Сливен - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Сливен - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ
той ония от горе вижда всичко........колелото се върти,пирова ще ви е тази престъпна точка която не взехте....
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- Sofia 1929
- Контакти:
Ето го и поредният капацитет.. няколко въпроса зададох за конкретния мач, в който уж " ви отрязоха главата", ама смислен отговор не получих от цялото черноморско войнство. Ако имаш малко срам, би трябвало да си замълчиш и да изгледаш още веднъж изпълненията на волейболиста и самбистите от вашата отбрана, а не да ръсиш мозък тук.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
- зеленобелия
- Контакти:
За да биете Гигов трябва да се бръкне дълбоко за съдията.Пък и Пастата не е чак толкова нагъл като Генов.
gambara написа:той ония от горе вижда всичко........колелото се върти,пирова ще ви е тази престъпна точка която не взехте....
Няма по-безсрамно племе, още Хан Аспарух е трябвало да ви издави в морето
Труден мач за локото определено, след това равенство с Видима в последната визита прогнозирам 0-0.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
1Neutralen написа:1:1
и аз така мисля
-
ShooterMan
- Контакти:
Гледайки класирането и мястото на Сливен,гледайки и престъпния начин по който съдиите подариха 1 точка на Локо Сф и ограбиха Черно Море прогнозирам:
А)Локо Сф спасява Сливен,2:1 за Сливен
Б)Локо Сф не спасява Сливен,но БФС връща подаръка от Генов,т.е. Пастата бута Лечковия отбор,2:1 за Сливен
В)Сливен не иска да се спаси,0:3.....следващия кръг Литекс бие и нещата пак се нареждат както трябва обаче.Няма как със съдийски грабеж да играете в Европа,няма да се позволи това,затова по-добре си спасете Лечков,барем следващия сезон имате един мач където няма да е нужно да купувате съдията и да ви дават поредната фалшива дузпа
ПС:На фона на вариантите прогнозирам измъчена сливенска победа с 2:1
Б)Локо Сф не спасява Сливен,но БФС връща подаръка от Генов,т.е. Пастата бута Лечковия отбор,2:1 за Сливен
В)Сливен не иска да се спаси,0:3.....следващия кръг Литекс бие и нещата пак се нареждат както трябва обаче.Няма как със съдийски грабеж да играете в Европа,няма да се позволи това,затова по-добре си спасете Лечков,барем следващия сезон имате един мач където няма да е нужно да купувате съдията и да ви дават поредната фалшива дузпа
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Sofia 1929
- Контакти:
ShooterMan написа:Гледайки класирането и мястото на Сливен,гледайки и престъпния начин по който съдиите подариха 1 точка на Локо Сф и ограбиха Черно Море прогнозирам:
Ти се нуждаеш от сериозно лечение! На конкретни въпроси, които ти задавам се увърташ като да не казвам какво, а продължаваш да бръщолевиш глупости под път и над път. Съдийски грабеж за 100-тен път имаше срещу Локомотив в мача с вашите дървари. Конкурента на Теди Салпаров, Танко Дяков, не го коментираш, но продължаваш да бълваш помия. Е то бива наглост, ама това твойто е извън всякакви граници. Смени си 10 пъти мнението по темата с етническият българин от управата ви Ерджан. За тоталната ви несъстоятелност като отбор, някой друг ви е виновен, излагаш се просто разбери. Седни изгледай мача на запис, поспи малко, закуси, пий едно кафе и помисли реално нещата пак(внимавай да не ти се завие свят).
Загрижен съм за твоето здраве и ще ти го напиша за 100-тен път, СЛЕД СЪБОТА СЕ КЛАСИРАХТЕ В ТУРНИРИТЕ! Нали сам твърдиш, че сте Барселона на Балканите, треньор ви е Сър Генов - ние имаме мачове с отбори, които ще ни скочат на кръв. Кратко и ясно! Така като те гледам най-омразният ти отбор е Локомотив София, което само по-себе си е притеснителен симптом и може да се наложи амбулаторно лечение. Жив и здрав!

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
-
favaca8888
- Контакти:
Абе тия морячета ореваха вселенета бе
Тоя път малко ви беше , следващия път 3 дузпи ,4 гола от чисти засади и един автогол
И за съдия искам Ахмед Ахмед !
Колкото за мача в Сливен мисля че мача си е троен.Както и да завърши едва ли ще е някаква изненада.
Все пак футболистите имат възможност да играят в Европа ( доста от тях за сефте ) и сега е момента да настъпят газта.
Нз някой що ги слага Черно море като сигурен участник , аз си мисля че ще направят нова издънка в къщи, а Стойчо Стоев ще ги откаже съвсем следващия кръг !
САМО ЛОКО и всички на мача с Литекс ей !
Тоя път малко ви беше , следващия път 3 дузпи ,4 гола от чисти засади и един автогол
Колкото за мача в Сливен мисля че мача си е троен.Както и да завърши едва ли ще е някаква изненада.
Все пак футболистите имат възможност да играят в Европа ( доста от тях за сефте ) и сега е момента да настъпят газта.
Нз някой що ги слага Черно море като сигурен участник , аз си мисля че ще направят нова издънка в къщи, а Стойчо Стоев ще ги откаже съвсем следващия кръг !
САМО ЛОКО и всички на мача с Литекс ей !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Sofia 1929 написа:ShooterMan написа:Гледайки класирането и мястото на Сливен,гледайки и престъпния начин по който съдиите подариха 1 точка на Локо Сф и ограбиха Черно Море прогнозирам:
Ти се нуждаеш от сериозно лечение! На конкретни въпроси, които ти задавам се увърташ като да не казвам какво, а продължаваш да бръщолевиш глупости под път и над път. Съдийски грабеж за 100-тен път имаше срещу Локомотив в мача с вашите дървари. Конкурента на Теди Салпаров, Танко Дяков, не го коментираш, но продължаваш да бълваш помия. Е то бива наглост, ама това твойто е извън всякакви граници. Смени си 10 пъти мнението по темата с етническият българин от управата ви Ерджан. За тоталната ви несъстоятелност като отбор, някой друг ви е виновен, излагаш се просто разбери. Седни изгледай мача на запис, поспи малко, закуси, пий едно кафе и помисли реално нещата пак(внимавай да не ти се завие свят).
Загрижен съм за твоето здраве и ще ти го напиша за 100-тен път, СЛЕД СЪБОТА СЕ КЛАСИРАХТЕ В ТУРНИРИТЕ! Нали сам твърдиш, че сте Барселона на Балканите, треньор ви е Сър Генов - ние имаме мачове с отбори, които ще ни скочат на кръв. Кратко и ясно! Така като те гледам най-омразният ти отбор е Локомотив София, което само по-себе си е притеснителен симптом и може да се наложи амбулаторно лечение. Жив и здрав!
Що въобще му обръщаш някакво внимание на тоя...