та да се налага да урежда тоя мач?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 16 май 2011 19:43

Ти неразбира ли ,че срещу нас никой не играе,защото такъв си правим мача ,а вие все мислите,че са уреддени добре 1-2-3-4 уредени но ЦСКА вече бие доста и това звучи смешно.Всеки не се хвърлял срещу ЦСКА ами подяволите ние феновете ли да знаме защо не се хвърлят

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 май 2011 01:01

БАНДАТА, човекът ако е сбъркал умишлено, щеше ли да си признава?
Идеята ми с по-горния пост бе, не да влизаме в тъпи спорове, ами да се внимава, какво точно се говори, защото не се знае, дали после няма да се сблъскаме със същото.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 17 май 2011 06:25

ehh написа:БАНДАТА, човекът ако е сбъркал умишлено, щеше ли да си признава?
Идеята ми с по-горния пост бе, не да влизаме в тъпи спорове, ами да се внимава, какво точно се говори, защото не се знае, дали после няма да се сблъскаме със същото.

Отговора на Deluxx трябва да е достатъчен.Мисля си,че ако и тук имаше техника да се засече притежанието на топката в %,също щеше да получиш отговор на питането си.Във въпросният мач,а и в други през тази пролет,ЦСКА тотално надиграва опонентите си,не им позволява да притежават топката за дълго и от там да градят атаки,когато я загубят,пресират мощно и бързо си я връщат...тук е разликата.Левски играха като равен с равен,не само с Берое,а и с Миньор,Пирин т.е. не показаха ОЧАКВАНАТА класа,макар да взеха победите в някои от тези срещи.Ако мога да перефразирам въпросът ти,ще звучи така: Защо Левски играе много по-слабо и безидейно през пролетта от ЦСКА :?: :!: ....
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 май 2011 09:09

Никой не се прави на ударен с мокър парцал, но можеш ли да отречеш, че защитниците на Берое много странно допускаха елементарни голове няколко минутки, след като съотборниците им в атака са вкарали гол на Левски. То не бяха разминавания с топката, не бяха оставяния на Матондо на 2 метра пред голлинията сам и какво ли още не. И това минути след като Берое вкарат гол. Е извинявай, ама това определено поражда съмнения.
А мисля и на децата им е ясно, че ЦСКА няма как и за какво да е уредил победата срещу Берое. Просто е абсурдно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 май 2011 10:25

Аз продължавам да смятам, че нито Берое - Левски, нито Берое - ЦСКА беше уреден. И в двата случая мачът беше по-важен за Берое, отколкото за съперника им, така че няма полза от уреждане...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 май 2011 16:52

Никъде не съм твърдял, че мачовете са уговерени. Няма нищо по-нормално в това Левски и ЦСКА да бият тези отбори. Повече щеше да мирише загуба на Левски и ЦСКА от Берое при странна игра от двата гранда.
Така че, тук говорим повече за това, как се омаскарява победата на даден отбор, пък после не виждаме, че нашият бие по подобен начин.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 май 2011 17:51

и за какво да ни ляга Берое?За какво ЦСКА въобще да си урежда мача, като е мач без значение за нас?Берое може да играе, за да се класира в Европа и имаше шанс ако ни бяха били!Ти явно си почнал да работиш при Сашо Диков а?Само че на Берое не сме им вкарали 2 елементарни гола с глава и никой да не ги пази!Погледни головете на ЦСКА, погледни на Левски и тогава ще си говорим пак!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”